Emisiile de carbon de la primii 1.000 de furnizori ai Schneider Electric au scăzut cu 27% în 2023

F.D.
Companii / 22 februarie

Emisiile de carbon de la primii 1.000 de furnizori ai Schneider Electric au scăzut cu 27% în 2023

La trei ani de la debutul programului Schneider Sustainability Impact (SSI), soluţiile Schneider Electric pentru electrificare, digitalizare şi automatizare continuă să reducă emisiile de carbon ale clienţilor, cu 112 milioane de tone economisite şi evitate doar în 2023. De asemenea, s-au făcut progrese mari în transformarea lanţului de aprovizionare al Schneider Electric. Emisiile de carbon de la primii 1.000 de furnizori ai Schneider Electric au scăzut cu 27% - progres semnificativ în comparaţie cu reducerea de 10% realizată în 2022 - iar 21% dintre cei mai strategici parteneri din lanţul de aprovizionare ai companiei au îndeplinit standardele corecte de muncă ale Schneider Electric, conform unui comunicat de presă al companiei.

Eforturile din cadrul companiei de a acţiona în mod responsabil cu resursele înseamnă că 63% din ambalajele produselor Schneider Electric sunt acum fără plastic de unică folosinţă şi fabricate din carton reciclat. Angajamentul de lungă durată al companiei de a reduce decalajul de acces la energie a avansat, de asemenea, în ritm susţinut, cu 46,5 milioane de oameni accesând acum energie electrică curată şi fiabilă datorită iniţiativelor Schneider Electric din întreaga lume. De asemenea, peste 578.000 de oameni învaţă noi abilităţi pentru a răspunde nevoilor energetice viitoare ale comunităţilor lor.

În ceea ce priveşte ratingul extern ESG, Schneider Electric şi-a menţinut statutul de lider în sustenabilitate în Dow Jones Sustainability Index (DJSI) şi în lista Corporate Knights Global 100 Most Sustainable Corporations in the World pentru al 13-lea an consecutiv şi a obţinut un scoruri mari de la Moody's Analytics, CDP şi EcoVadis cu o medalie de platină.

Toate aceste realizări sunt incluse în planurile de stimulente salariale pe termen scurt şi lung ale companiei, subliniind angajamentul companiei faţă de performanţa sustenabilă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb