DTZ Echinox: SII România se mută în AFI Park 4&5

Ioana Dogaru
Companii #Construcţii / 18 aprilie 2016

SII România, companie specializată în domeniul noilor tehnologii, sistemelor informatice integrate şi ingineriei, a închiriat un spaţiu de birouri de 1.500 mp în clădirile de birouri AFI Park 4 şi 5, potrivit unui anunţ făcut de DTZ Echinox.

Compania îşi va muta activitatea în luna mai a acestui an.

"Investiţia în noua locaţie vine ca urmare a creşterii continue pe care o înregistrăm, ajungând la cifra de afaceri de 7 milioane de euro în 2015, cu o creştere de 53% faţă de anul trecut. Unele dintre facilităţile pe care ni le oferă noile birouri cuprind un laborator de ICT de ultimă generaţie şi o sală de training modernă şi complet echipată pentru desfăşurarea cursurilor recurente, din cadrul SII România Academy. Avem, de asemenea, spaţiu liber de creştere, special amenajat, pentru derularea proiectelor, atât pentru clienţii existenţi, cât şi pentru cei noi, care beneficiază de toate echipamentele şi infrastructura tehnică necesare", spune Manel Ballesteros, director general al SII România.

Potrivit acestuia, investiţia în AFI Park 4&5 este una strategică, ajutând la continuarea expansiunii teritoriale şi la implementarea proiectelor de inovaţie pentru care investiţia într-o infrastructură modernă, cu standarde înalte de securitate şi un spaţiu mai mare erau necesare.

SII România este o companie de ICT, care a luat naştere în România în 2009.

Începând cu anul 2012, compania face parte din SII Group, unul dintre liderii internaţionali pe segmentul noilor tehnologii, sistemelor informatice integrate şi ingineriei. Activitatea SII Romania include servicii şi soluţii ICT de business, oferind o gamă variantă de competenţe pentru servicii de dezvoltare şi testare software, servicii de telecomunicaţii şi inginerie.

AFIPark 4&5 reprezintă a 4-a fază de dezvoltare a proiectului de birouri dezvoltat de grupul AFI Europe România în vecinătatea mallului AFI Palace Cotroceni din Bucureşti. Noile clădiri, a căror construcţie a fost finalizată la începutul anului 2016, vor avea o suprafaţă închiriabilă de32.000 mp, repartizată pe12 etaje deservite de două niveluri de parcare subterană.

Aflat în vecinătatea campusului universitar Politehnica, proiectul AFI Park a atras în special companii din zona IT&C, care găsesc un avantaj în a beneficia de forţa de muncă disponibilă în zonă.

Odată cu finalizarea clădirilor 4&5, proiectul AFI Park va ajunge la o suprafaţă închiriabilă de 70.000 mp, fiind unul dintre cele mai mari parcuri de afaceri din oraş.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb