EMA a autorizat vaccinurile dezvoltate de Pfizer şi Moderna împotriva variantei Omicron

F.D.
Internaţional / 1 septembrie 2022

EMA a autorizat vaccinurile dezvoltate de Pfizer şi Moderna împotriva variantei Omicron

Agenţia Europeană pentru Medicamente (EMA) a autorizat astăzi vaccinurile anti-COVID-19 dezvoltate împotriva variantei Omicron de alianţa Pfizer-BioNTech şi de compania americană Moderna, informează AFP, potrivit Agerpres.

Vaccinurile "ţintesc subvarianta Omicron BA.1 pe lângă tulpina originală a noului coronavirus", au precizat într-un comunicat reprezentanţii EMA, o agenţie al cărei sediu general se află în oraşul olandez Amsterdam.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Termografia computerizată și analizele de sânge ale vaccinaților anti-Covid. Medic român din SUA: „Ca medic internist cu o experiență de peste 20 de ani, nu am văzut niciodată ceva atât de devastator în implicațiile sale”, „Opriți acum vaccinările!”

    Medicul de origine română Dr. Ana Maria Mihalcea, care locuiește în America, a realizat un interviu cu biologul și cercetătorul brazilian Felipe Reitz, care a făcut descoperiri îngrijorătoare analizând, prin metoda termografiei computerizate, sângele unor persoane care au primit vaccinul anti-Covid-19.  

    Potrivit medicului Dr. Ana Maria Mihalcea, termograma este o hartă a temperaturii unei suprafețe a corpului, care este obținută printr-un dispozitiv de detectare în infraroșu. Aceasta măsoară căldura radiantă și fluxul sanguin subcutanat. „Termografia a fost propusă ca o modalitate neinvazivă de detectare a trombozei venoase profunde, care sunt cheaguri de sânge în sistemul venos”, scrie Dr. Mihalcea, care menționează și un studiu despre această metodă:  

    Termografia și pletismografia, o alternativă neinvazivă la venografie în diagnosticul trombozei venoase profunde  

    În interviul cu Dr. Reitz, sunt prezentate imagini ce nu au mai fost văzute anterior ale persoanelor care au primit serul experimental bazat pe tehnologia ARNm. După cum explică Dr. Mihalcea, „putem vedea forme venoase anormale extinse care sugerează coagulări ale sângelui atât în sistemul venos profund, cât și în cel de suprafață. Acești oameni sunt complet asimptomatici, nu simt nimic și nici nu au umflături.”  

    În interviu se mai discută despre rezultatele analizelor de sânge ale persoanelor vaccinate în comparație cu cele ale persoanelor nevaccinate.  

     

    Computerized Thermographic Imaging and Live Blood Analysis post C19 injection  

    Cei doi medici corelează rezultatele analizei de sânge live cu imaginile termografice.  

     

    În postarea pe site-ul său, Dr. Mihalcea amintește că analizele recente ale flacoanelor vaccinurilor Covid-19 au arătat existența de nanostructuri care se autoasamblează, fapt documentat în acest raport alarmant, prezentat de medicul de origine română: „Un nou raport alarmant al Grupului de lucru pentru analizarea vaccinurilor din Germania și alte țări”.  

    În aceeași postare pe site-ul său, Dr. Mihalcea notează:  

    „Recent, Mike Adams de la Natural News a examinat compoziția chimică a cheagurilor de sânge ale persoanelor injectate care au murit din cauza cheagurilor de sânge extinse care se autoasamblau. Analiza a arătat că această compoziție nu este similară cu cea a cheagurilor de sânge normale la om, iar el a găsit metale precum aluminiul, staniu și sodiu, care sunt conductoare de electricitate.  

    Rezumând informațiile prezentate în interviu, Dr. Mihalcea atrage atenția că „aceste imagini termografice șocante sugerează o coagulare extinsă a sângelui la nivel subcutanat și venos profund la persoanele cărora li s-a administrat injecția C19. Microscopia în câmp întunecat completează analiza acestor persoane, arătând ceea ce ar putea fi hidroxid de grafen sau nanostructuri de alte compoziții metalice. Aceste constatări alarmante ar trebui să alerteze practicienii din domeniul sănătății care ar trebui să supună unor investigații persoanele care au primit injecțiile modificatoare genetic, pentru a detecta cheaguri de sânge, chiar dacă [aceste persoane] sunt total asimptomatice. Termografia poate fi o modalitate sigură neinvazivă pentru a face această investigație.”  

    Interviul realizat de Dr. Mihalcea a fost semnalat și de Steve Kirsch pe site-ul său, unde redă și o scrisoare transmisă de medicul român colegilor săi din comunitatea medicală. O redăm și noi în traducere:  

    „De la Ana Maria Mihalcea,  

    Dragi colegi,  

    Am intervievat un biolog și cercetător brazilian, Felipe Reitz, care realizează Imagini termografice computerizate [ale persoanelor] injectate cu serurile C19 și corelează [această metodă de investigație] cu analiza sângelui live. Cheagurile sunt peste tot, chiar și la sportivi tineri de 20 de ani, este absolut șocant. Aceste persoane sunt complet asimptomatice. Din dragoste pentru umanitate, vă rugăm să priviți aceste imagini și videoul pe care l-am realizat.  

    Ca medic internist cu o experiență de peste 20 de ani, nu am văzut niciodată ceva atât de devastator în ceea ce privește implicațiile. Același fenomen l-a descoperit și la copii, chiar de 2 ani.  

    Dacă aceste dovezi vizuale nu determină medicii să oprească vaccinările sau pe oameni să nu le mai primească, nu știu ce i-ar mai putea determina. Poate că termografia computerizată pentru întregul corp ar trebui să fie standardul în îngrijirea medicală în cazul tuturor persoanelor care au primit injecția C19.” 

    1. Ce trist ca exista copy&paste, toti trolii devin scriitori.

      Ce trist e ca unii vor muri subit, fara sa stie macar ce i-a lovit! Desigur, nu e cazul tau, fiind vorba de oameni!

      Subit, asa fara nimic in plus si fara o durata de timp, asta e varianta sa sperie lumea? In 24 de ore, groaznic, in chinuri, plini de solzi, infectati cu HIV, controlati de Oculta, sterili pe 3 generatii, ceva mai serios se poate?

      Ai ceva in capul ala de pe umeri? Sau e doar de decor!

    Iar o sa achizitioneze madam Ursula Von der Leyen, in numele poporului roman, 160 de milioane de doze, pentru care poporul roman va fi obligat si va trebui sa plateasca un miliard de euro. Si sa investeasca un miliard de euro in distrugerea lor. Ca nimeni nu se va mai vaccina.

    Covid acum si vaccinurile lor sunt apa de ploaie. Covid nici macar cat o gripa nu mai este. 

    Insa, scopul Covid nu a fost atins. Si EMA insista. Nu s-a reusit animalizarea gnetica a omenirii, intoarcerea omului inapoi la stadiul de animal. Si in urma vaccinarii sa ramana oameni, doar cei "alesi".

    Dormi in pace Codruta, dormi in codrul tau.  

    1. Cum sa nu cumpere Ursula vaccinuri dacă ea a lucrat la Pfizer iar sotul are acțiuni acolo,incepe nebunia,cât mai multe doze

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb