Ermanno Scervino a prezentat publicului din România colecţia de Primăvară-Vară 2024

S.B.
Comunicate de presă / 11 decembrie 2023

Ermanno Scervino a prezentat publicului din România colecţia de Primăvară-Vară 2024

Brandul italian Ermanno Scervino a prezentat colecţia sa Primăvară-Vară 2024, în prezenţa lui Toni Scervino, unul dintre cei doi fondatori ai mărcii, potrivit unui comunicat al companiei.

Cu această ocazie, boutique-ul Ermanno Scervino din România, situat în galeria The Grand Avenue, de la parterul hotelului JW Marriott Bucharest Grand Hotel, a celebrat doisprezece ani de prezenţă în ţara noastră.

Ţinutele care au fost prezentate publicului din România fac parte din colecţia Primăvară-Vară 2024, intitulată "One of a Kind", dezvăluită, în premieră, la finalul lunii septembrie, în timpul Milan Fashion Week. În esenţă, colecţia este un omagiu adus artei şi a măiestriei. Fiecare piesă emană pasiunea incontestabilă a mărcii pentru a crea articole de îmbrăcăminte care amplifică delicateţea celor care le poartă. Ermanno Scervino valorifică frumuseţea femeii, învăluindu-le în broderii rafinate şi ţesături preţioase, creând siluete atrăgătoare care reflectă dragostea pentru feminitatea graţioasă şi cultul pentru măiestria artizanală.

"A fost o onoare să prezentăm colecţia noastră de vară, aici, la Bucureşti. Prin aceasta, am dorit să transmitem pasiunea pe care o adăugăm fiecărei creaţii care poartă semnătura Ermanno Scervino, o adevărată expresie a frumuseţii şi a conceptului Made in Italy" a declarat Toni Scervino, Cofondator al Ermanno Scervino.

Show-ul Ermanno Scervino de la Bucureşti a fost un succes, îndeplinind toate normele de valoare organizatorică şi estetică specifice marilor evenimente din lumea internaţională a modei. Defilarea ţinutelor a fost precedată de un clip video cu un interviu realizat de Alin Gălăţescu, amfitrionul serii, la Florenţa, împreună cu Ermanno Daelli, celălalt fondator al mărcii italiene.

Evenimentul de modă a fost urmat de o recepţie organizată în boutique-ul Ermanno Scervino şi în galeria The Grand Avenue, acolo unde invitaţii - clienţi ai mărcii, jurnalişti, stilişti şi persoane publice - s-au bucurat de prezenta lui Toni Scervino, alături de care au discutat despre noile creaţii ale casei de modă şi despre tendinţele sezonului următor.

Alături de modele consacrate care au defilat pe podium s-au aflat şi câteva persoane publice care au impresionat audienţa prin prezenţa lor. Printre acestea s-au numărat Ioana Casetti, Carmina Cotfas, Laura Dragomir, Ana Maria Pop, Loredana Salanţă sau Dana Săvuică. În public, în calitate de invitaţi, s-au aflat Maria Andrei, Cristian Brancu, Alexandra Calafeţeanu, Gina Chirilă, Cristina Cioran, Livia Dilă, Octavia Geamănu, Adina Halas, Andreea Marin, Carmen Negoiţă, Simona Pătruleasa, Alina Sorescu şi Simona Ţăranu.

Exclusivistul brand Ermanno Scervino este prezent în România, în sistem franciză, din decembrie 2011 şi, începând cu toamna acestui an, magazinul prin care operează în ţara noastră a intrat în portofoliul grupului de companii Terminal of Fashion, care deţine mai multe francize internaţionale, prin intermediul unor boutique-uri monobrand sau multibrand din cadrul galeriei The Grand Avenue, precum şi platforma de luxury shopping www.toff.ro, acolo unde a fost difuzată, în regim de streaming live, întreaga prezentare de modă din seara de 7 decembrie 2023.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb