"Electroaparataj" îşi vinde acţiunile deţinute la alte companii

R.P.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 12 iunie 2008

Acţionarii companiei "Electroaparataj" Bucureşti au aprobat, ieri, înstrăinarea tuturor acţiunilor deţinute de companie la alte societăţi comerciale, potrivit unui raport remis Bursei de Valori Bucureşti.

Participaţiile vor fi vândute la un preţ per acţiune cel puţin egal cu valoarea nominală a unei acţiuni, către orice persoană fizică sau juridică, în condiţiile fixate de către preşedintele consiliului de administraţie al societăţii, prin negociere directă.

Compania "Electroaparataj" Bucureşti, specializată în producţia de aparate pentru distribuţie şi comandă electricitate, estimează un profit net de 1,813 milioane lei în 2008, după ce anul trecut a consemnat pierderi de 10,4 milioane lei.

Bugetul de venituri şi cheltuieli pe 2008, aprobat de acţionari, prevede un profit brut de 2,238 milioane lei, o cifră de afaceri de 88,25 milioane lei, venituri totale de 94,02 milioane lei şi cheltuieli totale de 91,783 milioane lei, iar investiţiile din acest an, pentru relocarea activităţii, utilaje şi modernizări, sunt programate la 378.000 euro.

Anul trecut, compania a obţinut o cifră de afaceri de 80,438 milioane lei, pe fondul unor venituri totale de 96,237 milioane lei şi unor cheltuieli de 106,64 milioane lei.

În 2006, "Electroaparataj" SA a iniţiat o masivă relocare a producţiei în trei amplasamente, la Titu - la sediul sucursalei locale, în Bucureşti - la sediul societăţii Proprietăţi Est SA şi la Târgovişte - în sediul societăţii Romlux Lighting SA. Acţionarul majoritar al companiei este Broadhurst Investments Limited, cu 67,71 % din capital, în timp ce Metex Big SA deţine 10,8 % din acţiuni.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb