DSV Road şi-a relocat birourile într-un sediu nou după o investiţie de 1 milion de euro

G.D.
Companii / 2 septembrie 2022

DSV Road şi-a relocat birourile într-un sediu nou după o investiţie de 1 milion de euro

DSV România, filială a grupului danez DSV, anunţă înfiinţarea unei noi entităţi juridice - DSV Road, companie de transport intern şi internaţional, şi relocarea acesteia într-un sediu nou, după o investiţie de 1 milion de euro, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, DSV Road, divizia de transport a grupului la nivel local, a fost transformată într-o entitate juridică distinctă datorită creşterii accelerate şi a potenţialului de business pe piaţa locală de transport. Astfel, până în 2024, principalele obiective DSV Road sunt atingerea cifrei de afaceri de 100 milioane de euro, mai mult cu 50% faţă de 2022, compania angajându-se să continue implementarea standardelor de mediu, sociale şi de guvernanţă sustenabilă, în toate aspectele afacerii.

"Înfiinţarea unei noi companii este un pas firesc în evoluţia grupului DSV în România şi parte din strategia noastră de business, având în vedere dezvoltarea continuă accelerată din ultimii ani, atât organică, cât şi prin achiziţii, a celor trei divizii - DSV Road, DSV Solutions şi DSV Air&Sea. Fiecare divizie îşi va concentra propriile resurse pe segmentul propriu şi va avea echipă de management dedicată, însă în continuare vom lucra împreună, astfel încât să oferim servicii şi soluţii integrate şi complete, iar clienţii noştri să beneficieze de aceeaşi expertiză, consultanţă profesională şi o experienţă deosebită în colaborarea cu DSV", declară Sergiu Iordache, Managing Director DSV Road.

Totodată, compania DSV Road îşi va reloca birourile într-un nou sediu, după o investiţie de 1 milion de euro în închirierea şi amenajarea spaţiului. Noul sediu DSV Road se află în clădirea AFI Park 4-5 din Capitală, unde ocupă o suprafaţă de 1.400 mp, care poate acomoda 100 de persoane.

"Suntem încântaţi să anunţăm relocarea birourilor într-un nou sediu, o decizie pe care am luat-o în mod natural, ca parte importantă în strategia de dezvoltare a DSV Road. Mutarea sediului dintr-o zonă periferică a Capitalei într-o zonă apropiată de centrul oraşului şi cu numeroase facilităţi reprezintă un pilon în strategia noastră de employer branding pentru retenţia angajaţilor şi atragerea de noi membri în echipă. De altfel, pentru alegerea noului sediu am ţinut cont de dorinţa colegilor de avea acces facil la mijloace de transport în comun, reducând astfel timpul în trafic de acasă până la birou", punctează Mihai Teodorescu, Country Director DSV Road.

Localizat în apropiere de Universitatea Politehnica din Bucureşti şi de zone comerciale, beneficiind de multe opţiuni de relaxare şi de petrecere a timpului liber, noul sediu DSV Road se află într-un spaţiu de lucru modern, conform cu noile standarde, cu diverse facilităţi la birou. Echipa DSV Road numără 90 de membri, cu o vechime medie de 8-10 ani în companie şi o rată de fidelizare a angajaţilor de peste 90%, însă compania plănuieşte extinderea departamentelor de operaţiuni şi vânzări, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb