Dmitri Medvedev: "Ucraina aparţine Rusiei"

F.D.
Internaţional / 4 martie

Dmitri Medvedev: "Ucraina aparţine Rusiei"

Dmitri Medvedev, fost preşedinte al Rusiei şi, în prezent, vicepreşedinte al Consiliului Securităţii din această ţară, a declarat luni că Ucraina aparţine Rusiei, relatează RIA.

De asemenea, RIA l-a citat pe Medvedev spunând că discuţiile de pace cu actuala conducere ucraineană sunt imposibile şi că orice nou guvern ucrainean va trebui mai întâi să recunoască "noua realitate" de pe teren pentru ca discuţiile să aibă loc.

Medvedev a mai declarat că tensiunile dintre Washington şi Moscova sunt mai grave decât în timpul crizei rachetelor din Cuba din 1962. Oficialul rus a spus totodată, într-o prelegere publică, că forţe speciale şi consilieri militari din SUA poartă deja un război împotriva Rusiei.

Totodată, Medvedev a anunţat că Moscova va da dovadă de reţinere, dar nu va uita, o referire la difuzarea pe reţelele sociale a unei discuţii între câţiva ofiţeri germani de rang înalt având ca subiect livrarea de arme, mai precis rachete Taurus, Ucrainei.

Înregistrarea audio a acestei reuniuni în videoconferinţă între ofiţeri germani de rang înalt a fost difuzată vineri pe reţelele sociale din Rusia.

În această conversaţie, participanţii vorbesc în principal despre ipoteza de a livra Kievului rachete Taurus cu rază lungă, de fabricaţie germană, despre ce ar fi necesar pentru ca forţele ucrainene să le poată utiliza pentru a lovi podul de peste strâmtoarea Kerci şi despre impactul lor eventual.

Sâmbătă, Berlinul a confirmat că înregistrarea este autentică şi că fusese ''interceptată''.

Conţinutul său este foarte stânjenitor pentru Germania, dat fiind că Berlinul refuză oficial să trimită rachete Taurus Kievului, invocând riscul escaladării conflictului.

Opinia Cititorului ( 14 )

  1. Este evident o eroare .Natiunile care fac parte ,a nivelul cetateniei ucrainiene ,nu sunt doar cele national rusesti .In Ucraina exista mari comunitati de cetateni ce sunt etnici ai unor natiuni membre europene si din acest motiv conflictul se va stinge in momentul in care regiunile filo ruse Donbas si Lugansk vor fi ocupate de Rusia .Rusia nu poate merge mai departe fara sa riste un razboi total la care nu poate face fata .Rusia va deveni stapina pe un teritoriu al nimanui nelocuit si nelocuibil .Nimeni nu se va mai intoarce sa locuiasca in aceste teritorii stiind foarrte bine ce a fost si ce poate fi .Un teritoriu imens de separatie .

    1. Zona arată de ruși va fi reconstruită cu banii Rusiei.

      Nu este e eroare, ci este o nebunie a unei clici de nebuni.

      O tara din anul de gratie 2024 al evolutiei umane, nu poate fi mosia altei tari, decat in mintile unor nebuni ancorate in mentalitatea evului mediu. 

    Cred ca e necesar un nou presedinte in Ucraina pentru deblocarea si inchiderea situatiei (si Turcia a facut acelasi apel).

    Si cred ca e nevoie de o mentalitate ucraineana axata pe continuitate statala (pentru Ucraina) - daca se merge pe viziunea actuala a d-lui Zelensky (imprimata de Boris Johnson-UK), Ucraina nu va mai exista intr-un interval anumit de timp.  

    Ban.Cher.Vali 

    1. ...eventual Putin, "ales" democratic sa elibereze poporul ucrainean-frate cu poprul rus

      tu ai citit ce prostii ai scris????

      trebuia macar sa faca alegeri. sa fie ales democratic. s-ar putea sa nu mai iasa la vot.

      Vali, tu urmărești vreun canal de telegram? daca da, care, și ce nickname folosești. mi-ar placea să primesc mai multe informații de la tine și din altă parte. aici pe forum nu am mai intrat de cel puțin două luni.

      john, nu e bine sa intri aici pe forum, nu iti simtim lipsa deloc

    "Ucraina apartine rusiei". Realul motiv al razboiului, spus poate la o betie. Rusnacia vrea sa puna ghearele pe ucraina, si apoi cine stie. Restul e can can. Nazism si bla bla.

    Sa puna mana pe teritorii. Si asa in rusnacia pe la tv se vorbeste "belarus e a noastra". Anexare de teritorii, resurse, forta de munca etc. Asta a fost scopul razboaielor de cand e lumea si pamantul. De cand razboaiele erau purtate cu pietre legate de bat. Si pana azi.  

    Adevărat Ucraina este a Russiei .. USA nu are nici o treaba cu Ukraina …

    1. Ca un fel de sclavi sau cum?

      Asa ca Romania pentru SUA si UE.

      SUA apartine Rusiei.

      In cazul Alaskai este evident ca ea apartine Rusiei; dar Alaska apartine acum SUA; deci, daca noi, rusii, vrem sa recuperam Alaska, care se stie ca este ruseasca, suntem obligati la o operatiune speciala de denazificare a SUA in intregime. 

      Dupa denazificare, va fi organizat un Referendum liber american, in care americanii vor recunoaste ca sunt rusi, inclusiv cartierele chinezesti.

      Este, deci, evident ca SUA apartine Rusiei.Si Germania apartine Rusiei, o operatiune speciala de anexare a Europei va demonstra nu numai asta, dar, odata cu anexarea Marii Britanii, se va vedea ca Australia si mai ales Africa sunt pamant stramosesc rusesc unde a rasunat intotdeauna "Kalinka". 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb