DRUID dezvoltă capabilităţile platformei de inteligenţă artificială conversaţională cu ajutorul integrării ChatGPT

T.B.
Companii / 25 iulie 2023

DRUID dezvoltă capabilităţile platformei de inteligenţă artificială conversaţională cu ajutorul integrării ChatGPT

DRUID îşi dezvolta mai departe colaborarea cu Microsoft prin integrarea OpenAI ChatGPT prin intermediul Microsoft Azure OpenAI Service în platforma proprie. Această integrare strategică combină puterea inteligenţei artificiale conversaţionale şi a celei generative, oferind o soluţie sofisticată pentru clienţii din sectorul enterprise care ajuta dezvoltarea digitalizării, optimizează eficienţa şi reduce costurile.

În peisajul actual de business, organizaţiile renunţă la constrângerile tradiţionale şi adoptă transformarea digitală pentru a rămâne competitive şi pentru a stimula creşterea veniturilor. Gartner raportează că 91% dintre întreprinderi urmăresc în mod activ iniţiative digitale, iar liderii de afaceri clasifică digitalizarea ca fiind o prioritate de top. Forumul Economic Mondial preconizează că transformarea digitală ar putea genera o valoare societală şi industrială uimitoare de 100 de trilioane de dolari până în 2025. Prin încorporarea capacităţilor generative de ultimă generaţie ale ChatGPT în suita lor existentă de soluţii conversaţionale bazate pe inteligenţă artificială, DRUID permite întreprinderilor să accelereze călătoria lor de transformare digitală, să profite de noi oportunităţi şi să exceleze în era informaţională aflată în continuă evoluţie.

Soluţiile plug-and-play ale DRUID oferă întreprinderilor scalabilitate şi o integrare puternică cu Azure. Utilizând întregul potenţial al serviciului Azure OpenAI, DRUID oferă implementări rapide de soluţii dintr-o bibliotecă extinsă, permiţând clienţilor să valorifice viteza şi eficienţa inteligenţei artificiale conversaţionale şi generative. În plus, DRUID oferă o soluţie sigură de implementare la nivel de întreprindere, care aderă la politicile stricte de guvernanţă a datelor şi la standardele de reglementare, inclusiv GDPR, HIPAA, ISO 27001 şi SOC 2. Mecanisme unice protejează datele întreprinderii, asigurându-se că acestea nu influenţează modelul AI şi păstrând integritatea datelor. Soluţia este proiectată meticulos pentru a elimina erorile AI, garantând răspunsuri fiabile şi adecvate contextului..

Prin intermediul platformei DRUID, întreprinderile au posibilitatea de a dezvolta aplicaţii de business conversaţionale personalizate, adaptate la nevoile lor specifice, îmbunătăţind procesele de afaceri şi stimulând implicarea clienţilor. Această transformare poate duce la câştiguri substanţiale de eficienţă operaţională de 20-30%, ceea ce duce la economii de costuri şi la un randament remarcabil al investiţiilor. În plus, integrarea inteligenţei artificiale generative are potenţialul de a automatiza procesele de lucru care în prezent consumă între 60 şi 70% din timpul angajaţilor, sporind semnificativ productivitatea acestora.

Încorporarea capacităţilor de inteligenţă artificială generativă în renumita platformă de inteligenţă artificială conversaţională a DRUID marchează, de asemenea, o etapă importantă în drumul lor spre atingerea a 16 milioane de euro în venituri anuale recurente (ARR) până la sfârşitul acestui an.

"Ne aflăm în pragul unei revoluţii în domeniul inteligenţei artificiale, pe măsură ce integrăm capacităţile extraordinare ale OpenAI în soluţiile noastre de ultimă generaţie de inteligenţă artificială conversaţională prin intermediul Microsoft Azure OpenAI Service. Această integrare deschide o nouă eră a inovaţiilor care vor schimba regulile jocului şi care vor remodela peisajul industriei. Prin valorificarea Azure OpenAI Service, eficientizăm procesele de afaceri, creştem scalabilitatea şi capacităţile asistenţilor virtuali inteligenţi şi deblocăm niveluri fără precedent de personalizare a clienţilor. Aceasta transformă modul în care organizaţiile se angajează cu inteligenţa artificială conversaţională, aliniindu-se perfect cu viziunea noastră de a da posibilitatea întreprinderilor să obţină mai mult prin intermediul tehnologiei transformative", a declarat Liviu Drăgan, CEO DRUID.

"Colaborarea noastră îndelungată cu Microsoft a fost esenţială pentru realizarea progreselor în industria inteligenţei artificiale conversaţionale. Împreună, am împins limitele inovaţiei, oferind soluţii excepţionale clienţilor noştri. Această colaborare continuă să prospere, iar integrarea noastră cu Azure OpenAI Service este o dovadă a angajamentului nostru comun de a împuternici companiile cu tehnologie de ultimă oră" - a adăugat Irina Dochitu, Vicepresident Global Partners and Alliances DRUID.

"Consolidându-şi soluţiile cu Microsoft Azure OpenAI Service, companii precum DRUID creează valoare adăugată pentru clienţii lor. Azure aduce scalabilitate, rezilienţă, eficienţă economică, securitate cibernetică şi protecţie a vieţii private, îmbunătăţind atât produsul, cât şi experienţa utilizatorului", subliniază Bogdan Putinică, Country Manager Microsoft România and Moldova. "Această integrare le va permite utilizatorilor finali să deblocheze noi perspective şi să poată face mai multe cu mai puţin."

Este un pas înainte spre un viitor pilotat de inteligenţa artificială, în care tehnologia înţelege, învaţă şi evoluează alături de fiinţele umane, reflectând angajamentul de durată al DRUID de a revoluţiona spaţiul de inteligenţă artificială conversaţională şi de a permite companiilor să deschidă o nouă eră de explorare tehnologică.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb