DYNAMIC SELLING GROUP Anunţă 3 milioane euro pentru modernizarea fabricii Ramplast

A.M.
Companii / 18 iunie 2018

Anunţă 3 milioane euro pentru modernizarea fabricii Ramplast

Dynamic Selling Group a anunţat astăzi finalizarea procesului de preluare a activelor Ramplast printr-o tranzacţie de peste 3 milioane euro, inclusiv TVA, şi că urmează să investească 3 milioane euro în următorii doi ani în modernizarea fabricii pe care a achiziţonat-o de la Oltchim, relatează News.ro.

Firma a participat la licitaţia iniţiată pe 23 august 2016 de către Rominsolv SPRL şi BDO Business Restructuring SPRL, administratori judiciari ai combinatului chimic Oltchim, şi a fost declarat câştigător pentru pachetul de active numărul 6, respectiv Divizia de Materiale de Construcţii Ramplast.

Fabrică 100% românească, prezentă pe piaţa de profile PVC de peste 22 de ani, Ramplast a devenit parte a Dynamic Selling Group, începând cu data de 14 iunie. Facilitatea de producţie are o capacitate de aproximativ 14.000 tone anual, fiind astfel cea mai mare fabrică românească din domeniu.

"În ceea ce priveşte echipa de specialişti ce operează în prezent fabrica Ramplast, ea va fi preluată integral de achizitor, care şi-a declarat şi asumat intenţia de a investi în optimizarea condiţiilor de muncă şi în formarea profesională continuă a personalului", arată un comunicat al companiei.

"Achiziţia Ramplast de către Dynamic a fost o consecinţă firească a relaţiilor comerciale îndelungate şi solide între cele două companii, dar şi a dinamicii de dezvoltare a business-ului nostru, conform surselor citate.Colaborarea substanţială cu fabrica de la Vâlcea, şi acum integrarea ei în familia Dynamic, semnifică, de fapt, încrederea noastră deplină în acest brand românesc. Ramplast este cel mai mare producător român de profile PVC şi nu trebuie doar să conservăm această poziţie, dar să o dezvoltăm, să deschidem noi perspective atât naţionale, cât şi europene. Trebuie să le mulţumim partenerilor pentru suport şi colaborare, dar mai ales pentru încredere. Grupul de firme Dynamic a obţinut certificarea pieţei de profil, are o expertiză incontestabilă, dobândită în ultimii 14 ani, o echipă puternică şi o dorinţă activă să performeze şi pe viitor", au declarat administratorii Dynamic Selling Group.

La nivelul anului trecut, piaţa naţională de tâmplarie PVC, aluminiu şi lemn s-a situat în jurul valorii de 700 milioane de euro, grupul de firme Dynamic situându-se pe locul 3 la nivel naţional, Ramplast fiind cel mai bine vândut profil PVC produs în România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb