Excentricul Mourinho, 500.000 lire sterline pentru cazarea la hotel

O.D.
Ziarul BURSA #Sport / 11 octombrie 2018

Jose Mourinho este unul dintre cei mai cunoscuţi antrenori de fotbal din lume, atât pentru rezultatele obţinute, cât şi pentru ciudăţeniile sale.

Tehnicianul echipei Manchester United, Jose Mourinho, stă la hotel de când a preluat conducerea formaţiei din Premier League. Este cazat la Lowry Hotel de 825 de zile, ceea ce a costat aproximativ jumătate de milion de lire sterline, scrie Daily Mail, citat de news.ro. Mourinho locuieşte în Manchester din 6 iulie 2016 şi are contract cu United până în 2020. El este cazat într-un apartament luxos care costă 600 de lire sterline pe zi. Familia tehnicianului locuieşte la Londra, unde fiica lui Mourinho, Matilde, a absolvit o facultate şi fiul său, Jose Mourinho Jr., a jucat pentru Fulham până în aprilie 2017.

Săptămâna trecută, Mirror a scris că o eventuală demitere acum a lui Jose Mourinho de la Manchester United ar costa clubul 29 de milioane de lire sterline şi că dacă portughezul va fi lăsat în funcţie până la finalul sezonului şi Manchester United nu se va clasa pe un loc de Liga Campionilor, suma care i-ar reveni la demitere s-ar reduce semnificativ, până la zece milioane de lire sterline.

Potrivit caselor de pariuri, Mourinho era creditat la începutul lunii octombrie cu cele mai mari şanse să devină primul antrenor concediat în actuala ediţie a campionatului de fotbal al Angliei. Casa William Hill îi acorda o cota de 8/11 tehnicianului portughez. Acesta era urmat de antrenorii echipelor Southampton si Cardiff City, Mark Hugues, respectiv Neil Warnock, ambii cu o cotă de 7/1.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb