Emilia Bunea, în locul lui Theodor Alexandrescu la conducerea Metropolitan Life România

V.B.
Bănci-Asigurări / 24 iunie 2014

Emilia Bunea va prelua pe 1 iulie funcţia de director general al companiei de asigurări de viaţă Metropolitan Life, înlocuindu-l pe Theodor Alexandrescu, care a ocupat acest post timp de nouă ani, potrivit unui comunicat remis astăzi redacţiei.

Numirea Emiliei Bunea este în curs de aprobare din partea ASF. Theodor Alexandrescu va fi numit director general al MetLife Golf, cu sediul în Dubai, reprezentând cinci ţări: Kuwait, Quatar, Bahrain, Oman şi Emiratele Arabe Unite

Înaintea acestei numiri, Emilia Bunea (44 de ani) a deţinut funcţia de director financiar la ING Group, segmentul ING Asigurări Europa, în sediul central din Amsterdam. Cariera domniei sale la ING a început în 2007, când s-a alăturat companiei ca director financiar pentru operaţiunile de asigurări de viaţă şi pensii private, ulterior fiind desemnată director general al ING Pensii. Anterior, Emilia Bunea lucrase ca director general adjunct şi director financiar la Interamerican Group (în prezent, Eureko România) în perioada 2000-2007 şi avusese funcţii executive la Capital Securities şi Comtel Rom.

Domnia sa deţine o certificare CFA (Chartered Financial Analyst) din partea CFA Institute US, un Executive MBA la Universitatea Washington (Seattle) şi o diplomă de licenţă în Inginerie Software la Facultatea de Automatică Bucureşti.

Cariera lui Theodor Alexandrescu (44 de ani) la Metropolitan Life a început în anul 1999, când s-a alăturat echipei ca director de vânzări, continuând ca director de marketing şi director general adjunct.

La Metropolitan Life, Theodor Alexandrescu a pus bazele companiei de pensii private în 2007 şi a contribuit la dezvoltarea companiei. Una dintre realizările majore recente din timpul mandatului domniei sale a fost integrarea fostei companii Aviva, achiziţionată în 2012.

Metropolitan Life România are în portofoliu asigurări de accidente şi îmbolnăvire, asigurări de viaţă şi asigurări de pensii private obligatorii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb