Dyson deschide în Bucureşti primul magazin de prezentare din ţară

G.D.
Companii / 3 august 2022

Dyson deschide în Bucureşti primul magazin de prezentare din ţară

Dyson deschide în Bucureşti primul magazin de prezentare din România, aflat în incinta AFI Cotroceni, conform unui comunicat remis redacţiei. Magazinul are o suprafaţă de 18 m2 şi oferă clienţilor săi o gamă largă de produse din sfera igienizării locuinţei, a purificării aerului şi a îngrijirii părului.

Potrivit sursei citate, în magazinul de tip pop-up, clienţii pot vedea şi testa o gamă variată de produse a brandului, inclusiv aspiratoarele verticale, produsele de îngrijire a părului şi purificatoarele de aer, toate având la bază tehnologie de ultimă generaţie. Fiecare client care doreşte să testeze şi să interacţioneze cu produsele Dyson este însoţit şi îndrumat de personalul magazinului, special instruit să prezinte tehnologia Dyson şi să ofere toate informaţiile necesare despre caracteristicile fiecărui produs.

Tehnologie de ultimă generaţie, bazată pe inovare continuă

Unul dintre pilonii filozofiei de business a companiei este reprezentat de integrarea tehnologiei de ultimă generaţie în procesul de dezvoltare a produselor, ca rezultat al activităţii continue de cercetare şi inovare ştiinţifică.

Dyson pune la dispoziţie utilizatorilor cele mai recente progrese ştiinţifice în sfera igienizării locuinţei, a îmbunătăţirii calităţii aerului sau a îngrijirii părului. Magazinul de tip pop-up oferă vizitatorilor posibilitatea de a descoperi cele mai recente inovaţii ale companiei, precum integrarea tehnologiei laser în capătul de curăţare al ultimelor modele de aspiratoare fără fir.

De asemenea, dispozitivele de stilizare a părului de la Dyson valorifică tehnologii precum controlul inteligent al căldurii, tehnologia Air Multiplier sau efectul Coandă, subliniază sursa citată.

Magazinul dispune şi de purificatoare de aer, ce contribuie la crearea unui mediu mai sănătos la interior, prin detectarea şi captarea particulelor ultra fine ce pot cauza alergii respiratorii. Dispozitivele Dyson sunt, de asemenea, certificate HEPA H13, poluanţii fiind captaţi şi reţinuţi în interior.

Magazinul Dyson se află la parterul centrului comercial AFI Palace Cotroceni, pe aleea Champs-Élysees, cu program de vizitare de duminică până joi, între orele 10:00-22:00 şi de vineri până sâmbătă între orele 10:00 - 23:00.

Dyson este prezent pe piaţa din România de la finalul anului 2019 cu o gamă diversă de produse, de la cele de îngrijire personală, până la aspiratoare şi dispozitive de purificare a aerului. Lansarea magazinului în România este parte din strategia globală a brandului de a aduce în casele din întreaga lume tehnologia de ultimă oră pe care produsele sale o înglobează, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb