DUPĂ ATACURILE LA ADRESA LUI CÎŢU ŞI MUREŞAN: PNL cere demiterea lui Eugen Teodorovici

B.I.
Politică / 13 martie 2019

Eugen Teodorovici (Sursa foto: Twitter)

Eugen Teodorovici (Sursa foto: Twitter)

PNL cere demiterea lui Eugen Teodorovici, după "atacurile suburbane, mizerabile, sub orice limită de bun simţ şi comportament civilizat" la adresa lui Florin Cîţu şi a lui Siegfried Mureşan.

PNL susţine că "golăniile şi obrăzniciile lui Teodorovici arată disperare, incompetenţă şi ticăloşie în faţa unor critici argumentate venite din partea senatorului Florin Cîţu sau a europarlamentarului Siegfried Mureşan".

"Atacurile suburbane, mizerabile, sub orice limită de bun simţ şi comportament civilizat ale ministrului Finanţelor Publice, Eugen Orlando Teodorovici la adresa parlamentarilor PNL, Florin Cîţu şi Siegfried Mureşan, trebuie sancţionate public drastic prin demiterea imediată din funcţie. Golăniile şi obrăzniciile lui Teodorovici arată disperare, incompetenţă şi ticăloşie în faţa unor critici argumentate venite din partea senatorului Florin Cîţu sau a europarlamentarului Siegfried Mureşan, care au scos la iveală jocurile suspecte făcute de Teodorovici din poziţia ministru de Finanţe care asigură preşedinţia Consiliului EcoFin în favoarea intereselor unor paradisuri fiscale de pe lista neagră a Uniunii Europene", se arată într-un comunicat al PNL, potrivit News.ro.

Liberalii susţin că ministrul Teodorovici trebuie să răspundă public al cui a fost interesul să ceară amânarea unei decizii privind lista neagră a paradisurilor fiscale boicotate de Uniunea Europeană.

"Să ne spună dacă el, Teodorovici, sau apropiaţii lui, Dragnea, Tăriceanu, Ponta, Vâlcov sau alţii dintre cunoscuţii lui au conturi în aceste paradisuri fiscale. În loc să răspundă acestor suspiciuni întemeiate de favorizare a unor infractori condamnaţi pentru spălare de bani, cu conturi în paradisuri fiscale interzise de Uniunea Europeană, ministrul Teodorovici prins cu alba-neagra în Consiliul Uniunii Europene, iese public cu tupeu nemărginit, vituperând acuzaţii fără sens şi jigniri personale ordinare la adresa celor care se luptă pentru binele românilor atât în Parlamentul României cât şi în Parlamentul European", se arată în comunicat.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Desi timid, Teodorovici si-a cobarat limbajul pana la nivelul vesnicilor opozanti Catu si altii. Replica lui Muresan i-a dat Elena Udrea. Cei ajunsi parlamentari pe bani furati uzurpa tema anticoruptiei. E dificil de spus ce limbaj merita niste impostori veniti sa-si recite calomniile dar inceputul lui Teodorovici este pe directia buna. Cu Catu nu se poate vorbi economie.

    1. Bine, Chiparosule!

      Cine ar fi "parlamentarii aia pe bani furati care uzurpa tema anticoruptiei"? 

      Opa. dar ce sa vezi? Sunt chiar presedintii celor 2 camere care fug de justitia libera si nesubordonata politic ca dracul de tamaie. 

      "Inceputul lui Teodorovici" este pe directia buna? Cum ai stabilit asta? 

      Ai fost acolo cand l-a nascut mama lui? Nu stiu cum a fost inceputul lui T. dar creditele la foc automat si risipa de bani trimit Romania cu siguranta pe o directie gresita iar asta inseamna "economie" de proasta calitate prestata de Teodorovici. Intr-adevar, daca esti prost, cu Catu nu se poate "vorbi economie" pentru ca nu o poti intelege si deci este prostie (tot ce depaseste puterea de intelegere a prostului este prostie in opinia lui).

      Din pacate Teodorovici nu si-a coborat limbajul ci si l-a mentinut la acelasi nivel scazut ca si IQ-ul sau pentru ca mai mult nu poate (este un smecheras cu aere de doct si limbaj de baiat de cartier parvenit politic intr-o functie de demnitar si infatuat). Nu-si mai incape in piele de importanta functiei (caracter mic pus pe o functie mare, politica generalizata ce caracterizeaza PSD-ul foarte bine). 

      Siegfried Muresan, pus de SRI în fruntea listei PMP, si-a facut campanie pe banii furați de la stat, de Penalti, prin suveica Microsoft.

      Buun, dar altceva?

      Doar atat poti spune despre opozitie? Un singur "uzurpator"? 

      Daca la opozitie avem unul singur iar justitia este macinata de uzurpatori (asa cum declara Latrina 3, Toader, Dragnea si alti preacurati sfinti din PSD) inseamna ca ceilalti sunt de la putere si sunt multi. 

      In concluzie alianta PSD-ALDE distruge (uzurpa) justitia. 

      Exact asta spune toata Romania (cu exceptia catorva indoctrinati de Latrina 3 care in prostia lor nu pot inteleg ce se intampla de fapt in jurul lor). 

    prietenii stiu de ce, fratii si mai mult

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb