Edelstein Group demarează construcţia proiectului imobiliar Diamond în Cluj-Napoca, o investiţie de 60 mil. Euro

A.F.
Companii / 9 ianuarie

Edelstein Group demarează construcţia proiectului imobiliar Diamond în Cluj-Napoca, o investiţie de 60 mil. Euro

Grupul Edelstein, jucător consacrat în investiţii şi dezvoltare imobiliară, anunţă lansarea proiectului imobiliar Diamond în Cluj-Napoca, marcând o nouă etapă în evoluţia peisajului imobiliar local, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, amplasat strategic într-o zonă care promite să devină un hub de interes, complexul va oferi 69 de apartamente premium, alături de un mix variat de spaţii funcţionale. Dezvoltatorul estimează finalizarea celei dintâi etape din proiect în prima jumătate a lui 2026.

Lansarea pe piaţă a conceptului Diamond reprezintă încă un pas strategic pentru Grupul Edelstein, ce îşi propune ca prin acest nou proiect să continue succesul înregistrat la Herculane 1 amplasat în cartierul Gheorghieni din Cluj-Napoca, proiect recent încheiat, care i-a reconfirmat poziţia de dezvoltator imobiliar de încredere şi potenţialul pe segmentul clădirilor premium. Noul proiect este aliniat cu nevoile unei comunităţi mature, preocupată de calitatea investiţiei şi durabilitatea în timp a clădirilor.

Cu o investiţie totală de peste 60 milioane euro, desfăşurată în 3 etape, conceptul imobiliar Diamond intenţionează să creeze un echilibru între tradiţie şi contemporaneitate, având la bază atenţia pentru detaliu, cât şi selecţia riguroasă a materialelor durabile şi inovatoare. Ansamblul oferă 69 de apartamente premium şi 492 de locuri de parcare, alături de un mix variat de spaţii funcţionale, incluzând un supermarket, magazine mici, un restaurant, hotel, spaţii de birouri, centru de servicii medicale, magazine de proximitate, dotări sportive, precum si spaţii pentru industrii creative şi o grădiniţă.

Amplasarea strategică a complexului, la intrarea în cartierul Borhanci, în proximitatea Nodului 13 al viitoarei Centuri Metropolitane, garantează conexiuni rapide către centrul oraşului. În plus, prin diversitatea facilităţilor disponibile, Diamond vizează să devină epicentrul zonei, contribuind la modelarea acesteia ca un centru de interes. De asemenea, poziţionarea sa în apropierea viitorului Spital Regional de Pediatrie facilitează accesul la diferite servicii medicale.

"În viziunea noastră, construcţiile au puterea de a crea comunităţi, de a le dinamiza, de a genera creştere şi de a transforma industrii. De aceea, Diamond, la fel ca toate proiectele pe care le dezvoltăm în cadrul grupului Edelstein, atât prin conceptul propriu, cât şi prin execuţia lor sunt la un standard de calitate ce rămâne nealterat de-a lungul timpului.

Proiectul Diamond reprezintă nu doar o investiţie imobiliară, ci un angajament profund faţă de evoluţia durabilă a Clujului, marcând o tranziţie semnificativă a clădirilor rezidenţiale către un nou standard de calitate. Acest ansamblu integrează tehnologii avansate şi facilităţi de top pentru a satisface nevoile unei comunităţi mature şi orientate spre durabilitate. Totodată, datorită designului distinct şi atemporal, Diamond se impune ca un simbol arhitectonic cu potenţial urbanistic, contribuind esenţial la transformarea zonei într-un hub de interes", a declarat Iulian Iuga, Co-Fondator Edelstein Group.

Conceptul arhitectural al complexului este definit de mai multe corpuri de clădiri dispuse armonios, cu un accent urbanistic de 10 etaje care, odată implementat, are potenţialul de a deveni un simbol arhitectonic al zonei. Silueta complexului va fi compusă dintr-un volum omniprezent de grafit, geometrizat la bază şi şlefuit la etajele superioare cu feţe atât reflectorizante, cât şi transparente, amintind de un diamant.

Faza iniţială a proiectului va include imobile adiacente cu destinaţie de locuire şi comercial, fiecare cu un design distinct şi complementar. A doua fază va adăuga clădirile serviciilor conexe şi a grădiniţei, cu un spaţiu verde dedicat de 1500 mp, iar faza finală va include implementarea corpului în formă de diamant, consolidând astfel impactul urbanistic al întregului ansamblu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb