Eliminarea din Liga Campionilor a prăbuşit acţiunile

O.D.
Ziarul BURSA #Sport / 11 martie 2021

Sursa foto: www.sportsnet.ca

Sursa foto: www.sportsnet.ca

Performanţele sportive influenţează direct finanţele marilor cluburi de fotbal. Când acestea sunt listate şi la bursă, legătura este şi mai strânsă. Acţiunile clubului Juventus au scăzut cu 8,17 %, la bursa din Milano, după eliminarea echipei antrenate de Andrea Pirlo din Liga Campionilor. Acţiunile au ajuns la preţul unitar de 0,791 de euro, pe o piaţă care scade doar cu 0,3 la sută. Această eliminare suferită în dubla cu FC Porto este a doua la rând în optimile de finală ale Ligii Campionilor pentru Juventus, întrecută în 2020 de Olympique Lyon. După eliminare, clubul din Torino a pierdut aproximativ 10 milioane de euro, sumă ce ar fi fost generată de o calificare în sferturi, potrivit unei estimări a Gazzetta dello Sport. Clubul a anunţat la sfârşitul lunii februarie pierderi de 113 milioane de euro, în prima jumătate a exerciţiului financiar 2020/21, mai mult decât dublul celor înregistrate în primele şase luni ale sezonului anterior, situaţie cauzată în mare parte de pandemia de coronavirus.

Strict fotbalistic, antrenorul echipei Juventus, Andrea Pirlo, a declarat, după eliminare, că formaţia lui a comis mai multe erori în dubla manşă cu Porto din optimile competiţiei: "Când comiţi patru erori mari în două meciuri din optimile Ligii Campionilor, poţi fi eliminat. Nu am greşit când Porto a rămas în zece jucători, am încercat să-i desfacem deplasând mingea de pe o parte pe alta şi am populat careul cu jucători. Aşa au fost marcate golurile. Va dura câteva zile pentru a şterge acest joc din mintea noastră, dar apoi trebuie să abordăm fiecare meci cu atitudinea corectă şi să realizăm că suntem doar în martie şi avem timp să urcăm în clasamentul Serie A. Am început bine şi am avut o ocazie să preluăm conducerea imediat, prin Alvaro Morata. Am comis o eroare la penalti şi am fi putut primi un al doilea penalti, dar apoi am făcut jocul pe care ar fi trebuit să-l facem în a doua repriză, ajutaţi de omul în plus. Nu cred că începuturile de meci sunt o problemă. Ştiam că Porto va juca aşa, meciul se putea schimba dacă am fi înscris în primele minute. Când primeşti gol, e cu totul alt meci". Explicaţiile tehnico-tactice nu valorează foarte mult la bursă. Juventus a ratat calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, deşi a învins pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (0-1, 2-1), după prelungiri, pe FC Porto, în manşa retur a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Echipa portugheză a câştigat partida tur, cu 2-1, obţinând calificarea datorită golurilor mai multe marcate în deplasare.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Basme, cota parte , cashcavalu' incasat de la mafia caselor de pariuri depaseste cu mult toate pierderile, fiecare jucator ,de la antrenor pana la maseur trebuie doar sa-si tina dracului gura ce si cat incaseaza inca de la tragerea la sorti a meciurilor...

    In general, toti escrocii implicati incaseaza in functie de cati idioti imberbi pariaza ca imbecilii... 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb