Duma de Stat pregăteşte impozite mai mari pentru ruşii care au părăsit ţara

G.D.
Internaţional / 25 decembrie 2022

Duma de Stat pregăteşte impozite mai mari pentru ruşii care au părăsit ţara

Preşedintele camerei inferioare a parlamentului rus, Viaceslav Volodin, a declarat că Duma de Stat pregăteşte o lege pentru a introduce impozite mai mari pentru oamenii care au părăsit ţara, aşa cum au făcut-o mulţi de la declanşarea invaziei ruse în Ucraina, la 24 februarie, transmite astăzi Reuters, conform Agerpres.

"Este corect să se anuleze avantajele pentru cei care au părăsit Federaţia Rusă şi să se introducă o cotă de impozitare mai mare pentru ei. Lucrăm la schimbările corespunzătoare ale legislaţiei", a scris Volodin pe aplicaţia Telegram.

Numărul ruşilor care au părăsit ţara de la începutul războiului nu este clar, notează Reuters. Până la începutul lui octombrie, unele mass-media locale relataseră că nu mai puţin de 700.000 de ruşi au fugit din Federaţia Rusă după anunţul din septembrie a unei mobilizări parţiale a 300.000 de recruţi. La acea vreme, regimul de la Moscova a respins această cifră.

În Rusia, impozitul pe venit, în valoare de 13%, este dedus automat de către angajatorii locali. Ruşii care lucrează în străinătate şi au rezidenţă fiscală trebuie să plătească impozitul în mod independent, conform Serviciul Fiscal Federal al Rusiei.

"Este complet de înţeles de ce au fugit", a spus Volodin. "Cei care şi-au dat seama că au făcut o greşeală s-au întors deja. Restul ar trebui să înţeleagă: marea majoritate a societăţii nu le susţine acţiunea şi crede că ei şi-au trădat ţara, rudele şi prietenii", a conchis el.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. sa se dea si o lege ca toti parlamentarii rusi si alti angajati ai administratiei de stat sa trimita cel putin un membru al familiei pe front in ukraina ca sa isi dovedeasca maretul devotament fata de maica rusia

    1. Este o idee buna daca ar fi insotita si de o lege prin care parlamentarii americani si europeni sa lupte si ei pe frontul din Ucraina, cu cate un reprezentant din familie. Poate atunci ar cauta mai mult pacea in lume, nu razboaiele hegemonice.

      Russii sunt aia patrioti si neintarcati de la Mama Russia, occidentalii sunt depravati, corupti, decadenti, ce compari? Nu era vorba ca in Russia erau vreo 30000 de voluntari pe langa aia cateva zeci de mii de detinuti scosi de Wagner din inchisori toti cu privirea aprinsa de patriotism si promisiuni ca le dau gramezi de bani?

      Sunt 80 000 de voluntari, verifica sursele.

      30000 de voluntari si 50000 de detinuti, exact 80000.

    Barbarii rusi nu mai au bani pt asi sustine invazia criminala . Oricum in 2023 ukraina va castiga razboiul iar partidul extremist aur va fi desfiintat.

    1. Rusii au excedent bugetar, au incasat 200 mld dolari din exporturi de energie.

      AUR este un partid politic din ce in ce mai important si nu exista niciun temei legal pentru interzicerea lui. Dar sunt multe temeiuri pentru interzicerea PSD, PNL, USR si UDMR pentru regulile neconstitutionale care au incalcat grav democratia si drepturile omului acum cateva luni. Citu ar trebui sa putrezeasca in inchisoare vreo 20 de ani. 

      care excedent daca au apelat la rezerve pentru cheltuielile de razboi?

      Russia Budget Surplus Grows Thanks to Windfall Tax on Gazprom

      - Budget surplus rose to 128.4 billion rubles in January-October 

      - Gazprom paid extra 416 billion rubles to budget last month 

      By Bloomberg News

      November 11, 2022 at 3:25 PM GMT+2 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb