D.R.P.C.I.V. suspendă activitatea de examinare pentru obţinerea permisului de conducere

C.B.
Miscellanea / 16 martie 2020

D.R.P.C.I.V. suspendă activitatea de examinare pentru obţinerea permisului de conducere

Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor informează că, începând cu data de 17.03.2020, se suspendă activitatea de examinare pentru obţinerea permisului de conducere, proba teoretică şi proba practică, la nivel naţional, pentru o perioadă de 30 de zile, cu posibilitatea de prelungire în funcţie de evoluţia situaţiei actuale, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Persoanele programate în această perioadă vor fi reprogramate ulterior, cu informarea acestora în timp util, de către serviciile publice comunitare, prin site-ul DRPCIV, site-urile Instituţiei Prefectului şi cu sprijinul mass-mediei centrale şi locale.

Detalii suplimentare vor fi comunicate la finalizarea perioadei de suspendare şi/sau de încetare a situaţiei de urgenţă, la nivel naţional.

De asemenea, pentru respectarea măsurilor privind evitarea aglomerarii la ghisee şi dezinfectarea zonelor/spaţiilor destinate publicului, programul de lucru cu publicul se va prelungi la toate serviciile publice comunitare teritoriale până la orele 19.00.

Opinia Cititorului ( 148 )

  1. drpciv.ro

    1. Stie cineva cand se deschidea scoala de soferi?

      Salut .. Pe 8 04 aveam proba practica . acum am inteles ca trebuie sa ma reprogramez .. Dar de cand ?

      De când încep reprogramarile? Cum aș putea să mă reprogramez din nou la traseu ? Aveam examenul auto pe 01.04.2020

      buna ziua. cum se fac reprogramarile pentru traseu? cursantul trebuie sa faca reprogramarea sau scoala? multumesc

      Am avut traseul pe data de 18.03, iar acum m-au reprogramat tocmai in iulie este normal asa ceva? Multumesc pentru parere!

    Avand in vedere faptul ca in aceste 30 de zile de suspendare a examenului auto,dosarul o sa imi expire ce se v-a intampla?

    p.s. pe 23 martie aveam programat traseul,iar pe data de 9 aprilie imi expira 

    1. Buna ziua ce se întâmpla cu amânarea aceasta dacă dosarul îmi expira ? Aveam traseul pe 20 Martie

      Mulțumesc ! 

      Buna ziua! Ce se întâmpla dacă la sfârșitul lui Martie îmi explora dosarul? Va trebui sa fac altu?

      Nu îți expira, și eu aveam pe 11 Aprilie in mai îmi expira, dar mi-a spus instructorul ca după pandemie, ne reprogramează și gen îl prelungește. Bafta!!

      De cand se va deschide scolile pentru examen aveti vro idee

      Vreau sa ma programez si ieu la sala

    Dupa aceste 30 de zile cum ne vom reprograma??

    Ca eu aveam traseul pe 30 martie.

    Si as dori sa stiu cum sa fac sa ma reprogramez dupa aceste 30 de zile . 

    1. Stie cineva cum ne vom putea reprogeana la traseu dupa 15 mai,trebuie sa asteptam din nou o luna pana avem traseul?

      Buna ziua eu astazi am fost la politie sa intreb de cand incep examenele si ma luat durerea de cap mi sa spus ca abia din iunie incep reprogramarile

      Dar se pot face programarile pe loc pentru luna iunie? Sau doar din iunie se poate merge sa se faca programare?

    Știe cineva dacă e valabil și pt Testul de redobandire permis?

    1. Aveam examenul teoretic programat astăzi 17 03 2020 ami expiră dosarul pe 18 04 2020 an situația ăsta ce se va antampla?

      Am fost azi 17.03 la Udriste si au zis ca se tine examenul de redobandire dimineata de la 8.00

      Știe cineva dacă e valabil și pentru examenul de redobandire permis?

      Stie cine va daca sala se da asstszi

      Salut, si eu sunt sun aceeași situatie, am citit pe site ca dovada este valabilă,deoarece sunt în starea de urgență

      Va rog frumos maine aveam traseul de dat pe mine nu ma anunțat nimeni

      Si vreau va rog frumos sa stiu daca ma ma duc să-l dau 

    Eu si multii altii aveam examenul teoretic maine 18.03 ( Constanta), in aceasta situatie reprogramarea se va face cu cei care aveau saptamana aceasta nu? Corect asa ar fi.

    nu mi se pare asa de buna solutia asta caci noi am platit niste bani ca sa sustinem examenul auto iar voi le anulati ca mna asa e romania ultma tara cu cei care in aprilie le expira ce faceti a ? sa va aud va zic eu nu aveti nicio masura

    pana la urma ce se intampla se da sau nu proba fie teorie sau practica ?? din cate vad in alte zone se da in alte zone nu ? ce nu e acelasi serviciu de stat sau unele orase sunt mai cu mot si pot da ???sa ne raspunda si noua cine e in masura sau cine face parte din acest regim de permise

    pana la urma ce se intampla se da sau nu proba fie teorie sau practica ?? din cate vad in alte zone se da in alte zone nu ? ce nu e acelasi serviciu de stat sau unele orase sunt mai cu mot si pot da ???sa ne raspunda si noua cine e in masura sau cine face parte din acest regim de permise

    Marți pe 24 se mai da pt activitatea de examinare

    1. tu o sa dai?

    Buna ziua!Dacă la examenul practic(traseul)nu am fost admis iar daca doresc sa imi înscriu dosarul ptr urmatoarea data,din ce am inteles este nevoie de cele 3 ședințe de conducere si adeverința de la scoala de soferi.Daca se suspendă totul ptr următoarele 30 de zile,asta ar însemna că abia după aceste 30 de zile pot face si acele 3 ședințe ca apoi sa ma pot reinscrie la traseu?Expirarea dosarului va fi prelungit automat cu 30 de zile?

    1. bn zici dak suspendarea lor scade din timpul nostru de examinare(adica 30zile) dupa ce k asteptam cu lunile nu ar fi normall,zic eu k timpul suspendat ar trebui adaugat ,adik prelungirea cu (x)zile de suspendare a examenelor asa ar fi normal

    Daca am examenul auto, proba practita, stabilita la sfarsit de aprilie ce o sa se intample? O sa vina cei care trebuiau sa dea in perioada asta in locul meu si eu o sa ajung sa dau prin mai/iunie?

    Eu am traseul pe 15 aprilie... nu am apucat sa dau deloc orasul si sala am luat-o din prima, in iulie imi expira dosarul, dupa ce ca platesc ca prostul, mai stau si dupa reprogramarile voastre? Sunteti tampiti la cap ???

    Eu sant programată pt.traseu pe data de 2 aprilie vreau sami spuna cineva cum si pe ce data ma reprogrameaza din nou?

    Mai fraților ieu am fost programat an ianuarie la traseu ma dat jos polițaiul din mașina,pentru ca ami expirase testul psihologic,ieu stiam ca ie valabil un an atunci mia zis ca sa dat o lege ca nu mai ie valabil doar 6 luni la redobandire cum dau iei ma programat pe 17 martie nu ma anunțat nimeni cand m-am dus acolo miau zis ca sa amânat iei ce fac an mai ami expira dosarul nu mai am timp sa mai dau am dat o singură dată si am sala luată din iulie anul trecut iei ce fac cine raspunde de banii pe care ai dam fără rost si plătim greselile altora.

    1. Și eu am pățit la fel ..a fost urît ..scoala nu Și a făcut treaba...trebuia să dau pe 20 traseu dar pe 17 a venit pandalia ..cum o să fie cu reprogramarea nu se știe ..om vedea .

      Bai Cornel dan cum ai luat tu sala când tu nu stii sa scrii! (ieu) ce înseamnă? (iei) ce înseamnă? (Mi-au )se scrie dezlegat ca nu miaună nimeni ( ieu stiam ca ie valabil) asa se scrie? Sau? Eu stiam ca e valabil? Ba băiatule tu nu ai voie de permis!

      Cred ca a facut ff bine ca te-a dat jos din masina, tu nu stii sa scrii macar si vrei sa conduci??? Omori oameni nevinovati pe strada

    Având în vedere suspendarea de 30 de zile si faptul ca aveam traseul pe 1 aprilie ,ce se va întâmpla după aceea?Cand ma voi reprograma?

    Cum voi putea sa ma reprogramez după aceste 30 de zile aveam traseul pe 26 martie trebuie să vin personal la piatra neamț sau se poate online ?

    Eu am proba practică pe 3,iar pe 4 îmi expiră școală.ce se va întâmpla???

    Eu pe 1 aprilie ar trebui să dau orașul pentru categoria D la Ploiești.Se fac examinari sau nu?Cum vom fi anunțați și cind?

    Pai eu am examen traseu în 15 aprilie și mi-e în 20 iulie îmi expiră dosarul

    Examenul de redobandire al permisului de conducere se mai sustine in Prahova? Multumesc!

    Pe data de 23 martie se mai da sala no vreu sa stiu ca ieu sunt proramata

    Eu am examenul in 28. 04.2020 posă vin să dau examenul

    Si eu aveam proba practica la categoria E pe data de 07.04.2020 ,ce se intampla ?cand va fi urmatoarea reprogramare astept deja de 2 luni

    Buna e trebuia sa dau sala din nou in martie 17 si in mai 7 imi expira fisele medicale eu ce fac sau cu ce ne ajutati

    Nu ii intereseaza pe ei noi am plătit ca proști și atât nimeni nu stie nimic ne-am ales cu banii dați

    Buna ziua,eram programată la traseu acu pe 30martie, cum voi fi reprogramata?

    Daca am programare la examenul teoretic auto pe data de 2aprilie 2020.as dorii sa aflu pe ce data sunt reprogramată.va rog.raspuns pe mail.

    Bună ziua.Pe 14 .04 2020 am examen auto se mai ține sau se amînă ce mă sfătuiți să fac.?

    Bună ziua.pe data de 14 04 2020. amexamen auto se mai ține ?ce-mi recomandați să fac..?

    Buna ziua pe 13 aprilie am si eu traseul si prin spusele la altii, am inteles ca se amână ,cum se fac cu programabile daca puteti sa ma ajutati

    Buna ziua! Se pot face contestatii la proceselw verbale de suspendare a permiselor de conducere in perioada starii de urgenta?

    Pe 3 aprilie adica vineri trebuia sa dau traseu mai pot acum

    Bună ziua! Aveam programat pe 20 martie traseul, aș vrea să știu și eu vă rog frumos cînd sau cum să procedez pentru programare. Mulțumesc frumos!

    Mie îmi expira dosarul in Mai iar pana acum trebuia sa fiu deja programată și sa încep sa fac și orele de pregătire. Dacă nu mai apuc sa ma programez ce fac? Îmi plătește drpciv scoala ? Ca nu mi convine sa pierd un dosar cu niște bani dați, ore făcute și o sala luată ;)

    1. 90 de zile mai este valabil ,de la data expirării stări de urgenta

    Buna ziua ! Pe 15 04 se dau examenele proba practica?

    Pana la urma cand se da drumul la examinari?

    Aveam traseul pe 24:03:2020 

    1. S-ar putea de la1 iumie

    Am dat sala si am luat aveam orasul pe 6 aprilie stie cineva cand as putea reveni eu am dat pentru redobandire .

    Am avut examenul practic pe 25 martie nu stiu cum se procedeaza cu amanarea dosarului

    Am avut examenul practic pe 25 martie nu stiu cum se procedeaza cu amanarea dosarului

    Buna ziua stie cineva cand incep reprogramarile ptr traseu aoto (Galati)

    Dacă eu am traseul pe 16 aprilie când al voi da ??

    Buna ! Îmi expira dosarul in datata de 07.05.2020 , vreau sa știu dacă o sa pot sa mai îmi dau examenul de conducere , precizez ca nu am avut programare , când am vrut sa ma programez sa suspendat din cauza la covid -19 !

    1. Buna , îmi expira dosarul in data de 07.05.2020,vreau sa știu dacă o sa mai pot da examenul de conducere , precizez ca nu am avut programare , când am vrut sa ma programez sa suspendat din cauza la covid -19

    Eu am examen traseul pe 16 aprilie se mai dă ??????+

    Buna ziua. Am avut examenul pe data de 14.02.2020 dar din pacate s-au amanat, Aș vrea să stiu dacă dupa expirarea dosarului cineva imi poate oferi timpul pierdut pe tot parcursul a masuri de urgenta si pe ce data as da din nou?

    In caz ca imi expira dosarul acum in mai ce se intampla dupa pot sa mai dau

    Buna ziua avea orasu pe data de 15.04.2020 Dar Daca Nu se lucreaza Cum aflu sau cine ma anunta? Cum fac sa ma reprogramez?

    1. Totul se va publica pe siteul dprciv.Scrie si mai sus.

    Lamuriti-ma si pe mine va rog ce se intampla cu dosarele care expira sau se apropie de termenul expirarii...se prelungeste data de expirare a dosarului?

    1. nu raspunde la nimeni, astia isi bat joc de noi.

    Eu trebuia să dau traseu pe 26 martie acum am înțeles că sa mai amânat până luna viitoare mie îmi expiră fișa medicală și cazierul eu cf

    Nu voi înțelege niciodată cum S_a luat decizia de a se suspenda examenele auto, în ordonanță militara nu scrie nicăieri asa ceva ca dispoziție legala, în plus magazinele și instituțiile publice sunt deschise cu anumite restricții. Oare este legal acest demers!!

    Cand mai exact se deschide programul de functionare la sala .Sa stiu cand trebui sa ma prezint pentru examenul teoretic .Precizati clar .Nu apare nici un fel de data exacta aici .Vreau raspunsul aici .

    Sunt plecata din tara și pe data de 11 mai trebuia sa dau examenul ptr traseu. Nu știu ce trebuie sa fac ptr ca am aflat ca nu se mai țin examenele și nu știu dacă trebuie sa merg sa ma reprogramez sau ma reprogramez ei și dacă eu nu reușesc si îmi expira perioada înseamnă că trebuie să reiau iar toată școală? Va mulțumesc și aștept un răspuns.

    Hristos a inviat pe 22 04 2020 as fi avut traseul in Iasi cand as putea da din nou ,Multumesc.

    Când se mai poate da examenul la sala

    Buna ziua, trebuie sa dau si eu testul de reexaminare auto,este suspendat pe această perioadă? Dacă da,dovada de 15 zile cu dreptul de a conduce se extinde până la finalizarea ordonanței militare?

    Multumesc  

    Pe 04-05-2020 aveam traseu cum procedesz sa ma reprogramez avand in vedere ca nu sunt in tara??

    Bună seara știe cine va ce se vatpla

    Am fost programata în 16 03 2020 și nu am fost examinata, dosarul îmi expira în iunie ce se întâmplă reprogramarea când pot sa dau proba la oraș ce întâmplă cu dosarul

    Bună ziua, am orașul pe 7 Mai, cum voi fi reprogramat? Iar la 3 luni? Adică va trebui să aștept iar inca 3 luni ca sa pot da iar orasul?

    Pot sa dau examenul auto traseu i data de 29 aprilie 2020 mi se expira dosarul pe 30 aprilie mă mai pot programa

    Ma pot reprograma la oraș pe 18 mai 2020 daca pe 15 mai putem iesi din nou

    Bună seara am examenul la traseu pe 12.05 .2020 si vreau sa stiu daca se poate da examenul ???

    Eram programat pe 13 04 2020 la traseu as vrea sa stiu cum procedez acum daca sa amanat trebuie sa imi fac alta programare???

    Hristos a înviat. Aveam examenul oras pe 3Aprilie acum eu sunt in Italia cind se va termina această pandemie trebuie să mă prezint eu de persoana să ma programez, sau faceti dvs.reprogramarile online. Ar fi bine pentru cei plecați să nu venim in țară de 2 ori pentru a ne programa si apoi pentru examen. Vă multumesc. Cu respect.

    1. Din cate stiu ei au spus ca vom fi reprogramati automat de cei de la dprciv.Si eu aveam traseul pe 1 aprilie.

    Buna ziua cind se reia orașul

    Bună ziua eu trebuia să dau pe 28 04 2020 orasul,de unde știu când sunt programată.

    Eu aveam sala de dat,acum cand o sa ma reprogamati

    Bună ziua ! După data de 15 mai se reia activitatea și se poate face programare pentru examenul proba teoretica ?

    1. Buna ziua as dori sa stiu daca se poate da examen teoretic pe data de 18 Mai ,va multumesc pt timpul acordat o zi buna va doresc

      Si la bucurești cand incepe m-am programat.pe 15 mai.akm imi arata ca merge programarea

    Cei progamati la traseu pe 31.03.2020 trebue să se reprogrameze sau

    Bună ziua...eram programată pe 10 04 la traseu..as vrea să știu când pot să mă programez din nou?

    Cum se procedeaza sa te reprogramezi la traseu aveam pe 5 mai

    Buna ziua! Soțul ar fi trebuit să de-a proba practică pe data de 10.04.2020 acum ce se întâmplă, iar o sa dureze cateva luni acum o sa îi expire si dosarul de conducere??? Multumesc

    Buna seara!Va rog,cand se vor reîncepe examenele teoretice?Multumesc.

    Cei care am fost programați la trase pe 20 Martie cum procedam acum

    Bună ziua! Sunt din Iași. În data de 22 aprilie 2020 am fost programata la traseu. Pe data de 28 mai 2020, expira școală. Va rog sa îmi spuneți ce trebuie sa fac.

    Se rea examenele auto la proba practica dupa 15 mai?

    Aveam de dat traseul pe data de 22.04.2020 dar din pacate a aparut ciuma asta...si nu am habar daca vom fi reprogramati sau vom fi nevoiti sa ne uitam la dosare cum expira...si sa o luam iar de la capat..

    P.S Romania muista !

    Cand se deschid examinarile in sala?

    Buna ziua pe data de 7 mai adică mâine ar fi trebuit sa am proba practica ce se va întâmpla ?

    Cand se redeschide traseul auto

    Buna ziua!Pe data de 30martie trebuia sa dau orasul,cum si cand trebuie sa ma reprogramez?

    Care sunt a șansele să dau examenul teoretic daca am fost programat pe 4 iunie?

    1. Practic*

    Stiie cineva cand se poate da traseu

    Cins se deschid scolile de soferi ?

    Am avut programare la sala pe 17 martie. ..cu rămâne acum?ce trebuie să fac?

    Deci sincer am impresia k isi bat joc de noi 1 la mana suntem in uniune doar cu numele pt k,,, dak suntem in uniune dc nu avem aceleași drepturi in america sau dat permise fara examinare doar sa faca ore sau sa aibe pe cineva mai experimentată cu vechime in dreapta. Fie nu ar fi normal. Deci după lege zice as se prelungesc toate documentele deci eu unu sper sa nu fie sa nu prelungească ar fi urat meschin bătaie de joc ar trebui mers peste ei dai va fi asa sincer

    Am vrea și noi sa aflam printr-un comunicat de presa la tv... Când se vor relua examenele pentru obținerea permisului....Fiindcă suntem o grămada de oamnei care am plătit școlile de șoferi... Alți sunt care mai au un pic și le expira școala de șoferi! Speram ca nu am plătit degeaba școlile și sa ne trezim ca ni se vor mai lua încă o data bani... Fiindcă fie care muncește pentru 2000 de lei cât am plătit, și sa ne trezim ca ii pierdem aiurea....Fiindcă 2000 de lei nu ii iei de pe gard.

    Ce pot face daca eram programată la examen traseu pe data de 15.04 2020

    BUNA ZIUA, STIE CINEVA CEVA CONCRET CUM SE PROCEDEAZĂ CU REPROGRAMAREA PENTRU TRASEU...?? ERAM PROGRAMAT PE 30 APRILIE 2020... MULȚUMESC

    Ne spune și oua cineva când se face reprogramare la oraș

    Trebuia să susțin proba practică în data de 27 04 2020.Aș dori să știu ce se întâmplă dacă mă reprogramați automat sau trebuie să mă prezint personal la ghișeu .

    Aveam traseu pe 10 aprilie și cu pandemia asta cand se mai fac programare la traseu

    1. Buna ziua eu am fost astazi la politie sa intreb de examen si mi sa spus ca din iunie abia incep reprogramarile. Eu am fost programat la traseu pe 7 aprilie deciiiiiii mai asteptam

    Buna ziua cand incep examenele auto cat E pentru traseu

    Nu știti, din 15 mai se redeschid școlile de șoferi??

    Stie cineva cand se va da drumu la sala ??

    Bună ziua, vreau sa știu și eu când se redeschide programarea pentru traseu

    Bună ziua as dori sa știu de când încep reprogramarile examen auto Sibiu mulțumesc?

    Cînd se mai dă proba practică pentru categoria C

    Am dat traseu pe 10 martie și am picat pe 15 mai expiră dosarul nu am avut timp să mă programeze pentru că sa închis la programări acuma nu știu dacă mai apuc o programare dacă nu cine răspunde pentu tot ?

    Daca aveam traseul programat pe 23 aprilie , cum se procedeaza acum? Trebuie sa merg din nou la programare? Sau voi fi reprogramat automat. Mentionez ca dosarul imi expira in iunie2020.

    Am si eu o intrebare...pe 25.05.202 am traseul, il mai sustin sau trebuie sa ma reprogamez?

    Am avut examen traseu pe ILFOV pe data de 03.04.2020 dosarul a expirat

    Cum pot sa ma reprogramez la oraș??

    Când încep reprogramările pt sala in Prahova ?

    Gînd îi da drumu la sala

    Dacă am traseul pe 2 .06.2020 va trebui sa ma reprogramez , sau voi avea traseul in acea zi

    Tinand cont de situatia actuala mi s-a spus de la scoala de soferi ca pot vedea cand sunt reprogramat la traseu ! Incercand sa intru pe site-ul de la drpciv si de la politia romana nu am gasit ceva referitor la acest lucru ! Unde pot gasi ? Multumesc !

    Am luat sala pe 12.03.2020 dar am avut cazierul expirat. Cand imi pot face reprogramare si cand voi fi programata ?

    Multumesc. 

    Cand pot da examenul pentru sala pentru optinerea permisului de conducere la bacau

    La inceputul luni februarie am dat examenul pentru atestat(ADR)l am promovat si aveam la dispozitie perioada de gratie de 6luni pentru a da traseul. Au intervent noile restrictii datorita COVID-19.As dori sa stiu in momentul acesta care este periada maxima la care ma pot prezenta pentru traseu?Mi s-a comunicat ca examinarile se deschid incepand cu data de 3 iunie .Care este noua perioada de gratie, specific ca nu sunt in tara si am nevoie pentru a ma organiza.multumesc

    Cand pot sa ma programez la sala? Pentru jud Constanța?

    Bună ziua.în lua augus mise expiră dosarul.se face prelungire cu doua luni?adică acest timp care afost starea de urgență.

    Cînd sînt programat în ce data?

    Bună seara!Dacă mi-a expirat fișa medicală mă pot reprograma pentru examenul practic ,urmând să o refac până la susținerea probei practice?Multumesc!

    Am o întrebare. Am avut traseul pe 02.06.2020. Si nu l am luat . Stie cineva dupa cât timp ma pot reprograma?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb