DIVORŢUL MILIARDARILOR Cum intenţionează Bill şi Melinda Gates să-şi împartă averea de $150 de miliarde

J.P.
Internaţional / 4 - 5 mai 2021

Cum intenţionează Bill şi Melinda Gates să-şi împartă averea de $150 de miliarde

Actualizare - Bill Gates a menţinut pe tot parcursul căsniciei lui o legătură foarte strânsă cu fosta lui iubită, Ann Winblad. Atât de strânsă încât pleca în fiecare an, într-un weekend prelungit, doar el împreună cu Ann Winblad, în destinaţii precum Indonezia şi Germania, conform The Sun.

Apropiaţii susţin că Bill are o relaţie de prietenie foarte specială cu Ann Winblad (foto jos), care, la rândul ei, s-a căsătorit după despărţirea de Gates cu fratele actorului Kevin Kline, Alex Kline.

Într-un interviu al revistei Time din 1997, Bill Gates a povestit că a sunat-o pe fosta sa iubită pentru a vedea ce părere are despre legătura cu Melinda. "Când m-am gândit să mă căsătoresc cu Melinda, am sunat-o pe Ann şi i-am cerut aprobarea", a spus el, după ce a reieşit că a făcut o listă de argumente pro şi contra înainte de a se arunca în căsnicia cu Melinda.

Fosta sa iubită a aprobat relaţia, iar Melinda i-a permis soţului ei să-şi continue escapada anuală de primăvară cu Ann Winblad la casa ei de pe plaja de pe Outer Banks din Carolina de Nord, potrivit Time.

---

Bill şi Melinda Gates au anunţat marţi, 4 mai, că divorţează după 27 de ani, "după o mulţime de gânduri şi multă muncă la relaţia noastră", conform Zerohedge.

"După ce ne-am gândit multă vreme şi după ce am încercat totul pentru ca relaţia noastră să meargă mai departe, am decis să punem capăt mariajului. Nu credem că mai putem continua împreună ca un cuplu", se arată într-o declaraţie comună, postată de cei doi pe conturile personale de Twitter.

Acum, când lumea a avut ceva timp să se adapteze la realitatea că Bill şi Melinda, unul dintre cuplurile de putere preeminente ale lumii, solicită divorţ, atenţia lumii se îndreaptă către o întrebare critică: cum vor împărţi o avere de 150 de miliarde de dolari.

Pe măsură ce TMZ şi alţii au examinat documentele de divorţ depuse în statul Washington, iniţial s-a crezut că Bill şi Melinda nu aveau un contract prenupţial, dar, aşa cum a subliniat un utilizator twitter, realitatea este puţin mai nuanţată.

TMZ a obţinut cererea oficială de divorţ depusă la Curtea Superioară a judeţului King.

Un contract prenupţial este un acord legal pe care cuplurile îl pot semna înainte de căsătorie. Acesta stabileşte ce se va întâmpla cu bunurile unui cuplu dacă divorţează sau dacă unul dintre ei moare.

Un acord sau un contract de separare este un document legal privat semnat de un cuplu în situaţia în care vor să petreacă timp separat şi să trăiască separat. Acesta stipulează drepturi şi obligaţii, cum ar fi întreţinerea şi custodia copilului şi este semnat fără implicarea instanţei.

Uneori, un contract de separare este urmat de un divorţ, dar unele cupluri îl folosesc ca o oportunitate de a-şi repara căsătoria, potrivit Baroului din New York City.

În cererea de divorţ, soţii Gates au solicitat împărţirea bunurilor imobiliare, a bunurilor personale şi a datoriilor în conformitate cu contractul lor de separare. Melinda nu a cerut sprijinul financiar al soţului.

Cei doi au mai spus că mariajul lor a fost "iremediabil afectat" şi au cerut instanţei să îşi încheie căsătoria la data menţionată în contractul de separare, însă această dată nu a fost precizată în cererea de divorţ publicată de TMZ.

Documentele depuse luni în King, Washington, o au trecută pe Melinda ca petiţionară şi pe Bill ca pârât.

Acordul de divorţ al lui Gates ar putea fi unul dintre cele mai costisitoare înregistrate vreodată. Când CEO-ul Amazon, Jeff Bezos, şi soţia sa, MacKenzie, s-au despărţit în 2019, înţelegerea lor a fost ca ea să primească 38 de miliarde de dolari, sumă care a transformat-o în a treia cea mai bogată femeie din lume.

În special, în documentele de divorţ figurează Melinda Gates ca petiţionară, iar Bill Gates ca intimat.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Pai da, ca Belinda a inventat Microsoft, Windows.. merita si ea jumate! Bine, jumate din ce a ramas netocat de Belinda pe tot felul de donatii, dadea fata ca produce Microsoft! Saracu Bill, ori el ori Columbeanu, tot la fel se pricep la femei...

    ...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb