Evrotrust a fost înregistrat oficial ca furnizor de servicii de identificare electronică de Autoritatea pentru Digitalizarea României

F.D.
Companii / 24 septembrie

Evrotrust a fost înregistrat oficial ca furnizor de servicii de identificare electronică de Autoritatea pentru Digitalizarea României

Evrotrust, unul dintre liderii în furnizarea de servicii de certificare digitală, cu peste 1,4 milioane de utilizatori internaţionali, a fost înregistrat oficial ca furnizor de servicii de identificare electronică de către Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR). Astfel, Evrotrust este înscris în lista de terţi autorizaţi pentru verificarea la distanţă a identităţii prin mijloace video, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Certificarea ADR confirmă faptul că serviciile Evrotrust respectă cele mai înalte standarde impuse de Regulamentul eIDAS al Uniunii Europene, care reglementează tranzacţiile electronice sigure la nivel european. De asemenea, aceasta atestă că serviciile de identificare electronică oferite de Evrotrust sunt recunoscute legal în România, oferind companiilor şi persoanelor fizice garanţia că tranzacţiile electronice efectuate cu persoane identificate la distanţă sunt sigure şi aplicabile. Astfel, utilizatorii sunt protejaţi împotriva fraudei, accesului neautorizat şi încălcărilor de securitate a datelor, ceea ce garantează integritatea şi autenticitatea tranzacţiilor digitale.

"Suntem încântaţi că soluţia noastră de identificare electronică a obţinut certificarea ADR, marcând un pas important în angajamentul nostru de a oferi soluţii de identitate digitală de înaltă calitate. Această certificare confirmă atât fiabilitatea şi securitatea tehnologiei noastre, cât şi conformitatea noastră cu cele mai înalte standarde din industrie", declară Valentina Dragomir, Country Manager România, Evrotrust.

Beneficii pentru companii, cetăţeni şi sectorul public din România

Întreprinderile, cetăţenii şi instituţiile publice din România pot adopta soluţiile de certificare digitală şi identificare electronică oferite de Evrotrust pentru a-şi eficientiza operaţiunile. Companiile din România pot utiliza Evrotrust pentru a verifica la distanţă identitatea clienţilor sau angajaţilor, facilitând furnizarea de servicii digitale şi semnarea documentelor electronice. Organizaţiile au posibilitatea de a integra direct serviciile de identificare electronică şi semnătură electronică ale Evrotrust în aplicaţiile lor mobile sau web. De asemenea, acestea pot folosi aplicaţia mobilă Evrotrust pentru a simplifica procesul de verificare a identităţii şi semnarea documentelor, atât pentru clienţi, cât şi pentru angajaţi.

"Evrotrust se diferenţiază printr-o platformă complet automatizată, uşor de utilizat, care permite verificarea rapidă şi sigură a identităţii digitale, procesul fiind finalizat în mai puţin de un minut. Un aspect unic al soluţiei noastre este angajamentul de a ne asuma întreaga răspundere legală în cazul oricărei erori de identificare, un nivel de siguranţă pe care nicio altă soluţie de pe piaţă nu îl oferă. Misiunea noastră în România este de a pune la dispoziţia companiilor şi persoanelor fizice instrumentele necesare pentru a se adapta şi prospera în economia digitală," adaugă Valentina Dragomir.

În contextul promovării transformării digitale de către Guvernul României, serviciile Evrotrust joacă un rol esenţial în facilitarea guvernării electronice (e-governance). Instituţiile publice pot adopta soluţii de identificare electronică şi semnături digitale pentru a oferi servicii publice online eficiente, astfel încât cetăţenii să nu mai fie nevoiţi să se deplaseze la ghişee sau să aştepte la cozi.

Evrotrust are peste 1,4 milioane de utilizatori internaţionali cu vârste între 18 şi 80 de ani şi sute de clienţi corporativi, inclusiv 15 dintre cele mai importante instituţii bancare din UE. Printre partenerii săi de afaceri se numără Mastercard, Allianz, DocuSign, UniCredit Bulbank, Raiffeisen Bank, KBC Bank, SoftServe, EPAM, Sutherland şi TELUS International.

Ce este înregistrarea ADR şi de ce este importantă?

Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) este instituţia guvernamentală responsabilă de coordonarea şi promovarea transformării digitale în sectoarele public şi privat din România. Unul dintre principalele sale roluri este să se asigure că furnizorii de servicii de certificare şi identificare electronică, precum semnăturile electronice, respectă standarde stricte de securitate, transparenţă şi fiabilitate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb