Divertiland devine partener al Asociaţiei SOS Vieţile Copiilor

F. A.
Comunicate de presă / 22 iulie 2013

Divertiland lansează programul de responsabilitate socială "Un val pentru un zâmbet", în sprijinul copiilor instituţionalizaţi, devenind totodată partener al Asociaţiei SOS Vieţile Copiilor, potrivit unui comunicat de presă.

Prin acest program, copii din diverse orfelinate vor avea acces, de-a lungul întregului an, la activităţi interactive susţinute de animatori profesionişti.

Campania "Un val pentru un zâmbet" a început astăzi, cu o primă vizită a 30 de copii din cadrul Centrului de Servicii Sociale Giurgiu, cu vârste cuprinse între 3 şi 14 ani, care s-au bucurat de multiplele atracţii ale parcului.

"Scopul unui parc de distracţii precum Divertiland este să aducă bucurie şi experienţe unice, pozitive. Suntem încântaţi să aducem un zâmbet pe feţele acestor copii care merită să aibă parte de distracţie de calitate la fel ca oricare dintre noi; stă în puterea noastră să le oferim acest lucru şi vom derula programe sustenabile pentru a atinge acest obiectiv", a declarat Alexis Paizis, director general Divertiland.

"Este important să precizez că acesta este, înainte de toate, un program educaţional. Ştim că, în viaţa noastră, fiecare joc reprezintă o lecţie de care ne aducem aminte de-a lungul timpului. De aceea este important ca fiecare copil să aibă o viaţă plină de poveşti, întâmplări fericite şi momente frumoase - iar unele dintre ele pot fi trăite la Divertiland", a spus Gabriela Enache de la SOS Vieţile Copiilor.

Vizitatorii Divertiland pot să facă donaţii direct către SOS Vieţile Copiilor, prin intermediul unei urne speciale de donaţii, pentru a sprijini activităţile asociaţiei cu privire la copiii instituţionalizaţi.

Divertiland este parc de distracţii din România, care în prezent oferă piscine cu cea mai înaltă calitate a apei, tobogane, singura piscină cu valuri din Bucureşti, plajă cu nisip, singurul lazy river din oraş, restaurante, zone VIP şi pentru copii.

Asociaţia SOS Vieţile Copiilor a fost înfiinţată cu misiunea de a îmbunătăţi calitatea vieţii copiilor, precum şi a familiilor care traversează perioade dificile, de a contribui la dezvoltarea sistemului de protecţie a copilului şi de a crea servicii sociale eficiente.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb