DUPĂ BUCUREŞTI ŞI CLUJ-NAPOCA FAN Delivery se extinde la Timişoara şi în localităţile limitrofe

G.U.
Companii / 7 aprilie 2022

FAN Delivery se extinde la Timişoara şi în localităţile limitrofe

FAN Delivery, platformă online de personal shopping cu livrare rapidă, lansată anul trecut de liderul pieţei locale de curierat, FAN Courier, accelerează extinderea la nivel naţional şi este operaţională, începând de luna aceasta în municipiul Timişoara, al treilea mare oraş, după Bucureşti şi Cluj-Napoca, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei. Prin intermediul aplicaţiei FAN Delivery, clienţii pot achiziţiona o gamă variată de produse, care vor fi livrate într-un interval de maximum 90 de minute, cu o taxă de transport de 1 leu în prima lună de la lansare.

Locuitorii oraşului Timişoara dar şi cei din localităţile limitrofe- Giarmata-Vii, Dumbrăviţa, Ghiroda, Chişoda, Giroc, Moşniţa Nouă şi Moşniţa Veche - au la dispoziţie serviciile FAN Delivery, platformă de personal shopping prin intermediul căreia îşi pot achiziţiona produse dintre cele mai diverse, cu livrare la domiciliu în cel mai scurt timp.

Potrivit sursei citate, compania continuă şi la Timişoara parteneriatul strategic cu lanţul de magazine Auchan, încheiat la lansare şi valabil în toate oraşele în care platforma se extinde. Astfel, clienţii FAN Delivery pot comanda produse din orice hipermarket Auchan din Timişoara, iar acestea le vor fi livrate acasă.

De asemenea, între vendorii disponibili pe platformă se numără distribuitorul de parfumuri şi produse cosmetice My Geisha şi magazinul de articole pentru casă English Home.

Produsele comandate în oricare dintre magazinele înrolate pe platformă vor fi livrate în 90 de minute, iar taxa de livrare va fi de 1 leu, în perioada aprilie-mai.

"Conform strategiei de dezvoltare, anul acesta punem în aplicare un plan accelerat de expansiune, astfel încât, în decembrie 2022, să fim prezenţi în 10 oraşe reprezentative ale ţării. Rezultatele obţinute în Bucureşti ne-au motivat să ne extindem rapid astfel că lansarea în Timişoara vine la doar câteva săptămâni după Cluj-Napoca. Piaţa indică o nevoie încă nesatisfăcută de astfel de platforme cu livrare rapidă în oraşele României, de aceea vrem să ajungem la cât mai mulţi clienţi, în cât mai multe zone din ţară. FAN Delivery este exact serviciul de care au nevoie oamenii ocupaţi, care au foarte puţin timp liber, pe care ar prefera să-l petreacă cu familia şi nu la cumpărături. Noi îi ajutăm să-şi optimizeze timpul, oferind clienţilor noştri posibilitatea de a achiziţiona, prin intermediul aplicaţiei, o gamă largă de produse, de la hipermarket, cosmetice şi electronice, flori, cărţi sau cadouri. Aşa cum ne-am obişnuit deja clienţii, menţinem şi la Timişoara parteneriatul cu lanţul Auchan, astfel încât clienţii noştri să-şi poată achiziţiona produsele preferate din magazinele pe care retailerul le are în oraş", a declarat Dragoş Arnăutu, CEO FAN Delivery.

Pentru a deveni vendor în aplicaţie, o companie trebuie să acceseze secţiunea "Înrolare vendor", pe aceeaşi platformă.

Lansată în Bucureşti, la finalul anului trecut, aplicaţia mobilă FAN Delivery şi platforma online www.fandelivery.ro a performat atât în ceea ce priveşte oferta de produse înscrisă prin intermediul vendorilor, dar şi în privinţa cererii de la consumatorii finali. După primele două luni de la lansarea în Bucureşti, în aplicaţia FAN Delivery erau înrolaţi 28 de vendori, urmând ca încă cel puţin 20 să intre pe platformă în curând.

Platforma de personal shopping îşi propune ca, în primele 12 luni de activitate, să depăşească 10 milioane de lei şi o medie zilnică de 700 de comenzi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb