"DTZ Echinox" aduce primul magazin "LC Waikiki" din Piteşti în proiectul Jupiter City

Jose Fierro
Companii #Construcţii / 31 ianuarie 2017

"DTZ Echinox" aduce primul magazin "LC Waikiki" din Piteşti în proiectul Jupiter City

Retailerul internaţional din Turcia, "LC Waikiki", a închiriat un spaţiu de 1.000 de metri pătraţi în centrul comercial Jupiter City Shopping Center din Piteşti deţinut de "Jupiter Group", tranzacţie intermediată de "DTZ Echinox". Deschiderea magazinului este programată în primăvara acestui an, potrivit unui comunicat de presă.

Operând peste 730 de magazine în 34 de ţări, retailerul a intrat în România în 2009, deschizând aici primul magazin din afara Turciei, iar în prezent a ajuns la o reţea locală de 22 de magazine în Bucureşti şi alte oraşe din ţară.

Bogdan Marcu, Partner, Retail Agency DTZ Echinox: "Prin deschiderea magazinului «LC Waikiki», Jupiter City Shopping Center îşi va consolida poziţia că principala destinaţie de shopping din Piteşti.

Practic, continuăm demersurile începute de proprietar în urmă cu 3 ani prin aducerea «H&M» şi o parte din brand-urile grupului Inditex («Bershka», «Pull & Bear» şi «Stradivarius»), iar planurile noastre de creştere a atractivităţii mix-ului de chiriaşi din cadrul Jupiter City nu se opresc aici. Piaţă locală de retail traversează un moment bun, cu creşteri semnificative ale vânzărilor pe toate segmentele, lucru vizibil şi prin prisma faptului că centrele comerciale performanţe sunt închiriate aproape integral."

Centrul comercial Jupiter City Shopping Center a fost deschis în 2008 şi este cel mai mare proiect comercial din Piteşti şi judeţul Argeş. Proiectul are o suprafaţă închiriabilă de 45.000 metri pătraţi şi beneficiază de 1.800 de locuri de parcare.

Tot în primăvara acestui an, pe lista de chiriaşi a proiectului Jupiter City va intra şi retailerul de încălţăminte "CCC", care va deschide pe o suprafaţă de 600 metri pătraţi primul magazin din Piteşti.

"DTZ" este unul dintre cei mai activi consultanţi imobiliari pe segmentul de retail, punându-şi amprenta asupra celor mai importante centre comerciale din Bucureşti şi din ţară. Per total, anul trecut, departamentul de retail al "DTZ Echinox" a intermediat tranzacţii de închiriere în suprafaţă de peste 20.000 mp în Bucureşti şi în ţară.

"DTZ" a fuzionat cu "Cushman & Wakefield" în 2015, la nivel global. Nouă companie, operează sub brandul "Cushman & Wakefield", are peste 43.000 de angajaţi, gestionează peste 4 milioane de metri pătraţi la nivel global, în numele clienţilor instituţionali, corporate şi privaţi şi va avea venituri de peste 5.5 miliarde de dolari.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb