Eturia pariază pe Africa şi lansează chartere spre Kenya, din martie

A.T.
Companii / 8 februarie 2021

Eturia pariază pe Africa şi lansează chartere spre Kenya, din martie

Într-o perioadă în care românii se orientează din ce în ce mai mult spre pachetele de vacanţă bazate pe zborurile directe, Eturia, în parteneriat cu alţi doi touroperatori, anunţă adăugarea în portofoliul său o nouă destinaţie exotică - Kenya.

Ana Maria Gherasim, Sales Manager Eturia, a declarat: "Zborurile directe, tarifele avantajoase, diminuarea timpului petrecut până la destinaţie şi evitarea aeroportului de escală sunt doar câteva elemente care fac din pachetul de tip charter un produs atât de apreciat de turiştii români. După inaugurarea, la finalul anului 2020, a charterelor exotice în Maldive, Republica Dominicană şi Zanzibar, a crescut numărul solicitărilor pentru acest tip de călătorii pentru că au acel avantaj al siguranţei sporite. Iar interesul deosebit pentru continentul african ne-a determinat să propunem o nouă destinaţie cu zbor direct, spre Kenya (Mombasa). Charterul către Kenya se lansează la începutul lui martie, pachetele au tarife de la 1190 Euro/persoană, iar plecările vor fi săptămânale. Astfel, la Eturia, am creat mai multe tipuri de produse pentru a acoperi toate preferinţele clienţilor: de la relaxare (clasicul sejur la plajă), până la aventură în natură (safari). Vacanţele în Kenya vor putea fi organizate în regim individual, cu prietenii sau cu însoţitor de grup. Important de ştiut este că, pentru un plus de siguranţă, testul PCR este obligatoriu".

În prima parte a anului 2021, alegerea vacanţelor rămâne influenţată de zborurile charter spre destinaţii care primesc turiştii români. Potrivit agenţiei de turism Eturia, în fruntea listei sunt Maldive şi Republica Dominicană către agenţia oferă curse charter cu plecări săptămânale. Tarifele pornesc de la 1.790 euro/persoană pentru un sejur de 7 nopţi la un resort de 5 stele în Maldive şi de la 1.430 Euro/persoană pentru 7 nopţi cu All Inclusive la un resort de 4 stele în Punta Cana.

Tanzania este o altă destinaţie de succes în această perioadă, potrivit Eturia, fie că vorbim de sejururi de o săptămână în Zanzibar (tariful porneşte de la 1.770 euro/pers pentru 7 nopţi cu demipensiune la un hotel de 5 stele) sau circuite complete de 11 zile ce îmbină perfect relaxarea la plajă cu turele de safari.

Conform Eturia toate pachetele de vacanţă din Luna Iubirii sunt epuizate, iar turiştii autohtoni sunt foarte interesaţi, în această perioadă, de ofertele din Luna Femeii. Şi de această dată, destinaţiile vedetă sunt Maldive (de la 1.850 euro/persoană), Republica Dominicană (de la 1.400 euro /persoană), Kenya (de la 1.190 euro/persoană), Egipt - Sharm El Sheikh (de la 620 euro/persoană).

Ana Maria Gherasim a precizat: "Dacă discutăm despre cererile de pachete de vacanţă de tip charter, acestea au fost peste aşteptări încă de la lansare, iar, de la sfârşitul lunii noiembrie, interesul turiştilor pentru aceste vacanţe creştea de la o săptămână la alta. De exemplu, în luna decembrie am avut de doua ori mai multe rezervări faţă de luna noiembrie, iar tendinţa de creştere s-a păstrat şi în cursul lunii ianuarie. Interesant este faptul că, în mare parte, solicitările se concentrează pentru călătoriile last-minute. Este primul an în care cererile sunt în proporţie de 90% pentru călătorii cu plecare sub 30 de zile. În anii precedenţi, turiştii îşi planificau concediile pentru următoarele 6 - 8 luni şi beneficiau de promoţiile de tip early-booking, însă anul acesta este diferit".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb