DUPĂ MODELUL PATENTAT DE PSD ÎN CAZUL BIVOLARU, Liberalii Meleşcanu, Boureanu şi Antonescu - de braţ cu Dinu Patriciu în faţa instanţei

Romana Puiuleţ
Ziarul BURSA #Politică / 3 iunie 2005

Preşedintele Rompetrol, Dinu Patriciu, s-a prezentat ieri, la Curtea de Apel, însoţit de mai mulţi lideri liberali, care au aşteptat împreună cu omul de afaceri decizia de punere în libertate a acestuia. Recursul intentat de procurorii Parchetului General care au instrumentat cazul Petromidia, în care omul de afaceri este anchetat pentru spălare de bani, evaziune fiscală şi înşelăciune, a fost respins, ieri, de instanţa Curţii de Apel. Procurorii au înaintat recurs împotriva deciziei Tribunalului Bucureşti de a-l pune în libertate pe Dinu Patriciu, după ce omul de afaceri a primit din partea anchetatorilor, la sfîrşitul săptămînii trecute, o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore cu recomandarea eliberării unui mandat de arestare pe numele său. Liberalii Cristian Boureanu, Theodor Meleşcanu şi Crin Antonescu s-au prezentat la Curtea de Apel ca să-l susţină pe Dinu Patriciu, dar şi pentru a se asigura că justiţia îşi face treaba în mod corect. Imaginea lăsată ieri de conhorta liberalilor aminteşte de Adrian Năstase şi de alţi pesedişti care l-au însoţit pe Gabriel Bivolaru la audieri pentru a influenţa decizia instanţei. Acţiune mult contestată, de altfel, de opoziţia de atunci, din care făcea parte şi PNL.

Cei trei liberali au ţinut ieri să precizeze că au fost alături de colegul lor de partid pentru a-l sprijini moral, nu ca să-i influenţeze pe judecători. Demersul lor i-a făcut însă mai mult rău din punct de vedere al imaginii şi pune PNL într-o situaţie jenantă.

Dinu Patriciu şi-a susţinut nevinovăţia în faţa instanţei. "Mi-am dorit să construiesc o corporaţie puternică şi cred că am reuşit. Toate faptele au fost legale, toate actele s-au întocmit cu consultarea marilor case de avocatură", a mai adăugat liberalul.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb