DRAGNEA: "Iohannis a realizat industria urii"

I.L.
Politică / 19 mai 2019

Liviu Dragnea (Sursă foto: Facebook)

Liviu Dragnea (Sursă foto: Facebook)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, astăzi, în discursul susţinut la mitingul PSD de la Târgovişte, că preşedintele Klaus Iohannis este cel mai mare mut pe care l-a dat politica românească, iar acum a început să facă gălăgie, susţinând că acesta a realizat industria urii, dezbinarea între români şi afirmând că şeful statului nu îşi poate iubi ţara, informează News.ro.

Dragnea a declarat astăzi, la mitingul electoral de la Târgovişte, că Iohannis nu are un proiect de ţară sau vreun gând bun pentru România.

"Credeţi că are Iohannis ceva de spus? Credeţi că are vreun proiect de ţară? Credeţi că are vreun proiect, vreun gând bun pentru România? Nu are, oameni buni. El şi ai lui fac gălăgie pentru a acoperi un sunet care începe să se audă din ce în ce mai tare. Este sunetul creşterii economice, este sunetul scos de motoarele industriei şi agriculturii", a spus Dragnea, potrivit agenţiei.

"Şi Iohannis a realizat ceva în industrie. Industria urii. Ura între români, dezbinarea şi războiul români între români. Pentru că acest om nu îşi poate iubi ţara. De ce credeţi că chiar dacă institutele din România, instituţiile străine au arătat care e creşterea economică a României, a doua din Europa, al treilea an, peste 5% creştere economică, peste 3.000 de lei salariul mediu net... De ce credeţi că ei în continuare, el şi ai lui stau în gură cu cifrele mincinoase? Pentru că şi-ar dori ca România să o ducă rău, doar să nu aibă dreptate PSD-ul", a afirmat Dragnea, conform News.ro.

Liderul PSD spune că Iohannis vrea să distrugă democraţia, că el vrea să câştige cu procurorii şi că nu respectă rezultatul alegerilor.

"Şi între noi şi ei, între Iohannis şi ai lui, este o mare diferenţă. În primul rând, noi iubim democraţia, Iohannis şi ai lui vor să o distrugă. Noi iubim alegerile, credem în alegeri, Iohannis crede în servicii. Noi vrem să câştigăm la vot, Iohannis vrea să câştige cu procurorii. Noi tot timpul am respectat şi vom respecta rezultatul votului, Iohannis mereu a vrut şi va dori să-l răstoarne. Noi am respectat şi vom respecta tot timpul voinţa acestui popor, pe Iohannis nu-l interesează", a afirmat şeful social-democraţilor.

Dragnea crede că ne confruntăm cu un război securist dus de Iohannis, pe care PSD nu l-a dorit, dar este obligat să-l ducă.

"Ne confruntăm cu un război securist dus de Iohannis. Şi vă spun ceva foarte clar. Nu noi am dorit acest război, dar suntem obligaţi să-l ducem şi să-l câştigăm. Ăsta nu poate să ţină minte două întrebări, hal de preşedinte al unei ţări. Făcea semne să tragă mira. La cine mai venea mira la televizor? La Ceauşescu. Ne-am întors cu 30 de ani în urmă, oameni buni", a explicat preşedintele PSD.

Dragnea susţine că PSD a început demascarea maşinăriei de poliţie politică şi că serviciile secrete vor fi aşezate în matca lor constituţională.

"Am început să demascăm odioasa maşinărie de poliţie politică ce a fost construită în această ţară şi care e dusă la apogeu de Iohannis şi o vom distruge oameni buni. Am hotărât să oprim abuzul instituţiilor de forţă şi să aşezăm serviciile secrete în matca lor constituţională, fiecare în România trebuie să se ocupe de ceea ce spune Constituţia", a mai spus Dragnea la Târgovişte, potrivit News.ro.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. e asa o diferenta intre normalitatea reprezentata de Presedinte si dementa acestui infractor incit te detesta o natie cu pasiune nenorocitule

    Un condamnat penal (Dragnea) este al treilea om in stat. Ati vazut in UE asa ceva. Ei sunt obisnuiti sa ne fure si sa nu pateasca nimic. Asta vrea Dragnea si Tariceanu sa fure cat vor si sa nu indrazneasca nimeni sa ii intrebe de ce fura. De 3 ani ii tot auzim ca ce nedreptate li s-a facut la HOTI, au ajuns unii la puscarie, dar cu dreptatea noastra cum ramane, pe noi cine ne apara de acesti Hoti care au ajuns sa conduca Romania.Normalitatea este sa nu mai furati, sa nu va mai numiti oamenii in toate institutiile publice si in companiile statului. Numirile in toate institutiile publice si in companiile statului pe care le-au practicat si le practica partidele politice PSD, ALDE, UDMR, PNL, PMP (vopsit), PROROM (vopsit) reprezinta in mod sigur un sistem MAFIOT. Referitor la referendum, ii cam tremura chilotii lui Dragnea si Tariceneau. Un vot in plus un tremur mai mare pentru PSD si ALDE.

    1. " industria urii ", recunoasteti elitisti , o veridica si memorabila stampila (caracterizare) !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb