Electrolux Romania anunta rezultatele financiare pentru primele noua luni ale 2007 Cifra de afaceri a Electrolux Romania a crescut cu 10,6% in primele noua luni ale anului 2007

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 26 octombrie 2007

Cifra de afaceri obtinuta de Electrolux Romania in primele noua luni ale anului s-a ridicat la valoarea de 111,3 milioane Euro, fata de cei 100,6 de milioane Euro in aceeasi perioada a anului trecut.

Compania este prezenta în Romania inca din 1995 si are in componenta o divizie de vanzari si marketing in Bucuresti, precum si o fabrica de aragazuri la Satu Mare, din care detine 99.52% din actiuni.

Fabrica Electrolux din Satu Mare vizeaza exclusiv productia de aragaze, la aceasta fabrica fiind realizata majoritatea productiei de aragaze Zanussi din Europa. Piata de desfacere este foarte variata, iar productia se face atat pentru piata romaneasca cat si pentru piete straine ca Rusia si tarile balcanice, tarile baltice, Israel, Finlanda, Rusia, Suedia si Norvegia.

Valoarea totala a investitiilor realizate de la achizitia fabricii de catre Grupul Electrolux si pana in prezent depaseste 31 milioane Euro. Investitiile realizate de grupul suedez in fabrica din Satu Mare au vizat: introducerea si dezvoltarea de noi tehnologii, dezvoltarea de bunuri competitive, imbunatatirea conditilor de lucru, imbunatatirea si siguranta mediului inconjurator, reorganizarea sistemului de management. La inceputul acestui an, in cadrul fabricii de la Satu Mare, a fost lansat programul EMS (Electrolux Manufacturing Systems), un sistem nou de productie menit sa reduca la pierderile si sa maximizeze eficienta, productivitatea, ergonomia si siguranta muncii. Ulterior, in luna septembrie, angajatii au putut beneficia de un training intern numit EQE (Electrolux Quality Excellence) - program ce pune accentul pe calitatea produselor in fiecare stadiu al asamblarii si implica intreaga echipa Electrolux.

Incepand cu 2006, cei peste 1800 de angajati ai fabricii Electrolux din Satu se bucura de numeroase facilitati, precum oferirea celui de-al 13-lea salariu, tichete de masa, indemnizatie de vacanta, cota parte bilete de odihna sau conditii de munca imbunatatite. Aditional, acestia beneficiaza de diverse traininguri pentru imbunatatirea calitatii muncii prestate in cadrul fabricii.

"Rezultatele financiare anuntate de Electrolux Romania pentru primele noua luni ale anului in curs se aliniaza obiectivelor generale ale grupului. Suntem foarte multumiti de investitiile realizate pana in prezent si suntem increzatori ca rezultatele obtinute la finalul acestui an vor reafirma dezvoltarea sustinuta a companiei.", declara Carmen Georgescu, Marketing and Communications Manager, Electrolux Romania.

Grupul Electrolux este cel mai mare producator din lume de aparatura electrocasnica si de uz profesional, cu vanzari de peste 40 de milioane de produse anual, catre clienti din 150 de tari. Designerii Electrolux pun accent pe inovatie pornind de la cunoasterea aprofundata a nevoilor reale ale consumatorilor casnici si profesionali. Compania Electrolux produce frigidere, masini de spalat vase, masini de spalat rufe, aspiratoare si aragaze ce sunt vandute sub marci renumite ca Electrolux, AEG-Electrolux, Zanussi, Eureka si Frigidaire. In anul 2006, vanzarile grupului au fost de 104 miliarde coroane suedeze, iar numarul total de angajati de 56.000 de persoane.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Buna ziua

    Nu stiu daca sa incep cu un mesaj,acest val Electrolux a venit intrun moment in care nevoia de calitate, era imperios necesara.Am memorat un mesaj, pe care l-am auzit de la un dealer, care comercializa mai multe produse electrocasnice, cu proveniente diferite.Acest mesaj suna cam asa:" Domnule, Electrolux este altceva". Intradevar a avut dreptate de atunci si pana acum,in apartamentul meu,sigla Electrolux domina detasat.Spun "domina detasat" deoarece inca nu produceti televizoare,aparate de radio,casetofoane,etc.Va asigur ca nu ar fi existat altceva in casa mea,decat ELECTROLUX.Sotia mea ma rasfata cu bucatele pragatite la performantul aragaz,inghiata alimentele la delicatul frigider si spala rufele la o masina extraordinara.Aceste toate aparate ne-au adus, confortul deplin in familie.Sa nu uit de aspirator care este bucuria copilului.De retinut,ca activitatea de aspirat nu era chiar punctul lui de atractie,dar dupa ce l-am cumparat,nu mai exista nicio scama pe covoare. Daca v-am plictisit cu prea multe randuri va rog sa ma scuzati.Eu voi sustine aceste produse pana la capat............. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb