DRAGOŞ TUDORACHE: "Intrarea în Spaţiul Schengen trebuie să reprezinte o prioritate pentru noul guvern"

J.P.
Politică / 30 noiembrie 2020

"Intrarea în Spaţiul Schengen trebuie să reprezinte o prioritate pentru noul guvern"

Europarlamentarul Dragoş Tudorache (USR PLUS) a declarat pe Facebook că intrarea României în Spaţiul Schengen trebuie să reprezinte o prioritate pentru viitorul guvern.

Tudorache: "Au trecut 35 de ani de la momentul în care s-a născut ideea unei Europe fără graniţe, o idee care oferea cetăţenilor posibilitatea de a se mişca liber, în care bunurile şi serviciile să poată fi împărtăţite simplu şi eficient. România nu este parte a acestui spaţiu. Efectele sunt economice şi simbolice în acelaşi timp. Suntem şi nu suntem parte a Europei unite atât timp cât nu vom fi 100% parte a tuturor organismelor, instituţiilor şi programelor europene. Trebuie să devină o chestiune de ambiţie naţională, de efort comun, de parteneriat european ca România să îşi ocupe locul de drept în noua construcţie europeană. Noul guvern care va prelua puterea politică în România după 6 decembrie trebuie să aibă o listă clară de priorităţi pentru anii care urmează. Pe această listă, pe un loc prioritar trebuie să fie intrarea în Spaţiul Schengen. Singura soluţie pentru a repara situaţia, de a acoperi decalajele într-o perioadă scurtă de timp şi de a creşte implicit nivelul nostru de trai este să ne propunem proiecte naţionale care să fie prioritare şi pe care să ne concentrăm cu maximă atenţie."

Opinia Cititorului ( 20 )

  1. Hai bre, gandac sorosist ca e deja rasuflata asta cu Spatiul Soros zis si Schengen! Asta e din ciclul:  hai sa radem cu cretinii de la Bruxelles si de la USR!  Adica, pe noi si pe bulgari nu ne lasa  sa intram in "zona lor  crepusculara",  pe greci ii ameninta cu expulzarea de-acolo, in schimb pe "maimutele inchinatoare lui Allah" le primesc cu covor rosu! Eu le-as recomanda birocratilor astia cretini si antinationali de la Bruxelles, sa-i schimbe numele din spatiul Schengen, in spatiul lui "Ali Baba si celor 40 de hoti"!

    1. nu poti fi decat un imbecil iresponsabil ce faci rau unei intregi natiuni ca ti se tolereaza de catre niste incompetenti ai redactiei Bursa sa scrii ""maimutele inchinatoare lui Allah" .

      te tragi singur in teapa retardatule care nu poti fi protejat decat dupa gratii in puscarie pe viata pentru insultele si ofensele aduse tuturor  

      Grohaitorule retardat vad ca iti place sa lingi in cur, maimutele! Asa ca te las sa-ti faci treaba si iti urez: limbi placute!

      sa-ti citeasca cineva scarba natiunii ce esti tolerat de sabotorii redactiei Bursa din care faci tu parte :

      (7) Sunt interzise de lege defăimarea ţării şi a naţiunii, îndemnul la război de agresiune, la ură naţională, rasială, de clasă sau religioasă, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violenţă publică, precum şi manifestările obscene, contrare bunelor moravuri. 

      (8) Răspunderea civilă pentru informaţia sau pentru creaţia adusă la cunoştinţă publică revine editorului sau realizatorului, autorului, organizatorului manifestării artistice, proprietarului mijlocului de multiplicare, al postului de radio sau de televiziune, în condiţiile legii. Delictele de presă se stabilesc prin lege. 

      Unde-ai vazut la mine, bai Fatalaule impotent ca am defaimat tara sau ura rasiala, de clasa, religioasa, sau separatism si alte bazaconii scoase din putzul gandirii tale neanderthaliene, localizate fix in pantaloni?

      esti irecuperabil, obsolite, epava comportamentala ; esti tu asa viteaz du-te intr-o comunitate de musulmani si fa-i pe ei "maimute inchinatoare lui Alah " si te aerisesti direct cu o gaura in capul tau sec.(metaforic vorbind)

      Ce prafuri tragi pe nas, Fatalaule impotent? Sau ti le injectezi direct in vena? Oricum ar fi, pe lanaga ca esti anormal, mai esti si drogat, amaratule si boschetarule care esti! Probabil ca cersesti pe la colt de strada, iar ca sa-ti completezi veniturile insignifiante , iei la greu bastoane si-n gura si-n cur, asa ca daca te-as vedea, ti-as arunca si eu niste maruntis!

      iti garantez ca te caci pe tine de frica cand o sa ma vezi de o sa ai cosmaruri pana te duci direct la dracu cu viza si bilet doar dus sa ti-o traga dracii-n cur si-n gura ca tare-ti place so sugi aiurea.

      Hahaha! O sa-mi tremure genunchii de frica cand o sa te intalnesc handicapatule! Acum, serios vorbind, daca te-as intalni, as proceda ca Lorena Bobbitt, adica ti-as taia organul ala de impotent, caci oricum n-ai ce face cu el, bai amaratule si boschetarule care esti!

      sodorog traumatizat ,bătut și sodomizat ca si Lorena Bobbitt ? nu deranjeaza pe nimeni ca esti un distrus invidios fara nici o dotare ..un obsedat libidinos si ofticos ce esti de ti s-au terminat si textele de te repeti ca un cersetor ce se da smardoi in fata aurolacilor sa le sufli in pungi ..de-asta te-a lasat femeia si te porti ca o muiere ? pentru un "impotent" ..asta te macina?

      Mars la origini, bai Scursura umana , caci poate asa ar face si ma-ta ar ceva util(decat sa presteze zi de zi pe Centura cu toti tiristii ei) si sa te avorteze ca pe un ratat impotent ce esti, care pe de-asupra iti place s-o iei si la gaoaza! Esti o Catastrofa si o nulitate din toate punctele de vedere, fiind si incestuos totodata! Du-te si te spanzura, bai Gunoi uman, caci n-o sa duca nimeni lipsa, unui Fatalau, Aurolac si Boschetar ca tine!

      spume sa faci si cosmaruri sa ai fraiere , sevraj maxim afisezi tu peste tot , un ratat si rebut social ce nici mila nu meriti , cazatura abandonata si marginalizata , tu nu vezi ca nu te baga nimeni in seama ca daca se coboara cineva la mintea ta esti praf de nici pe nas nu poti fi tras ?...

      mai schimba textele alea de retardat mintal ce esti 

      Ia-o bai impotentule si incestuosule pe ma-ta la "umeri craci", in lipsa de altceva! Esti doar un limbric epileptic care ti-ai luat doctoratul in limbi date in cur, ai devenit profesor universitar in luat la cioc bastoane si academician in masturbare cu ambele maini deodata! Sigur, In mediul tau familial i-ai avut pe ma-ta si pe tac-tu ," profesori exceptionali si indrumatori", pt ca ai absolvit „magna cum laude”, Universitatea de perversiuni sexuale, anormale! Du-te si te spanzura, caci faci umbra pamantului si excremente intelectuale cat cuprinde!

      n-ai bani de medicamente , poti totusi sa ceri ajutor , esti in sevraj chiar nu poti reusi singur , vezi sa nu-ti inghiti limba , mai respira si suna la 112 , mai ai o sansa, e dreptul tau la sanatate mintala si recuperare pentru a fi integrat in societate!

      Ce faci Fatalaule paduchios, te eschivezi cu astfel de ineptii, de faptul ca i-ai pus-o lui ma-ta in lipsa de alta alternativa ? La tine, boala asta incestuoasa si bulangiala de care suferi nu pot fi tratate nci macar cu medicamente, oricat de tari ar fi acestea! Apropo, dupa ce-i dai o portie de limbi lui ma-ta, nu ti se-ntampla sa ramai cu niste fire de par pe limba?

      e de inteles de ce suferi in halul asta .... meritai si tu ca decreţel al lui Ceausescu o soarta mai buna decat canalul la care te-ar fi trimis ma-ta daca nu facea niste bani de pe urma unui zombie ca tine

    Cât timp "redactorii Bursa" accepta opinii jignitoare , calomniatoare și atacuri la persoanele din subiectele stirilor nu înseamnă decât consimțământul pentru comportamentul scârbos al " redactorului" iresponsabil și fără nici o jenă că-și atribuie un nume istoric ce nu a tolerat jigodii ca el. El are o scuză , voi Bursa ce scuză aveți?

    1. Bai Laba trista, tu ai auzit bai Cretinoidule de dreptul la libera exprimare sau faci parte din tagma securista si esti obisnuit sa te stergi cu el la cur! O dai intruna cu "corectitudinea ta politica" de 2 bani, aratand astfel, nu doar ca esti un Gunoi uman de cea mai joasa spetza, ci ca esti pe deasupra si un Australopitec cu un IQ tinzand spre 0 absolut!

      Din Laba trista te-a făcut tactu de te-a aruncat pe pe wc-ul turcesc de a arunca-to pe mă-ta in cur .dacă tot invoci dreptul la liberă exprimare și bulangii nu te scoate de pe site dar cenzureaza dreptul la autoapărare proportional cu scarbosenia ce o debitezi tu un sodorog aurolac

      Vad ca-mi copiezi cuvintele Avortonule, dar tinand cont ca singurul tau creier ti se afla in pantaloni, nici nu-i de mirare! Pe de alta parte observ ca, ti-ai luat doctoratul in limbi date in cur, ai devenit profesor universitar in luat la cioc bastoane si academician in masturbare cu ambele maini deodata! Sigur, In mediul tau familial i-ai avut pe ma-ta si pe tac-tu ," profesori exceptionali si indrumatori", pt ca ai absolvit „magna cum laude”, Universitatea de perversiuni sexuale, anormale! Probabil ca cersesti pe la colt de strada, iar ca sa-ti completezi veniturile insignifiante , iei la greu bastoane si-n gura si-n cur, asa ca daca te-as vedea, ti-as arunca si eu niste maruntis!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb