Endava anunţă că a trecut de pragul de 10.000 de angajaţi la nivel global

G.U.
Companii / 15 decembrie 2021

John Cotterell, CEO Endava

John Cotterell, CEO Endava

Endava anunţă că a trecut de pragul de 10.000 de angajaţi la nivel global, împărţiţi în locaţii close-to-client în Europa de Vest, Regatul Unit al Marii Britanii, Statele Unite ale Americii, Australia şi Singapore, precum şi în locaţii de livrare de tip nearshore în Europa Centrală şi America de Sud, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

"Atingerea acestui reper validează mai curând abordarea noastră, nu neapărat succesul. Endava nu şi-a propus niciodată să devină doar o organizaţie mare. Ne-am dorit mereu să avem echipe minunate, care fac o treabă extraordinară pentru clienţi, care la rândul lor se întorc la noi pentru mai multe proiecte. Acest lucru permite companiei să crească, deschizând oportunităţi în organizaţie pentru oamenii noştri, care îşi dezvoltă cariera şi accepta roluri şi responsabilităţi mai mari, pe măsură ce ne dezvoltăm", a spus John Cotterell, CEO, Endava.

Cei 10.000 de angajaţi sunt distribuiţi în echipe multidisciplinare la nivel global, formate din ingineri cu diferite specializări şi grade de senioritate, toţi concentraţi pe livrarea unor soluţii de calitate clienţilor.

Această abordare permite companiei să-şi diversifice şi să scaleze aptitudinile şi capabilităţile, precum şi diferitele tipuri de proiecte pe care le poate aborda, modul în care îşi poate asuma complet responsabilitatea în oferirea de soluţii complexe, într-o multitudine de industrii.

Compania britanică de software a ajuns anul acesta la 10 centre de livrare în România, prin deschiderea noilor locaţii în Craiova, Sibiu şi Suceava, luna trecută. Noile centre de livrare se adaugă celor aflate în Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, Târgu-Mureş şi Piteşti, pe care compania le opera deja în România.

Potrivit sursei citate, în acest moment, peste 5.000 dintre angajaţii companiei sunt localizaţi în regiunea Europa Centrală (Bulgaria, Moldova, România) şi lucrează pentru diverşi clienţi din industrii precum plăţi, servicii financiare, TMT (Tehnologie, Media si Telecom) sau logistică. Fiind una dintre cele mai mari companii de software de pe piaţa locală şi în topul celor mai doriţi angajatori, Endava este în proces continuu de extindere a echipei.

"Istoric vorbind, România a fost mereu o piaţă esenţială pentru dezvoltarea noastră, deoarece aici avem ingineri de software extrem de talentaţi, arhitecţi şi consultanţi de business precum şi una dintre cele mai bune infrastructuri de internet din Europa. Anul acesta am decis să ne extindem serviciile oferite, am trecut la sistemul de muncă hibrid care ne-a oferit şi la nivel de companie mai multă flexibilitate pentru dezvoltarea ulterioară şi creşterea capabilităţilor operaţionale în oraşele unde eram deja prezenţi. Suntem în acest moment prezenţi în 10 oraşe din ţară şi evaluăm extinderea în alte câteva", a declarat Claudiu Constantinescu, Manager Regional, Central Europe, Endava.

Creşterea viitoare a companiei se bazează pe cultura organizaţională, valorile şi obiectivul ei de bază. Aceste elemente au susţinut dezvoltarea continuă şi au influenţat menţinerea unui procent al plecărilor din companie, la jumătate faţă de valoarea medie la care se situează acest indicator pe piaţa de profil.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb