DUMITRU BUZATU, PSD: "Populaţia l-a taxat în primul rând pe Klaus Iohannis"

S.B.
Politică / 7 decembrie 2020

"Populaţia l-a taxat în primul rând pe Klaus Iohannis"

Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, luni, că prin votul dat la alegerile parlamentare din acest an, populaţia l-a sancţionat în primul rând pe preşedintele Klaus Iohannis, pe care l-a văzut drept "vârful de lance al propagandei electorale a PNL şi USR", informează Agerpres.

"Alegătorii au înţeles foarte bine mesajele preşedintelui Iohannis şi i-au răspuns în mod corespunzător. Populaţia a taxat felul în care Guvernul şi-a exercitat actul de conducere în toată perioada aceasta, inclusiv felul în care a gestionat criza sanitară, dar şi încetinirea activităţii economice, creşterea datoriei publice. Toate aspectele negative cumulate le-a sancţionat, dar şi pe preşedintele Klaus Iohannis şi poate că în primul rând pe preşedintele Klaus Iohannis, pe care l-a văzut ca vârful de lance al propagandei electorale a PNL şi a USR", a menţionat Buzatu.

Liderul social-democrat a afirmat că scorul PSD este unul "relativ bun", obţinut în condiţiile unei confuzii ideologice dominante în momentul acesta în societatea românească.

"Nu ştiu dacă PSD va reuşi să facă o majoritate parlamentară, dar nici nu aş vrea să experimentăm, pentru că în mod normal ar trebui să se constituie o majoritate parlamentară prin fracţiunile de votanţi care s-au exprimat pentru PNL, USR, AUR şi alte formaţiuni şi atunci să vedem cum ar reuşi acestea să-şi armonizeze programele, pentru a ne lămuri. Eu am avut o surpriză de proporţii când am văzut cât de fragmentat a fost votul românilor în aceste alegeri şi nici astăzi nu pot să ştiu la ce se aşteaptă românii când votează USR. E un partid care nu are ideologie, nu are lideri de prestigiu, n-are niciun fel de program şi mai este asociat şi cu PLUS. Ne mai trebuie un partid "minus" şi avem o combinaţie perfectă", a spus preşedintele PSD Vaslui.

Totodată, Dumitru Buzatu le-a mulţumit alegătorilor vasluieni care au votat PSD "în ciuda unei propagande uriaşe, a unei culpabilizări generale şi a unor zvonuri şi minciuni răspândite cu o consecvenţă nemaipomenită", potrivit Agerpres.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Ce fata de boschetar alcoolist ai nene!

    Cand vom scapa de voi? 

    1. da , de voi , drogatilor , cand vom scapa ?

      prin instigare la ura si dispret nu o sa pui tu la guvernare altul mai inteligent!

      Involuntare vei perpetua aceleasi greseli in materie de politica egale cu comportamentul si afinitatile tale de zi cu zi. 

      Pentru primul coment ce jigneste aici. 

    Marile eminente cenusii ( Iohanis si Orban), oameni de reniume mondial, au solicitat puterea doar pentru ei. Ceilalti nu trebuiau sa aiba acces la asa ceva. Ei vroiau sa construiasca Romania, sa demoleze tot ce a fost construit anterior. La vot s-a demostrat ca reprezinta doar aproximativ 4 la suta din populatia Romaniei. Calculati: 900 000 voturi PNL raportat la populatia de aprox 22 000 000 cetateni romani reprezinta exact 4 la suta. Este oare posibil asa cdeva? Cei 4 la suta din populatie sa constriasca iar celalti 96 la suta sa se uite la ei. Nu eate oare o utopie?

    populaţia a sancţionat în primul rând întreaga clasă politică

    cind doar 3 din 10 romani merg la vot!  

    iesi in strada Buzatule si intreaba pe cei 7 romani care nu au votat  

    ce cred despre tine sau de restul parlamentarilor? 

    sistemul actual trebuie regandit, nu poti lasa 3 oameni sa decida pentru 10  

    trebuie votata persoana, nu lista cu escroci,  

    mandat mai scurt, 2 ani, fara imunitate, posibilitatea ca cel ales sa fie destituit

    inainte de finalul mandatului, etc 

    1. Alegeri parlamentare 6 decembrie 2020. Aproape 19 milioane de români cu drept de vot sunt aşteptaţi la urne la alegerile parlamentare de duminică, 6 decembrie.

      5.793.135 de voturi 

      Iar tara e iar condusa de 2, cv milioane de voturi + etc forma de alianta... deci Romania e ste iar condus de 10-15% din totalul de dret de vot. (cifrele sunt rotunjite ca idee... sa vina altul sa faca calculele exacte o sa inteleaga ce am vrut sa zic....) 

      Finantele si soarta natiei iar este pe mana mafiotilor si baronilor local. Bravo Romania .. sa nu va aud... sa nu va aud va meritati soarta. 

      Dar am o vb sa o spun si pentru mizeriile politice ce au manjit presa scrisa si tvul cu tate balariile, si presa fomista ca a intins mana la banii si a duru in cur de populatie... Arta manipularii oamenilor prosti... prin forma audio, vizuala si scrisa e veche de cand lumea dar nu credeam ca o sa duceti atat de sus nivelul coruptiei. 

      Rusine! se vede monopol in tot... se vede monopolul in tara noastra in tot ce se face... la nivel de functii politice,, si afaceri cu statul.... da mizeria si coruptia pe afara.... 

      Romania o tara condusa iar de HOTI in timp ce adormirea Prostimei a batatorit calea lor la guvernare! 

      Sa nu aud roman ca plange in 2-5 ani... sa nu aud! 

      Bagati cu paine si mujdei ca asa va trebuie natie manipulata... imi pare rau dar nu am ce sa zic mai mult.. sunt foarte suparat cand vad prstimea ce este manipulata. 

      Nu ma deranjeaza ca este x sau y la guvernare ma derranjeaza ca vointa poporului si legile viiotare nu sunt moral si etit guvernate de o constiinta populara mare prin votul exprimat. 

      O jucam iar ca si cu PSD ul de a guvernat cu 2 si cv milioane + alianta de carton... o guvernam exact asa doar ca la o scara mai jos... parc tot decadem in loc sa urcam.. pe bune... romanul nu lai are incredere in hotii astia.. nu mai are incredere vecin cu vecin.. totul e dupa individualism si monetarism...dupa avarime si avutie...calcand peste principii sociale corecte de guvernare a unei natii! 

      Roania are nota 4 la acest mandat! 

      Sa nu dea naiba sa faca politicul o lauda dintr-o mizereie atat de mare!

      Pute prea rau a manipulare si dezbinare sociala ca sa aud un politician cu se lauda ca ce grozav e ca are etc procente (din ce suma? din ce suma potentiala? din ce suma corecta? din ce suma totala?). 

      Si cand te gandesti cata zarva a facut Johanis si PNL-ul pe tema lipsei de legitimitate a Parlamentului de pana acum.

      Ai dreptate domnule, cu 5,7 milioane din 19, adica mai putin de o treime din votanti, noul Parlament va fi in intregime o parodie a democratiei. 

      nu cred

      populatia , din pacate nu a sanctionat clasa politica 

      din pacate s-s sanctionat singura 

      clasa politica nu exista, asa cum o stim noi 

      este vb de o adunatura de derbedei si pitipoance care acced la cascaval si isi taie felii dupa principii numai de clasa politica stabilita 

      si numai pentru ei 

      "prostimea " ar trebui sa stopeze aceasta "ascensiune" a politicului in determinarea viitorului societatii! 

      intrebarea este simpla: 

      SE POATE ASA CEVA? 

      SI DACA DA  

      CUM?

      restul = vorbe-n vant! 

    Divide et impera : puterea a ejaculat contra vântului.

    Fata de boschetar sef la PSD , pe astia ii voteaza moldovenii si oltenii. In tara asta totul este pierdut iar mass media este partasa la manipularea oamenilor fara prea mult discernamant. Daca PSD ul lui Dragnea si Dancila a castigat din nou alegerile parlamentare inseamna ca nu am invatat nimic din istoria recenta. Ne meritam soarta si nu vom fii niciodata o tara ca afara.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb