DSU, DESPRE SITUAŢIA DE LA SPITALUL VICTOR BABEŞ: Personalul a semnalat intrarea în avarie, concomitent, a tuturor ventilatoarelor

S.B.
Miscellanea / 12 aprilie 2021

Personalul a semnalat intrarea în avarie, concomitent, a tuturor ventilatoarelor

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă a transmis, luni seară, referitor la spitaţia de la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti, că personalul a sesizat intrarea în avarie, concomitant, a tuturor ventilatoarelor, din cauza creşterii presiunii peste limita admisă. Reprezentantul firmei care distribuie ventilatoarele a refuzat să intre în unitatea mobile, deşi i s-a pus la dispoziţie echipament de protecţie, informează news.ro.

"Personalul medical care încadrează Unitatea de Terapie Intensivă Mobilă a semnalat intrarea în avarie, concomitent, a tuturor ventilatoarelor regăsite în container şi a comunicat echipei tehnice a spitalului că acestea prezintă o alarmă de suprapresiune respectiv, presiune crescută de peste 6 Bari, limita maximă admisă pentru funcţionarea corectă şi în siguranţă a acestor tipuri de echipamente medicale. În urma verificării presiunii oxigenului din Unitatea Mobilă, ventilatoarele au rămas în avarie. Reprezentantul firmei distribuitoare a ventilatoarelor, sosit la faţa locului a refuzat intrarea în unitate, deşi i-a fost oferit de către personalul medical, echipament complet de protecţie împotriva COVID-19. Acesta, în final a părăsit incinta spitalului, refuzând să intre în TIR", a transmis, luni seară, DSU.

Sursa citată a precizat că este în derulare o verificare pentru stabilirea motivelor care au dus la creşterea presiunii oxigenului peste valoarea maximă admisă, în cadrul Unităţii Mobile.

"Verificarea ventilatoarelor, în urma avariei a demonstrat ca acestea au înregistrat o creşterea a presiunii de peste 6 Bari, ceea ce a dus la oprirea lor din funcţiune. Instalarea şi operaţionalizarea Unităţii se realizează sub coordonarea DSU şi a spitalului iar reglarea continuă a parametrilor de lucru, a instalaţiei de oxigen care deserveşte UTIM-ul, monitorizarea acesteia şi operarea unităţii este realizată de echipa tehnică a spitalului", a mai transmis DSU.

Trei pacienţi au murit, luni seară, după intrarea în stop cardio-respirator ca urmare a unei defecţiuni la instalaţia de oxigen a unităţii mobile de terapie intensivă de la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti, potrivit news.ro.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Ce merveilleux DSU, nu-i nimic, sunt destui, mereu vin, altii in loc si gata.

    Glorie rezistilor, lui Voiculescu si Arafat.

    Dumnezeul soarele si pamantul.  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb