Elon Musk îndeamnă americanii să voteze pentru Partidul Republican

F.D.
Internaţional / 7 noiembrie 2022

Elon Musk îndeamnă americanii să voteze pentru Partidul Republican

Elon Musk, noul şef al companiei Twitter Inc şi cel mai bogat om din lume, a recomandat luni alegătorilor să aleagă candidaţi republicani pentru Congresul Statelor Unite la alegerile de la jumătatea mandatului prezidenţial, care vor avea loc marţi, relatează Reuters, potrivit News.ro.

"Către alegătorii cu mentalitate independentă: împărţirea puterii împiedică cele mai grave excese din partea ambelor partide, prin urmare vă recomand să votaţi pentru un Congres republican, având în vedere că preşedinţia este democrată", a scris Elon Musk pe Twitter.

"Democraţii sau republicanii adevăraţi nu votează niciodată pentru cealaltă parte, aşa că alegătorii independenţi sunt cei care decid de fapt cine este la conducere!", a scris Musk pe Twitter.

De la preluarea companiei Twitter de către Musk, grupurile de apărare a drepturilor au criticat poziţia directorului executiv al Tesla cu privire la moderarea conţinutului în condiţiile în care miliardarul are o poziţie radicală în privinţa libertăţii de exprimare. Aceste grupuri se tem că volumul de dezinformare va creşte şi vor exista multe discursuri instigatoare la ură pe platforma socială.

Partidul Democrat al preşedintelui american Joe Biden are de dat o bătălie electorală grea pentru a păstra controlul asupra Congresului în alegerile de marţi.

Prognozele electorale şi sondajele nepartizane sugerează că Partidul Republican are o şansă foarte mare de a câştiga majoritatea în Camera Reprezentanţilor, în timp ce lupta pentru Senat va fi probabil mai strânsă.

Musk a spus anterior că va vota pentru republicani, dar afirmă că îi susţine pe moderaţii ambelor partide.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Bravo Musk..Corect votati republicanii Americanii adevarati...,

    Nu as fi crezut ca apuc asa ceva,

    totusi america mai are speranta.

    Bravo ptr.curaj MUSK 

    deci concluzia =

    " grupurile de apărare a drepturilor " vor sa ne apere de dezinformare prin ingradirea dreptului la "libertate de exprimare." 

    partidul democrat si cu Biden a incercat sa creeze o ramura a guvernului care sa controleze si sa restringa ce se spune in mass media si ce se scrie pe internet . 

    Pe fata au renuntat pentru ca li s-a atras atentia ca seamana prea mult cu "politia gindurilor" din celebrul roman 1984 a lui Orwell  

    dar pe ascuns = se continua cu teroarea a ceea ce inseama = "politically correct "  

    indrazneste sa spui ceva ce nu este "politically correct" si sa vezi cum fug toti de tine si devii toxic si paria si cenzurat  

    asa ca in america mult "democrata " oamenii au ajuns sa se auto cenzureze . 

    Cind te intilnesti cu cineva subiectul preferat este vremea , sport , moda .... si se evita de departe orice subiect care te-ar putea aduce in atentia ziarelor si mass media acesti adevarati "informatori "ai .... nu am curajul sa spun cine ... ca voi fi cenzurat ! 

    nu credeti ? 

    pe amazon s-au vandut tricouri pe care scria '" every lives matters " ca raspuns la "black lives matters " 

    s-a ajuns sa se spuna ca " every lives matters " este rasist impotriva negrilor ( pardon , afro-americanilor ) pentru ca numai " black lives matter " este politically correct "  

    si amazon a fost obligat sa le scoata de la vinzare

    nu mai spun de incercarea cu " blue lives matter " adica si "viata politistilor conteaza"  

    1. 1. Negrii au fost rapiti diN Africa unde-si vedeau de viata lor, pusi in lanturi, batuti zi de zi si fortati sa munceasca pentru albi ca niste animale, si in general tratati si vazuti ca niste animale.

      Normal ca trauma asta lasa urme si se transmite peste generatii.

      2. OK, si negrii si-au facut o miscare a lor Black lives matter, putea fi altcev a dar asta a fost sloganul lor. Normal ca nu e ok sa vii sa copiezi cu white lives sau blue lives sau mai stiu eu ce. Fa-ti alt slogan si nu zice nimeni nimic. Dar s-ar putea sa nu ai succes pt ca esti cam penibil sa vii sa spui ca esti persecutat pt ca esti alb sau politist. 

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb