DOBROVOLSCHI:  "Tăriceanu este rupt de realitatea economică"

A.C.
Politică / 28 septembrie 2017

Mădălina Dobrovolschi (Sursa foto: captură Youtube)

Mădălina Dobrovolschi (Sursa foto: captură Youtube)

Purtătorul de cuvânt al şefului statului, Mădălina Dobrovolschi, a comentat astăzi declaraţiile preşedintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, cu privire la preţul carburanţilor, context în care a spus că acesta este "rupt de realitatea economică", potrivit unui comunicat de presă de pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale.

Mădălina Dobrovolschi a declarat: "Domnule Tăriceanu, da, adevărul doare, dar acest lucru nu este un motiv să folosiţi un limbaj licenţios, să jigniţi şi să spuneţi în spaţiul public lucruri care nu au nicio legătură cu realitatea. Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, reiterează faptul că persoanele cu probleme penale nu trebuie să se afle în conducerea statului. Preşedintele respectă pe deplin rezultatului votului care a condus la constituirea actualei majorităţi şi îşi doreşte ca Guvernul să aibă rezultate bune pentru România. Preşedintele consideră că o legiferare transparentă de tip european este fundamentală pentru întărirea statului de drept şi consolidarea parcursului democratic al României"

Conform sursei, ea a mai precizat că preşedintele Senatului "pare pur şi simplu rupt de realitate, chiar de realitatea economică, ceea ce este foarte straniu pentru un fost prim-ministru".

Dobrovolschi a adăugat: "De exemplu, dânsul ne spune senin că preţul carburanţilor a rămas neschimbat după introducerea accizei. Domnule Tăriceanu, cred că adevărul îl puteţi afla foarte simplu întrebând orice român, orice cetăţean, care a cumpărat combustibil în aceste zile şi care a trebuit să scoată mai mulţi bani din buzunar".

Purtătorul de cuvânt al preşedintele a precizat, de asemenea, că Klaus Iohannis a luat act de evaluarea CSM, "care este identică cu propria sa analiză", informează sursa.

Dobrovolschi a mai menţionat: "Preşedintele apreciază că CSM, în calitate de garant al independenţei justiţiei, a evaluat în detaliu şi cu mult profesionalism propunerile ministrului Justiţiei înainte de a le respinge. Chiar dacă acest aviz este unul consultativ, Guvernul şi Parlamentul nu au cum să ignore acest semnal clar venit din partea CSM".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb