EMIL BOC: "Războaiele interne din PNL trebuie să se încheie"

G.B
Politică / 17 iulie 2021

Emil Boc

Emil Boc

Primarul Clujului, Emil Boc, unul dintre susţinătorii declaraţi ai premierului Florin Cîţu în competiţia pentru preluarea şefiei PNL, a participat astăzi la Conferinţa alegerilor din Organizaţia PNL Bihor. Boc le-a transmis celor doi competitori în cursa pentru şefia partidului, Florin Cîţu şi Ludovic Orban, că trebuie să facă "tot ceea ce este posibil", pentru a pune capăt dezbinării din partid, potrivit G4media.

Boc le-a transmis liberalilor:"Ar fi mare păcat ca fructele, de la toată această muncă a noastră, să le culeagă altcineva în 2024. Aceasta ar însemna pentru noi o trimitere în opoziţie pentru foarte mulţi ani, dacă vom pierde anul 2024. De aceea vă spun cu îngrijorare că m-am uitat atent la ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni în PNL şi nu este bine. Războaiele interne din PNL trebuie să se încheie.Trebuie să punem capăt războaielor interne sau aceste războaie vor pune capăt performanţei PNL în 2024. Avem obligaţia, fiecare dintre dintre noi cei aflaţi în această competiţie, să arătăm ceea ce e mai bun în PNL, nu să inventăm lucruri care după aceea să fie utilizate de adversarii noştri politici (...)".

La alegerile din organizaţia PNL Bihor au participat atât Ludovic Orban şi Violeta Alexandru, cât şi Florin Cîţu, Rareş Bogdan şi Robert Sighiartău.

Liderul liberalilor bihoreni, preşedintele Consiliului Judeţean Ilie Bolojan, s-a ferit să emită preferinţe pentru vreo una dintre cele două tabere, limitându-se să spună că din toamnă, primarii şi aleşii locali au nevoie să mizeze pe legi mai bune şi că actualii guvernanţi nu vor mai avea nicio scuză pentru faptul că nu au reuşit să rezolve reformele promise, având în vedere că deţin majoritate în Parlament.

Emil Boc, în schimb, a avut grijă să-l laude pe Cîţu, afirmându-şi susţinerea pentru acesta:"Mă bucur că actualul guvern condus de premierul Cîţu duce la nivelul următor proiectele politice ale lui Ludovic Orban, în calitate de premier. (...) Premierul Cîţu a reuşit să treacă deja România la nivelul următor, în Uniunea Europeană, atât în plan economic cât şi în plan politic. Îmi dă optimism faptul că investiţiile, locurile de muncă, investitorul privat, locurile de muncă sunt puse acolo unde trebuie de către premierul Cîţu. (...)", a spus Boc.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Indiferent de imaginea de moment, Boc a fost si ramane lacheul mitocanului marinar! Semnatura lui inca se pastreaza pe acte care au distrus Romania si milioane de romani!

    1. Pdl ul va distruge pnl ul ,iohanis asta vrea

      Cred ca l-ai "citit" gresit pe neamt! Atat de repede se pot uita tiradele gen "Grivco"? Daca Iohannis are vreun dinte contra cuiva atunci ala e contra PDL si Basescu. In rest, politica e doar o "curva"!

      Dupa ce Romania a EXPORTAT in toata lumea cel mai numeros LOT de CURVE feminine,iata ca dupa aprobarea de catre UE,a Raportului MATIC prin care LGLBQ,v-a fi introdus in vietile copiilor romani incepand de la varsta de 4 ani,nu ma asteptam ca intr-un timp asa de scurt,sa apara in Romania si PROSTITUATELE MASCULINE,care vad ca sunt mai avide de fapte PORNOGRAFICE decat CURVELE feminine. Asa ca la alegerile pentru Presedentia organizatiei Bihorene a PNL,au participat cei mai multi LGTBQ pe metru patrat,toti provenind din fostul PDL.Printre declaratii sforaitoare despre "opera" lui Bolojan,una a fost de tot SERVILISMUL din lume pe care l-au vazut si auzit romanii. Cea mai mare CURVA MASCULINA,a fost insa vestitul MILICA de la CLUJ,cel care l-a spalat la CUR cu limba pe Basescu de la lasat CHEL de la atata LINS pe MARINAR,in partile dorsale.Pentru ca toata viata a fost un UMIL SERVITOR,MILICA a simtit nevoia sa treaca la meseria de baza aceea de CURVA MASCULINA si a trecut la spalareaCURULUI si lingerea sulei a lui CATU.Asa ca,nici mai mult nici mai putin,MILICA,a decretat ca dupa ANGELE MERKEL si MARGARET TATHTCER,a aparut lin EUROPA noua STEA in prezenta SLUTULUI HOT,FLORIN CATU,zis si STARPITURA. Oare de cata SLUGARNICIE este in stare MUC cel MIC,care pentru favorurile SEXUALE pe care i le face lui CATU,in scopul primiri unei mari HALCI din Bugetul Tarii,pentru ca cetatenii din CLUJ sa se bucure de Investitii masive care sa ii aduca beneficii electorale pe termen lung LGTBQstului MUC cel MIC.Si iata cum dupa ce CURVELE de meserie feminie PRESTEAZA orice placere SEXUALA Barbatilor POTENTI FINANCIAR,pentru a fi rasplatite cu case luxoase,masini scumpe,haine si genti de firma,acum,MUC cel MIC,a intrat si el in randul COCOTELOR fEMININE. Pe cand o sa isfac MUC cel MIC si SCHIMBAREA SEXULUI. ?

    Isi da seama Boc ca si daca tabara Catu va castiga, va castiga un les de cal mort? PNL fara tabara Orban este doar PDL-ul pe care cu greu s-au straduit sa il coafeze.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb