Echipa Upgrade 100, BCR şi Vodafone aduc experţi globali în tehnologie la IQ DIGITAL Summit, la Braşov

G.D.
Companii / 9 noiembrie 2022

Echipa Upgrade 100, BCR şi Vodafone aduc experţi globali în tehnologie la IQ DIGITAL Summit, la Braşov

Banca Comercială Română împreună cu Vodafone, în calitate de partener de tehnologie, şi cu echipa Upgrade 100 organizează un nou eveniment IQ DIGITAL Summit, pe 15 noiembrie, la Braşov, în Sala Mare a Teatrului Sică Alexandrescu, conform unui comunicat remis redacţiei. IQ DIGITAL Summit este unul dintre cele mai mari evenimente de business şi tehnologie care are loc în acest an la Braşov şi reuneşte experţi în strategie şi scenarii de afaceri pentru viitor, lideri din digitalizare şi o suită de experţi şi antreprenori locali. Accesul la eveniment este gratuit, în limita locurilor disponibile, pe baza înscrierii în secţiunea dedicată de pe pagina evenimentului Braşov IQ DIGITAL by U100 & George.

Potrivit sursei citate, în cadrul IQ DIGITAL Summit Braşov, Andreas Ekstrom, consultant şi scriitor suedez, va vorbi despre ce înseamnă transformare de business în mijlocul unei revoluţii informaţionale fără precedent, iar futurologul Matthew Griffin, supranumit "Consultantul Consultanţilor", va aduce pe scenă cele mai noi ipoteze şi soluţii pentru democratizarea accesului la beneficiile viitorului. De asemenea, Allen Coliban, primarul Braşovului şi Sabin Sărmaş, preşedintele Comisiei pentru Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor din Camera Deputaţilor vor fi intervievaţi de expertul în e-guvernare Radu Puchiu, într-o sesiune dedicată viitorului tehnologic al Braşovului.

Pe scena celei de-a doua ediţii IQ DIGITAL Summit vor fi prezenţi şi Iulian Stanciu, unul dintre cei mai apreciaţi antreprenori din e-commerce, distribuţie şi retail electro-IT din România, Sergiu Manea - CEO BCR, Achilleas Kanaris - CEO Vodafone România, precum şi liderii unor companii cu amprentă locală şi experţi IT, care vor discuta despre transformarea digitală a ecosistemului antreprenorial românesc.

"Fiecare interacţiune pe care o avem cu mediul de afaceri din România este, pentru mine şi colegii mei din BCR, o oportunitate să oferim o perspectivă de viitor şi să discutăm despre digitalizare ca instrument fundamental de scalare a businessului. De altfel, fiecare întâlnire cu antreprenorii locali este un moment de inspiraţie, care ne arată că există inteligenţă, curaj, rezilienţă creativă şi dorinţa de a construi un mediu de afaceri sustenabil, cu baze solide.

IQ DIGITAL Summit ne oferă posibilitatea să aducem împreună antreprenori, companii, autorităţi, experţi în management strategic şi consultanţi IT pentru a discuta despre soluţiile şi iniţiativele prin care mediul de afaceri din România este creator de schimbare în societate. Ne bucurăm că ajungem la Braşov şi avem ocazia să deschidem împreună cu comunitatea locală dialogul despre relevanţă pe lanţul valoric, despre inovaţie şi tehnologie, dar şi despre aportul colaborării într-o economie funcţională", a declarat Sergiu Manea, CEO Banca Comercială Română.

"Ne propunem să le prezentăm antreprenorilor tendinţele din tehnologie şi digitizare, să reflectăm împreună cât de spectaculos şi de dinamic poate fi viitorul digital. Vodafone este lider în comunicaţii şi tehnologie şi avem soluţii pentru sprijinirea ecosistemului de afaceri din România. Viitorul 5G, Open Ran şi inteligenţa artificială fac parte din noua paradigmă. Digitalizarea şi planurile integrate de soluţii digitale şi tehnologice sunt vitale, la fel ca şi alegerea unui partener de încredere. Credem şi susţinem soluţii reale, dezvoltări personalizate şi servicii cu valoare adăugată pentru a fi un adevărat partener tehnologic al românilor fie că vorbim de nevoi individuale, ale familiei, ale mediului de business sau ale societăţii în general", a declarat Achilleas Kanaris, CEO Vodafone România.

Conceptul IQ DIGITAL a fost gândit de echipa Upgrade 100 alături de George - o inovaţie BCR, ca un format informativ şi educaţional hybrid media, cu conţinut ce îmbină cultura digitală cu tehnici din televiziune, destinat să ajute la rezolvarea provocărilor întâmpinate în procesele de digitalizare cu care se confruntă antreprenorii din sectorul IMM din România, subliniază sursa citată.

"IQ DIGITAL e un concept remarcabil din mai multe puncte de vedere: e prima dată când o companie majoră, de talia BCR, se implică nu doar ca partener, ci ca un co-producător real încă din faza incipientă şi e prima dată când un proiect de acest gen iese din Bucureşti şi se îndreaptă spre marile oraşe ale ţării. De asemenea, e tot prima dată când avem pe piaţă un concept hybrid media complex: online, tv, digital publishing, events şi în viitor, probabil, şi cu alte declinări. Nu e doar un eveniment. Faptul că de la această a treia ediţie avem şi Vodafone ca partener tech ne dă speranţă că vom construi în jurul IQ DIGITAL multe lucruri cu valoare pentru mediul antreprenorial pasionat de tehnologie, pe termen lung, alături de mari parteneri care împărtăşesc viziunea şi valorile pe care le promovăm. Reactiile publicului vizat ne încurajează: suntem pe drumul corect", a declarat Dragoş Stanca, fondator al platformei Upgrade 100 şi organizator al fostului festival internaţional iCEE.fest.

După succesului primului sezon, la care au participat peste 30 de experţi şi lideri de opinie din zona tech, care a ajuns la peste 150.000 de antreprenori români interesaţi de digitalizare, BCR împreună cu Upgrade 100 au decis extinderea către o serie de evenimente dedicate marilor comunităţi profesionale tech şi IT Locale. Astfel, primul IQ DIGITAL Summit a avut loc la Iaşi, în luna mai şi a strâns peste 700 de participanţi.

Începând cu evenimentul IQ DIGITAL Summit de la Braşov, proiectului i se alătură Vodafone România, în calitate de partener de tehnologie. Accesul la evenimentul din 15 noiembrie se face gratuit, în limita locurilor disponibile în Sala Mare a Teatrului Sică Alexandrescu Braşov, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb