Endava se extinde în Polonia

G.U.
Companii / 17 februarie 2022

John Cotterell, Chief Executive Officer, Endava

John Cotterell, Chief Executive Officer, Endava

Endava, furnizorul britanic de servicii tehnologice de ultimă generaţie, care are 10 centre de livrare în România, dar şi o prezenţă globală cu birouri în Europa Centrală, America Latină, şi sedii în Regatul Unit, Statele Unite, Australia şi Singapore pentru operaţiuni close to client, anunţă extinderea businessului în Polonia, conform unui comunicat de presă.

Cu peste 10.000 de angajaţi la nivel global, şi peste 3000 în România, organizaţi în echipe inter-disciplinare cu diferite specializări şi nivele de experienţă, Endava oferă soluţii complete, de la idee şi strategie până la producţie şi suport. Compania, cu sediul central la Londra şi listată la Bursa de Valori din New York, a redefinit cu succes în ultimele două decenii modul în care oamenii interacţionează cu tehnologia furnizând soluţii şi platforme pentru clienţi din industrii precum plăţi, servicii financiare, TMT (Tehnologie, Media şi Telecomunicaţii) sau logistică.

Potrivit sursei citate, în Polonia, datorită abilităţilor extinse existente pe piaţa locală, Endava a dezvoltat un centru de excelenţă Google pentru a-şi servi clienţii europeni. Acest centru va ajuta alte companii să construiască zone de landing GCP, soluţii native cloud de ultimă generaţie şi să-şi migreze fluxurile de lucru existente în cloud. Compania are poziţii deschise pentru comunitatea IT din Polonia oferind oportunităţi pentru dezvoltatorii de software, testeri, ingineri în managementul aplicaţiilor, experţi în zona de date, angajaţi în serviciile de suport, analişti, manageri de proiect şi arhitecţi software.

Compania britanică, un angajator de top în majoritatea locaţiilor unde îşi desfăşoară activitatea, a anunţat recent trecerea permanentă la sistemul de lucru hibrid. Acest lucru oferă angajaţilor săi flexibilitatea de a lucra atât de la birou, cât şi de acasă. La birou, colegii pot experimenta cultura Endava şi se pot întâlni pentru activităţile de echipă precum ceremoniile Agile, sesiunile de prezentare pentru colegii noi, programele de învăţare şi dezvoltare profesională sau momentele în care colaborarea directă este necesară.

"Cererea de tehnologii digitale a crescut exponenţial la nivel global, permiţându-ne să dezvoltăm noi hub-uri şi să atragem noi talente în echipele noastre regionale. Polonia va deveni cu siguranţă una dintre pieţele de top pentru dezvoltarea noastră pentru că am găsit aici ingineri software foarte talentaţi şi un mare potenţial de excelenţă", a declarat Claudiu Constantinescu, Regional Manager, Central Europe, Endava.

"Noi, la Endava, am pus mereu accent pe echipele noastre extraordinare, care fac proiecte excelente pentru clienţii noştri, şi care, la rândul lor, revin la noi pentru a le oferi noi soluţii de business. Acest lucru ne permite să creştem şi să ne dezvoltăm, ceea ce deschide noi oportunităţi în companie pentru angajaţii noştri, să avanseze în carieră şi să-şi asume noi roluri şi responsabilităţi pe măsură ce ne extindem. Credem că Polonia are foarte mult potenţial să fie parte din povestea noastră de succes", a declarat John Cotterell, Chief Executive Officer, Endava.

Pe măsură ce Endava se extinde în noi zone geografice, compania continuă să construiască o cultură solidă ghidată de valorile şi misiunea sa. Aceste elemente au dus la dezvoltarea continuă a business-ului, oferind oportunităţi de carieră noi şi interesante profesioniştilor IT.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb