ELKO îşi extinde portofoliul de generatoare solare off-grid cu produsele Jackery

G.D.
Companii / 14 decembrie 2022

ELKO îşi extinde portofoliul de generatoare solare off-grid cu produsele Jackery

Energia solară în Europa a crescut rapid în popularitate de la începutul războiului din Ucraina. Având în vedere cererea foarte mare de generatoare solare, ELKO a semnat un contract de distribuţie cu producătorul Jackery, conform unui comunicat remis redacţiei. Urmare acestui contract, ELKO va distribui produsele Jackery în toate ţările unde activează, inclusiv în România.

Potrivit sursei citate, cu peste 2 milioane de unităţi vândute din 2018, Jackery se situează printre cele mai vândute brand-uri de generatoare solare la nivel global. Oferta Jackery cuprinde o gamă largă de staţii de energie portabile, încărcabile cu energie solară, care sunt compacte şi oferă conexiuni multiple de alimentare.

"Incertitudinea cu privire la stabilitatea furnizării de energie electrică creşte cererea pentru o sursă de energie independentă, ca soluţie de back-up. În special pentru Ucraina, disponibilitatea generatoarelor solare off-grid poate fi soluţia salvatoare. Este unul dintre cele mai solicitate produse de pe piaţă. Devenind un distribuitor oficial al Jackery, unul dintre cei mai mari producători de generatoare solare pentru exterior la nivel global, vom creşte capacitatea de a răspunde cererilor cu produse de încredere", a declarat Baiba Indane, Head of Branded Unit, ELKO Group.

"Jackery este al doilea producător de staţii de energie portabile cu care începem colaborarea în acest an. Soluţiile de energie portabile au devenit foarte populare şi solicitate în ultimii ani, având în vedere dependenţa de energie, mai mare ca niciodată. Dacă ne gândim la costurile ridicate aferente consumului de energie, ne aşteptăm la o creştere accelerată pentru astfel de soluţii. Staţiile portabile de energie sunt extrem de uşor de utilizat, nu sunt necesare cunostinţe sau experienţă cu panourile solare.", a declarat Lavinia Ioana, Managerul Departamentului de Soluţii în cadrul ELKO.

Cel mai cunoscut produs Jackery este Jackery Explorer, o staţie de energie portabilă ce utilizează energia solară, concepută pentru a oferi toată puterea necesară pentru activităţile în aer liber sau ca sistem de back-up. În combinaţie cu panourile solare Jackery SolarSage (care se vând separat) se creează un sistem de generare a energiei solare. Panourile solare SolarSage au o eficienţă de 23,7%, una dintre cele mai înalte din industrie, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb