eToro adaugă Ankr, Bancor, dYdX şi 0x la oferta sa de criptoactive

G.B
Piaţa de Capital / 2 februarie 2022

eToro adaugă Ankr, Bancor, dYdX şi 0x la oferta sa de criptoactive

Reţeaua socială de investiţii eToro a anunţat că a adăugat încă patru criptoactive la oferta sa .Ankr (ANKR), Bancor (BNT), dYdX (DYDX) şi 0x (ZRX) sunt acum disponibile pe eToro, ridicând numărul total de criptoactive oferite la 49, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, Ankr (ANKR) este un furnizor de infrastructură Web 3.0, care oferă o reţea de noduri distribuită la nivel global pentru acces la mai multe lanţuri pe mai mult de 40 de blockchains. Acesta permite investitorilor să îşi valorifice activele prin "staking", obţinând în acelaşi timp lichidităţi prin integrări cu aplicaţii DeFi. Investitorii ANKR pot participa la alimentarea şi votarea aplicaţiilor care utilizează sistemul software ANKR.

Bancor (BNT) este un protocol blockchain care permite utilizatorilor să facă schimb direct de criptoactive fără a fi nevoie de o platformă de schimb terţă parte. BNT a fost primul "formator de piaţă" de pe blockchain-ul Ethereum. Acesta are o serie de alte beneficii, inclusiv asigurarea împotriva pierderilor tranzitorii suferite de furnizorii de lichidităţi pe pieţele de brokeraj automate. Investitorii în token-ul BNT obţin venituri dintr-un procent din comisioanele de tranzacţie plătite de utilizatorii burselor de schimb.

dYdX (DYDX) este o platformă de tranzacţionare descentralizată construită pe reţeaua Ethereum. Platforma este alimentată de tokenul DYDX, care oferă deţinătorilor reduceri de comisioane şi posibilitatea de a face "staking" pentru a câştiga recompense şi a participa la guvernanţă.

Bursa 0x (ZRX) s-a numărat printre primele burse descentralizate pe blockchain-ul Ethereum, dar acum a ajuns să evolueze spre agregarea de lichidităţi prin intermediul unor brokeri de piaţă automatizaţi şi a altor contracte inteligente care facilitează schimbul de token-uri pe blockchain-ul Ethereum şi pe sidechain-ul Polygon. Tokenul ZRX facilitează procesele de vot şi de luare a deciziilor în cadrul comunităţii 0x.

"În ciuda unui început de an dificil pentru cripto, tot mai mulţi investitori, atât de retail, cât şi instituţionali, continuă să se alăture pieţei cripto. Conform celui mai recent sondaj eToro Retail Investor Beat, 26% dintre investitorii globali plănuiesc să adauge mai multe cripto în portofoliul lor în acest an", a declarat Tomer Niv, director al Global Crypto Solutions la eToro. "eToro va continua să îşi extindă oferta de criptomonede pentru a le permite utilizatorilor să îşi diversifice portofoliile cu o gamă largă de criptoactive."

eToro oferă clienţilor individuali acces la pieţele cripto din 2013. Utilizatorii eToro pot cumpăra, deţine şi vinde cu uşurinţă activele suport reale ale Ankr (ANKR), Bancor (BNT), dYdX (DYDX) şi 0x (ZRX) pe platforma sa de investiţii, folosind moneda fiat.

Deocamdată, aceste token-uri nu vor fi disponibile pentru utilizatorii din SUA, se arată în comunicat.

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

09 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9763
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5377
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2959
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9394
Gram de aur (XAU)Gram de aur381.7979

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb