DRAGNEA: "Faptul că Mircea Geoană a fost exclus din PSD a fost o greşeală care ar trebui reparată"

Laura Boico
Politică / 5 septembrie 2016

Actualizare 08:45 Dragnea, despre demisia lui Petre Tobă: "Este un profesionist, nu este în regulă că a trebuit să plece"

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că Petre Tobă este un profesionist, şi nu este în regulă faptul că a trebuit să plece din Guvern, arătând că nu comentează demersul DNA.

"Aici este ceva care nu este în regulă. Bănuiesc...din câte mi-aduc aminte s-au stabilit alegerile pe 11 decembrie. Ministerul de Interne are un rol important în organizarea alegerilor. Numai dacă cineva vrea să facă ca acest Minister să aibă un rol crucial, face această schimbare. Deci Ministerul are un rol important, dacă cineva vrea să-l facă crucial, atunci are nevoie de un om sută la sută al lui. Eu îl cunosc bine pe Petre Tobă, am lucrat cu el ani de zile în diverse ipostaze. Este un foarte bun profesionist. Eu nu comentez demersul DNA, dar parcă prea toate acum...", a spus Liviu Dragnea, la România Tv, întrebat în legătură cu situaţia de la Ministerul de Interne.

Dragnea a menţionat că, în ziua în care Petre Tobă şi-a dat demisia, a primit nenumărate mesaje din diverse medii care spuneau acelaşi lucru, că acesta este "un om în regulă, un profesionist şi care a ţinut bine ministerul anul acesta".

"Este unul dintre puţinele ministere care au funcţionat bine. La locale nu au fost probleme, într-adevăr Petre Tobă poate fi numit un profesionist. E un profesionist şi a ţinut bine ministerul. Petre Tobă este un profesionist, un tehnocrat şi a trebuit ca el să plece din guvern, sigur că nu este în regulă", a mai susţinut Dragnea.

(L.B)

--------

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seara, că excluderea din PSD a lui Mircea Geoană a fost o greşeală care ar trebui reparată, precizând că ar fi benefică o colaborare cu partidul condus de acesta.

"Şi faptul că Mircea Geoană a fost exclus din PSD eu cred că a fost o greşeală care ar trebui reparată. Nu neapărat să vină înapoi Mircea Geoană, dar o colaborare serioasă cu partidul pe care îl conduce nu poate să fie decât benefică. Totuşi, Mircea Geoană a făcut ceva pentru partid, aşa cum a făcut el. Cred că toate forţele care au gândit, care au simţit pentru acest partid, pentru stânga din România ar trebui să se unească, să facă ceva la alegeri", a spus Dragnea, la România Tv.

El a spus că, în perioada următoare, va discuta cu Geoană despre o eventuală colaborare cu PSRO.

"Cred că o întâlnire cu Mircea Geoană este bună. Am vorbit şi cu Tăriceanu şi un grup politic în jurul PSD s-ar putea să fie o soluţie bună. Majoritatea o va asigura PSD-ALDE", a afirmat Dragnea.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Tot cea facuGeoana dupa axcluderea din PSD, a dovedit ca excluderea a fost corecta. Sper ca in cazul lui Dragnea sa se ia aceeasi masura!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb