DUPĂ CE INSTANŢA A RESPINS PLÂNGERILE DEPUSE Contractul pentru construcţia tronsonului Arad-Nădlac lot 1 poate fi semnat

F.A.
Companii / 13 decembrie 2013

Contractul pentru construcţia tronsonului de autostradă Arad-Nădlac lot 1 poate fi semnat, instanţa respingând toate plângerile depuse, anunţă casa de avocatură Boştină şi Asociaţii.

"În urma solicitărilor venite din partea presei cu privire la situaţia contestaţiilor şi plângerilor referitoare la atribuirea lucrărilor de construcţie a tronsonului de autostradă Nădlac -Arad lot 1, confirmăm că în acest moment nu mai există nici un impediment legal pentru ca autorităţile să nu poată semna contractul cu asocierea Astaldi Sp.A. -MaxBoegl desemnată câştigătoare a licitaţiei derulate de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR)", se arată într-un comunicat remis redacţiei.

La data de 12 decembrie, Curtea de Apel Bucureşti a respins ca nefondată plângerea împotriva rezultatului procedurii de atribuire formulată de asocierea PORR CONSTRUCT S.R.L. - PORR BAU GmbH. Hotărârea este irevocabilă, potrivit sursei citate.

De asemenea, prin decizia nr. 4773/04.11.2013, Curtea de Apel Bucureşti a respins ca nefondată plângerea împotriva rezultatului procedurii de atribuire formulată de Asocierea S.C. CCCF Drumuri şi Poduri Timişoara SRL - S.C. Societatea de Construcţii în Transporturi SA- S.C. Luca Way S.R.L. Hotărârea este irevocabilă.

"Anterior, contestaţiile formulate de cei doi ofertanţi nemulţumiţi de rezultatul procedurii de atribuire au fost respinse de CNSC prin decizia nr 3388/3524/3600 din 20.09.2013, casa noastră de avocatură asigurând asistenţa şi reprezentarea şi cu acea ocazie", spune Mihai Marian, avocat partener în cadrul casei de avocatură Boştină şi Asociaţii, coordonatorul ariei de practică "Infrastructură" şi care a reprezentat asocierea Astaldi Sp.A -Max Boegl în acest proces.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb