Două imobile din Sibiu ale lui Klaus Iohannis revin statului, iar preşedintele trebuie să dea înapoi 260.000 euro

F.D.
Miscellanea / 25 septembrie

Două imobile din Sibiu ale lui Klaus Iohannis revin statului, iar preşedintele trebuie să dea înapoi 260.000 euro

Două dintre imobilele deţinute de Klaus Iohannis şi soţia lui, Carmen, în Sibiu revin statului, iar banii obţinuţi din chirii, 260.000 de euro, trebuie returnaţi, relatează Digi24. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis miercuri, definitiv, într-un litigiu privind dreptul de moştenire.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis miercuri într-un proces deschis în 2016, privind moştenirea unui imobil care a aparţinut soţiei preşedintelui, Carmen Iohannis, reaminteşte Digi24.

Procesul a fost deschis de Rodica Baştea, o prietenă a familiei Iohannis, stabilită în Miami. Ea a cerut în instanţă anularea unui certificat prin care statul român a fost declarat moştenitorul legal al unui imobil din Sibiu.

Rodica Baştea a pierdut procesul la toate instanţele, iar astăzi Înalta Curte a respins definitiv recursul ei.

Potrivit ANAF, din cauza litigiilor cu moştenirea, statul român nu putea recupera un alt imobil care a aparţinut preşedintelui - un spaţiu comercial din Sibiu - şi nici suma de 260.000 de euro obţinuţi de familia Iohannis din chirii.

În urma decizie de azi a instanţei supreme, ANAF poate înregistra cele două imobile şi poate începe procedura de recuperare a banilor din chirii de la familia Iohannis, mai menţionează Digi24.

Opinia Cititorului ( 16 )

  1. Si pe acest om, cativa de la PNL vor sa-l mentina si sa-l reaseze in carca romanilor. Cine stie ce plimbari de milioane de dolari, cu ce avioane, el si consoarta lui, mai au in vedere ca parlamentar, pe banii romanilor.

    Sute de mii, milioane de romani vor renunta la sprijinul fata de liberali. Ciuca si cei cativa de teapa lui, care il sprijina pe acest om, sa se spele cu el pe cap.  

    1. PNL pierde mii de voturi pentru ca l-a luat in brate pe acest individ dubios... perceput de peste 90% dintre romani ca tradator de tara.

      Intro postare anterioara,am spus ca IOHANNIS si CIUCA,sunt copiile fidele ,reprezentati demni ai Romaniei ai lui PUTIN si MEDVEDEV,care au CONFISCAT PNLul si l-au transformat dupa modelul lui PUTIN in MICA RUSIA,cu care PUTIN stapaneste RUSIA.PNLul,nu mai exista,el,a fost acaparat de PDListi lui BASESCU.Vechii PNListi ii poti numara pe degete,si ca sa nu fie vorbe,din cei 30 de membrii ai BIROULUI EXECUTIV care conduc SUROGATUL numit PNL,20 dintre cei 30 de membri sunt fosti PDListi.Se tot vorbeste ca in Romania,CLANURILE de INTERLOPI au acaparat TARA. Intreb ,care este deosebirea intre CLANURILE de INTERLOPI si PNL,atunci cand PRESEDINTELE PNL,spune cu SUBIECT si PREDICAT ca PNL,trebuie sa ACAPAREZE TARA, prin unirea asazisei DREPTE,din care fac parte alti INTERLOPI. Deja,PNListii adevarati se LEAPADA de IOHANNIS ca dracu de tamaie. Aseara,IOHANNIS,le-a confirmat din AMERICA,faptul ca CIUCA este un MARE MINCINOS,IOHANNIS,spunand ca el nu a discutat cu CIOLACU si CIUCA in aprilie,cum cele doua partide de la guvernare sa faca o lege pentru el ca sa devina SENATOR. Citind AMINTIRILE din COPILARIE din cartea scrisa de alti indivizi despre SOLDATUL in slujba tarii CIUCA,cred ca si pasajele in care CIUCA este prezentat ca EROUL de la NASYRYA sunt tot MINCIUNI. Atrag atentia ca aseara IOHANNIS,a spus ca despre candidatura sa la SENAT o sa vorbeasca in ROMANIA. Asa ca,dupa MODELUL PUTIN -MEDVEDEV,exista posibilitatea ca IOHANNIS sa isi dea demisia,iar MACIUCA sa ii ocupe locul. Asta ar fi o lovitura devastatoare pentru ROMANIA si ROMANI. Atentie ROMANI,vi se pregateste ceva,URAT MIROSITOR.!

    Așa pățesc toate slugile.Se folosesc de ei pt că au tot felul de probleme le promit tot felul pt a scăpa și la final trag apa dupa ei.In acest timp ei ne vând cu totul și semnează orice.Acesta este marele sistem de succes, așa funcționează cu asta se ocupa.

    1. stai ca vine esop cu punctajul de la gheneral sa ne expliceca e in carta drepturilor omului sa furi macar 2 case

      Cine e Masoneria Mondiala ca nu gasesc nicaieri?

    no problem...din cateva luni de meditatii isi plateste datoriile si isi rascumpara imobilele inapoi. pe urma are timp si de nato si de comisia europeana

    Metoda veche rasfumata , la final de mandat , presedintele e paratrasnet la toate relele de zece ani , cei care l-au aplaudat nici usturoi nigura nu le miroase

    Unde sunt terfelistii frumosi si liberi care ne spuneau ce cinstit și corect este iohanis

    Este un proces complicat ce are drept baza un fals aparut in cadrul unei proceduri de mostenire urmat de niste vinzari catre doamna Carmen Iohannis cu care familia Presedintelui nu are nici o legatura decit din postura de cumparator de buna credinta . In rest doar gogosi de presa pe care cetateanul habarnist le crede .

    1. Primarii care s-au ocupat de retrocedări au ghinionul de a cădea în capcana escrocilor. :

    Stati linistiti ca va fi senator. La cati bani a furat ce il pun sa plateasca este o nimica toata. Nu vedeti ca ei sunt mereu la butoane. Vor fura voturile si vor coduce Romania. Furt pe fata. Pai cum sa ii mai votezi pe cei de la PSD si PNL. RCA a crescut cu 400%, mancarea cu 150%, benzina, motorina cu 100%, sa numai vorbim de materialele de constructii. Avem preturi mai mari ca in Germania, Austria si salarii de mizerie.

    Ghinion

    Johannis dupa comedia cu "Romania Educata",

    vrea sa ajunga presedinte la senat,

    ca la UE si NATO nu a prins nici un loc caldut 

    Un TRANTOR NESIMTIT, TRAFICANT DE COPII si HOT ORDINAR . Nu dau nume pt aceste calificative dar .... Celui care se identifica cu descrierea are un bilet gratuit la MAMA DRACULUI ca tot ii plac calatoriile.

    va ataca in instantele europene . Nu da nimic inapoi.

    Nici nu va da 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb