EUGEN TOMAC: "Ambasadorii ruşi trebuie expulzaţi"

S.B.
Politică / 4 februarie 2023

"Ambasadorii ruşi trebuie expulzaţi"

Europarlamentarul PMP Eugen Tomac afirmă, sâmbătă, că rezoluţia europeană ce urmărea pregătirea summit-ului UE-Ucraina a adus ȋn dezbatere o idee ambiţioasă, şi anume expulzarea tuturor ambasadorilor Federaţiei Ruse din statele membre UE însă această iniţiativă a picat la vot, informează news.ro.

Ambasadorii ruşi trebuie expulzaţi! Este nevoie de o sancţionare mult mai dură a Rusiei în contextul agresiunii în Ucraina. Parlamentul European trebuia să dea acest start, afirmă Eugen Tomac, el precizând că este mândru că a fost printre cei 125 de deputaţi care au votat pentru o Uniune Europeană mai fermă ȋn relaţia cu Federaţia Rusă.

"Ambasadorii ruşi trebuie expulzaţi! Este nevoie de o sancţionare mult mai dură a Rusiei în contextul agresiunii în Ucraina. Parlamentul European trebuia să dea acest start", a transmis europarlamentarul PMP.

Eugen Tomac arată că rezoluţia europeană ce urmărea pregătirea summit-ului UE-Ucraina a adus ȋn dezbatere o idee ambiţioasă: expulzarea tuturor ambasadorilor Federaţiei Ruse din statele membre UE.

"Un text dur, însă, care ar fi putut produce rezultate politice puternice. Pentru că şi Rusia joacă cu forţă şi ȋnţelege doar acţiunile de forţă. De altfel, un răspuns necesar, după ce Rusia a expulzat ambasadorul Estoniei de la Moscova. Din păcate, deşi rolul Parlamentului European este acela de a da direcţii politice ambiţioase, această iniţiativă a picat la vot: 403 voturi împotrivă, 125 voturi favorabile, 60 abţineri. Sunt mândru că am fost printre cei 125 de deputaţi care au votat pentru o Uniune Europeană mai fermă ȋn relaţia cu Federaţia Rusă", spune liderul PMP.

Eugen Tomac precizează că "un stat agresor care ameninţă Europa nu trebuie tratat ca un partener". " Un stat care încalcă orice principii internaţionale trebuie izolat. Este timpul să scădem nivelul de relaţionare diplomatică cu Rusia", mai spune Tomac.

Opinia Cititorului ( 25 )

  1. Cred că este dus cu pluta !

    1. Sigur !

    Tolomac tot tolomac ramane! Il doare-n cont de drama si suferinta romanilor din Ucraina, tot ce conteaza pt el este sa cada bine in fatza Ursulei si a maestrului sau, Petrov!

    Intr-adevar fata de rusia trebuie luate masuri ferme aat in plan poliitic ,economic si militar . Daca rusia refuza sa se retraga din teritoriile ocupate in mod barbar si criminal , ukraina trebuie ajutata sa-i fugareasca pe reucari .

    1. TOMAC tolomac și IOHANNIS wag, două ființe ... NECUVÂNTĂTOARE ! O pacoste pentru România ! ...

      Pe toti cei ca tine, care tin partea nazistilor ucrainieni in detrimentul romanilor asupriti, deposedati de drepturi, libertati, credinta si omorati de catre bestiile ucrainiene, eu ii consider niste Iude ale neamului romanesc, pe langa care, Iuda Iscaioteanul este mic copil!

      Am neamuri in ukraina si nu se simt persecutati deloc . Acum sunt in vizita la noi aici in Bucuresti . Oricum pt cretinii care ii numesc NAZISTI pe ukraineni am o intrebare : ati vrea ca rusii sa ocupe ukraina ca romanilor de acolo sa le fie mai bine ? Aceasta teorie este sustinuta de cei de la AUR si de sosoci . Acestora le recomand sa se mute in rusia . aici nu e loc de partide extremiste cu sipatii proruse . Si stiti ceva noi votam USR . Voi cei din AUR , PNL, PSD, UDMR mai lasati-ne in pace ca ne,-am saturat de extremisme , comunsm si coruptie .

      De bine ce le este în ucraina au venit în vizita la tine

      Au venit in Romania si nu s-au dus in "raiul" din mujicia...asta spune multe:-)

      Ai tu neamuri in Ukraina, precum am eu neamuri printre beduinii desertului! Ai facut si tu o compunere ca la clasa a patra, ca asa ti-a dictat constiinta ta de idiot util al ucigasilor de romani, ucrainienii ! Eu i-am auzit vorbind pe minoritarii romani din Ucraina, intr-un reportaj de la tvr1, spunand in martie 2022, ca dupa 1991, anul independentei Ucrainei, cel mai bine s-au simit ca drepturi si libertati in regimul prorusului Ianukovici, iar acum in regimul criminal al circarului nazist Zelenski, li se dau foc bisericilor ortodoxe romanesti si sunt luati cu arcanul la oaste in locul ucrainienilor cu stare care s-au refugiat in Occident si duc o viata de huzur! Asa ca, mars de-aici cu naratiunea ta de Iuda a neamului romanesc!

      Du-te pe front si mori pentru ucraineni,nu mai da atat din gura,!

      Ce propagandist rusnac prostovan.

      Tine-o tot asa. Sigur ii convingi pe romani. 

      Nu mai bate campii!Nu iese fum fara foc,Se vede treaba ca ai anumite interese de numesti prorus pe cineva care tine cu romanii.Cum tine careva cu romanii,cum ii sar o suta de tradatori in cap!Niea la loc si nu-ti mai da arama pe fata ca numai roman nu esti!

      La tine, rromanule din etnia lui Salam, prostia e in stare pura si se exprima in ritm de manele!

      Iarasi ai inviat si-ti expui ineptiile pe aici?Ce bine ca nu mai poti folosi pseudonimul nemeritat!!Stai linistit,vulgaritatea ta este inconfundabila!

      de ce nu lupta pe front contra rusiei !

      Tipic securist, incearca sa ne convinga ce are scris de la propaganda. Ati vazut aceeasi gandire de securist ne alunga din tara. Asa cum au facut de 33 de ani. Ei au distrus si jecmanit Romania, iar pe noi ne-au gonit din tara.

      LA BUCUREȘTI ? CE ORAȘ OCCIDENTAL .CE UCRAINIENI ȘI ... PROSTITUATE ! CE OAMENI . VĂ LIPSEȘTE UN CUTREMUR ! ...

    Nu mai bine ii tundem zero ?

    1. Să le facem un Z pe chelii :)

    Asta-i lovit rau in cap.

    cum ajung asemenea zoaie europarlamentari e de neinteles.

    1. E o idee "plagiat" de la nazisti,

      dupa politicieni rusi urmeaza copii si femeile din Rusia cu cruce

      rosie cusut obligatoriu pe haina si bagati in lagare de concentrare  

      Ce cruce cusut cu rosu, russii isi macelaresc fratii crestini ortodcsi aducand pe front trupe din Asia si mercenari din Africa.

      De care lagare de concentrare vorbesti, de alea 25 pe care russii le construiesc in teritoriile ocupate din Ucraina? 

    razboiul și covidul a scos tot ce este mai rău din om

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb