Diviodent - creştere cu 20% a vânzărilor în 2023

F.D.
Companii / 22 februarie

Diana Baltac şi Mihaela Radu, fondatoare Diviodent

Diana Baltac şi Mihaela Radu, fondatoare Diviodent

Diviodent, furnizor de soluţii profesionale pentru cabinete stomatologice şi îngrijire dentară din România, activ pe piaţa din România din 2004 a încheiat anul 2023 cu vânzări de 2.4 milioane Euro, în creştere cu 20% faţă de anul precedent, conform unui comunicat de presă al companiei.

"Încheiem 2023 cu creşterea preconizată la începutul anului trecut. Dacă în 2023, veneam după o creştere de 40% şi depăşirea unui prag important de 2 milioane euro, anul acesta ne-am axat pe diversificarea gamei de produse, consolidarea parteneriatelor existente şi, foarte important, parteneriate noi, cum e acesta cu Promis. Am descoperit această gamă lansată recent în Italia, un brand care împărtăşeşte valorile noastre de excelenţă şi responsabilitate faţă de clienţi, pacienţi, dar şi faţă de mediu, iar pasul firesc a fost să aducem aceste produse în România, unde nu există alte opţiuni pentru publicul preocupat de mediu şi care doreşte produse cu ingrediente naturale organice, este o nişă care în acest moment nu este ocupată", precizează Mihaela Radu, cofondator Diviodent.

Diviodent mizează în 2024 pe interesul în creştere pentru produsele cu adevărat prietenoase cu mediul şi pentru soluţiile de albire dentară şi estimează pentru 2024.

"Una dintre cele mai mari provocări ca furnizor de soluţii de albire dentară a fost tocmai demontarea miturilor şi prejudecăţilor din jurul acestui subiect şi educarea publicului că albirea profesională, realizată acasă sau în cabinet cu cele mai bune şi sigure produse este o procedură non-invazivă, cu rezultate uimitoare. Ne concentrăm în continuare, prin toate acţiunile, evenimentele pe care le organizăm pe creşterea gradului de conştientizare a importanţei igienei orale şi a beneficiilor unui periaj regulat, corect. Oamenii sunt din în ce mai preocupaţi, atât de sănătatea orală când şi de mediu. Caută produse eficiente, dar cu ingrediente naturale, cu ambalaje prietenoase cu mediul, reciclabile. Iar din acest punct de vedere, în momentul de faţă, Promis este o gamă unică" completează Diana Baltac, cofondator Diviodent.

Diviodent realizează distribuţia consumabilelor, prin 2 căi principale. Astfel, pe segmentul B2B, furnizarea consumabilelor pentru cabinetele stomatologice se face în principal, prin reţeaua specializată de distribuitori, construită şi consolidată de-a lungul celor 20 de ani de activitate. Către consumatorii finali interesaţi de menţinerea unei igiene dentare sănătoase, Diviodent se adresează şi prin canalul online DentalMall.ro. În 2023, dentalmall.ro a înregistrat vânzări în creştere cu 20% faţă de 2023, comanda medie situându-se în jurul valorii de 180 lei.

Cel mai vândut produs din portofoliu în 2023 a fost pasta de dinţi Opalescence, atât în varianta mare de 133 grame, cât şi în varianta mică, de călătorie, urmată îndeaproape de Opalescence 16% Patient Kit, sistemul personalizat de albire a dinţilor, unul dintre cele mai apreciate şi de către medicii stomatologi.

La nivelul anului 2023, pe segmentul B2B, topul celor mai comandate produse din portofoliul Diviodent este completat de firele de retracţie Ultrapack, urmat de Opalescence Boost 40%, tratamentul intensiv de albire a dinţilor efectuat exclusiv în cabinetele stomatologice la recomandarea medicului.

Pe segmentul B2C, cele mai comandate produse pe site-ul www.dentalmall.ro sunt Pasta de dinţi Opalescence, urmată de sistemele de albire dentară pentru acasă în gutiere preformate - Opalescence Go, apoi sistemele profesionale Opalescence 16%.

Consumul de pastă de dinţi în România este redus în comparaţie cu ţările europene, dar creşte de la un an la altul conform statisticilor. "Preconizăm şi noi o creştere a vânzărilor pe termen mediu. Credem că produsele pentru igiena orală bio, sustenabile şi naturale îşi vor găsi locul pe piaţa din România şi vor avea un public numeros şi stabil," declară Mihaela Radu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb