Donald Trump nu vrea să depună mărturie la proces

J.P.
Internaţional / 5 februarie 2021

Donald Trump nu vrea să depună mărturie la proces

Donald Trump refuză să vină în faţa Congresului pentru a depune mărturie în procesul său de impeachment. Echipa sa de avocaţi a anunţat că fostul preşedinte respinge invitaţia făcută de democraţii din Camera Reprezentanţilor, relatează CNN, conform Digi24.

Avocaţii lui Trump au scris un răspuns scurt, de trei paragrafe, în care au respins invitaţia şi au concluzionat că această solicitare "arată că acuzaţiile aduse de Cameră la adresa fostului preşedinte nu pot fi dovedite".

"Preşedintele nu se va prezenta pentru a depune mărturie în cadrul unei proceduri neconstituţionale", a anunţat şi consilierul lui Trump, Jason Miller. Recent angajaţii avocaţi ai lui Trump, Bruce Castor şi David Schoen au calificat încercările democraţilor de a obţine o mărturie de la Trump ca "jocuri".

În urma acestui refuz rămâne de văzut dacă democraţii vor decide să îl citeze oficial pe Trump la proces, aşa cum au sugerat că ar urma să facă în cazul în care fostul preşedinte le-ar refuza solicitarea.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Trump poate sa spuna oricand ca a facut "declaratii politice" chiar daca a incitat populatia la lovitura de stat. In asta, cred, consta rolul avocatilor angajati cu doar o zi inaintea raspunsului oficial asteptat de Congres. De ce oare si-or fi dat demisia ceilalti avocati? :)) Aviz amatorilor din Romanica. Gen "am cerut decapitarea opozitiei" dar am facut-o in public ca pe o declaratie politica. Scurt.

    Ahh, ca au murit oameni nevinovati in timpul asaltului tot atat de "nevinovat", asta se cheama "collateral damage" asemeni cartii scrise de ambasadorul britanic la Washington. El a cazut victima unei scurgeri de informatii trimise de el absolut confidential Foreign Office-ului. E adevarat ca il critica pe Trump, iar unii binevoitori s-au grabit sa linga cazmaua lui Messia "America First" dand publicitatii caracterizarile facute de ambasadorul Kim Darroch. 

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb