ETURIA: Republica Dominicană, Mauritius şi Maldive, destinaţiile cele mai cerute pentru Revelion

ADELINA TOADER
Ziarul BURSA #Companii #Turism / 23 noiembrie 2016

În topul celor mai cerute destinaţii pentru Revelion se află Republica Dominicană, Mauritius, Maldive, Zanzibar şi Thailanda, potrivit agenţiei de turism Eturia. Conform cererilor înregistrate de agenţie, aproximativ 80% dintre turiştii români care călătoresc în destinaţii exotice de Crăciun şi Revelion aleg zone cu plajă. Bugetul alocat unei astfel de vacanţe variază între 1.500 şi 2.500 de euro de persoană, iar călătoria se face, de cele mai multe ori, în cuplu sau împreună cu familia şi copiii.

Alexandra Pârvu, marketing manager Eturia, a declarat: "Aproximativ 40% dintre cereri vin din partea cuplurilor în căutare de linişte, romantism şi vreme călduroasă. Am primit inclusiv cereri speciale pentru organizarea unor cine romantice pe plajă sau pachete de spa şi relaxare pentru cupluri. Circa 30% din solicitări au venit din partea familiilor cu copii, care preferă resorturile cu facilităţi dedicate celor mici: locuri de joacă, club pentru bebeluşi şi copii peste 2 ani, activităţi pentru şcolari şi adolescenţi".

Potrivit agenţiei, cele mai multe rezervări s-au făcut în lunile septembrie şi octombrie, însă cei care se grăbesc mai pot găsi şi acum pachete de vacanţă.

Spre exemplu, un sejur de Revelion în Bangkok şi pe plajele din Krabi de 10 nopţi, cazare la hoteluri de 4 stele cu mic dejun inclus, bilete de avion şi alte servicii incluse costă 1.890 euro de persoană. Pentru cei care preferă peisajele exotice din Zanzibar, un sejur de Revelion de 8 zile cu demipensiune, hotel de 4 stele şi alte servicii incluse costă 1.950 euro de persoană. Turiştii pot opta şi pentru un circuit în Vietnam, 10 nopţi, cazare la hoteluri de 4 stele, mic dejun la 2.390 euro de persoană.

Înfiinţată în anul 2007, agenţia de turism Eturia dezvoltă trei direcţii principale de business: vacanţe personalizate pentru turiştii cu bugete medii de vacanţă, vacanţe cu plecări predefinite create pe principiul celui mai bun tarif şi vacanţe de lux pentru clienţii care doresc destinaţii deosebite. În anul 2015, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 6 milioane de euro, iar creşterea din 2016 se apropie de 60%.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb