Endava se asociază cu OpenAI pentru a implementa ChatGPT Enterprise în cadrul întregii organizaţii

A.F.
Companii / 6 august

Endava se asociază cu OpenAI pentru a implementa ChatGPT Enterprise în cadrul întregii organizaţii

Endava (NYSE "DAVA'), furnizor global de servicii de transformare digitală, dezvoltare agilă şi servicii de automatizare inteligentă, anunţă un parterneriat strategic cu OpenAI pentru a implementa licenţele ChatGPT Enterprise pentru toţi cei peste 11.000 de angajaţi din întreaga lume, conform unui comunicat remis redacţiei.

Colaborarea marchează un pas important în angajamentul Endava de a valorifica cele mai noi tehnologii AI pentru a obţine rezultate pentru clienţii săi. Organizaţia se va concentra pe utilizarea modelelor avansate de limbaj ale ChatGPT, precum şi a capabilităţilor sale de a îmbunătăţi operaţiunile, a stimula inovaţia şi a ajuta la obţinerea unui impact accelerat pentru clienţi.

"Inteligenţa artificială va juca un rol crucial în revoluţionarea inovaţiei produselor, eficientizarea operaţiunilor de afaceri şi modelarea tehnologiilor pentru a satisfice şi depăşi aşteptările clienţilor", a spus Matt Cloke, CTO Endava. "OpenAI se află în fruntea tehnologiei AI generative, iar prin ChatGPT Enterprise, Endava obţine acces la securitatea şi confidenţialitatea de nivel enterprise cu cea mai puternică versiune de ChatGPT de până acum. Pe măsură ce pornim în această călătorie, aştept cu nerăbdare să văd impactul de transformare pe care îl va avea asupra activităţii noastre şi a valorii pe care o oferim clienţilor".

O echipă de "Campioni ChatGPT" din toate departamentele afacerii a realizat deja teste-pilot asupra tehnologiei pe parcursul mai multor luni, integrând-o în sistemele interne pentru a stabili cele mai bune practici de utilizare în cadrul întregii companii. Pentru a se asigura că angajaţii vor maximiza beneficiile acestui instrument puternic în timp ce îl utilizează în mod responsabil, Endava urmează să lanseze un modul de training obligatoriu pentru folosirea AI.

Lansarea ChatGPT Enterprise este doar cel mai recent pas în angajamentul Endava faţa de AI. În aprilie, compania a lansat Morpheus, acceleratorul său industrial de AI agentic, destinat industriilor puternic reglementate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb