EUGEN TOMAC: "PMP n-are nicio înţelegere cu Pro România"

I.M.A.
Politică / 4 septembrie 2019

Eugen Tomac

Eugen Tomac

Partidul Mişcarea Populară (PMP) n-are niciun fel de înţelegere cu Pro România, respectiv cu liderul acestei formaţiuni, Victor Ponta, şi nici cu preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, privitor la un grup senatorial, a precizat, miercuri, liderul PMP, Eugen Tomac.

El a afirmat că, de fapt, Pro România are înţelegeri cu PSD, iar acest lucru se vede "prin funcţiile obţinute la Camera Deputaţilor".

"Am văzut cu câtă neobrăzare Victor Ponta vine şi spune că nu a reuşit să-şi facă grup la Senat, pentru că n-a dorit Băsescu să îi lase pe parlamentarii PMP să creeze un grup împreună cu Ţuţuianu, pentru a crea un grup comun la Senat, acuzându-l pe preşedintele Băsescu că are înţelegeri cu Dăncilă. Deocamdată, observăm că Pro România are înţelegeri cu Dăncilă - şi s-au concretizat prin funcţiile pe care le-a obţinut aici, în Camera Deputaţilor. Deci, domnul Ponta să ne lase mai uşor cu acest dublu limbaj şi, dacă vrea în mod real să demonstreze că este în Opoziţie cu PSD şi Dăncilă, să susţină votarea pentru proiectul de lege privind revenirea la alegerea primarului în două tururi şi, de ce nu, să susţină o moţiune împotriva acestui guvern, care nu mai are susţinere şi care trebuie să plece de îndată. Deci, facem apel să înceteze să aibă dublu limbaj, să demonstreze în mod real că este împotriva Guvernului, nu doar la televizor", a afirmat Tomac la Parlament, potrivit Agerpres.

Potrivit acestuia, politica nu se face prin a profita de funcţii.

"Aşa cum au plecat unii colegi păcăliţi de către Putere, eu sunt convins că vor reveni şi preferăm să avem un grup al PMP exact aşa cum au intrat în Parlament, decât să avem o încropire care nu are nici cap, nici coadă. Şi acest lucru l-am discutat discutat cu colegii noştri senatori - şi eu, şi preşedintele Băsescu. Deci, nu a existat nicio înţelegere cu Ponta şi această abordare că nu am acceptat să facem un grup cu omul pentru că avem o înţelegere cu Dăncilă este o mizerie, nu a existat o asemenea discuţie niciodată", a subliniat liderul PMP.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb