Dominic Fritz, vizită oficială la Bruxelles şi Paris pentru a promova Timişoara

M.C.
Politică / 4 decembrie 2022

Dominic Fritz, vizită oficială la Bruxelles şi Paris pentru a promova Timişoara

USR anunţă că în perioada 5-7 decembrie, primarul Dominic Fritz se află într-o vizită oficială la Bruxelles şi Paris, pentru a continua campania de promovare a Timişoarei, Capitală Europeană a Culturii, informează News.ro.

"Sunt foarte încrezător că valul de interes şi simpatie pentru Timişoara pe care l-am întâlnit la Berlin acum o lună se va repeta şi la Bruxelles şi Paris. Ţinta noastră este să creăm noi punţi de colaborare între Timişoara şi marile capitale europene care să continue şi după anul Capitalei Culturale. Destinul european al Timişoarei merită să fie mult mai vizibil şi mai bine cunoscut de către europeni. Anul viitor este şansa noastră de a spune tuturor povestea europeană a Timişoarei", a spus primarul Dominic Fritz.

La Bruxelles, evenimentul de promovare al Timişoarei 2023 va avea loc la Reprezentanţa Permanentă a României pe lângă UE şi va reuni europarlamentari români şi străini, oficiali care lucrează în instituţiile europene, ataşaţi culturali ai altor state membre, diplomaţi. Tot în cursul vizitei din capitala Belgiei şi a Europei, primarul Timişoarei va avea o serie de întâlniri bilaterale cu oficiali europeni din domeniile cultură, digitalizare şi energie.

Vizita din capitala Franţei este urmarea vizitei făcute în luna septembrie a acestui an, când s-a stabilit organizarea unei recepţii oficiale în cinstea Zilei Naţionale a României, dedicată Timişoarei. Aceasta va avea loc în 6 decembrie, la Ambasada României la Paris şi va reuni corpul diplomatic, diaspora română, reprezentanţi ai mediului cultural din capitala Franţei.

Potrivit USR, primarul Fritz a început în această toamnă o campanie de promovare externă a Timişoarei în marile oraşe europene. În luna noiembrie a fost la Berlin şi în ianuarie urmează Groeningen (Olanda).

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Foarte bine face Fritz...

    1. Pai da! Va umple Temeșvahra de bruxellezi și parizieni. Vor toți să audă biclă, țucă, cafă și să fie molcomi în orice. Plus că Temeșvahra e de referință: rar mai vezi oraș istoric sa retrocedeze integral centrul istoric și cultural unor minorități recente din Punjabi

      Pai da! Retrocedarile alea au fost pastorite de alti primari, Molcomi sunt si moldovenii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb