EToro lansează ValueStars, un portofoliu care oferă acces la cele mai bune active de cumpărat

G.D.
Piaţa de Capital / 9 decembrie 2022

EToro lansează ValueStars, un portofoliu care oferă acces la cele mai bune active de cumpărat

Reţeaua socială de investiţii eToro a anunţat lansarea ValueStars, un portofoliu care oferă investitorilor individuali o expunere pe termen lung la companiile selecţionate cu grijă de personalităţi financiare influente care aleg investiţiile în acţiuni de valoare, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, ca o soluţie alternativă la multitudinea actuală de informaţii despre ce înseamnă "achiziţie" pe reţelele de socializare, eToro a creat un portofoliu bazat pe alegerile investiţionale ale liderilor financiari din lumea reală şi ale investitorilor influenţi din mediul de afaceri. eToro a analizat cele mai frecvente achiziţii ale acestora, analizând rapoartele de tip 13F(1) ale unora dintre cele mai importante fonduri mutuale şi de hedging(2), inclusiv Baupost Group şi ValueAct Capital, şi a captat cele mai importante deţineri ale acestora în ValueStars.

"Vedem o cantitate tot mai mare de conţinut financiar pe Twitter şi pe alte canale sociale cu privire la ceea ce reprezintă o "achiziţie". În efortul de a-i ajuta pe investitorii individuali să ia decizii de investiţii mai bine informate, am dorit să le prezentăm un instrument credibil, disponibil public, care poate fi luat în considerare atunci când iau decizii de investiţii", a explicat Dani Brinker, şef al Portofoliilor de Investiţii la eToro. "Rapoartele 13F sunt un instrument financiar excelent, deoarece oferă o transparenţă suplimentară în ceea ce priveşte compoziţia portofoliului şi acţiunile alese de fondurile mutuale şi fondurile speculative de top. Pentru a-i ajuta pe utilizatorii noştri să investească la fel ca aceştia, am folosit datele 13F pentru a crea un portofoliu complet administrat care le oferă expunere la ceea ce cumpără cei mai buni investitori din domeniul financiar."

Cele 10 acţiuni care compun portofoliul la începuturile sale prezintă o capitalizare de piaţă medie ponderată de peste 415 miliarde de dolari şi includ Google, Mastercard şi Fiserv. Portofoliul, care va fi reechilibrat în fiecare trimestru după actualizarea declaraţiilor 13F, urmează o metodologie automatizată şi testată şi nu este discreţionar în alegerea activelor.

ValueStars se alătură ofertei existente a eToro de portofolii care reflectă strategiile de investiţii ale unor personalităţi financiare influente - Warren Buffett, Edgar Wachenheim şi Carl Ichan, subliniază sursa citată.

Portofoliile eToro oferă investitorilor expuneri gata pregătite şi complet alocate, grupate pe diverse teme de investiţii. Reunind mai multe active pe baza unei metodologii definite şi utilizând o abordare pasivă a investiţiilor, portofoliile eToro sunt soluţii de investiţii pe termen lung care oferă o expunere diversificată fără comisioane de administrare.

Investiţia iniţială începe de la 500 de dolari, iar investitorii pot accesa instrumente şi grafice pentru a urmări performanţa portofoliului, în timp ce feed-ul social al eToro îi va ţine la curent cu evoluţiile din sector. Deocamdată, acest portofoliu nu este disponibil pentru utilizatorii din SUA, se mai arată în comunicat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. "... o expunere pe termen lung la companiile selecţionate cu grijă de personalităţi financiare influente ..."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb