Executivul a majorat la ANSVSA cu 200 numărul de posturi pentru activitatea de control

Andrei Stan
Politică / 2 septembrie 2015

Guvernul a decis printr-o hotărâre, suplimentarea cu 200 a numărului de posturi de natură contractuală, pe durată determinată, pentru activitatea de control a Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), transmite un comunicat al Executivului transmis redacţiei.

"Astfel, numărul posturilor cu atribuţii de control, pe perioadă determinată, va creşte de la 1.162 la 1.362. Majorarea numărului de posturi se face cu respectarea prevederilor art. 31 din OUG 83/2014 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2015, precum şi alte măsuri în domeniul cheltuielilor publice, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr 71/2015, cu modificările şi completările ulterioare. Plata personalului contractual care efectuează controlul oficial se asigură din veniturile proprii ale Direcţiilor Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, obţinute de către acestea din domeniile specifice în care personalul respectiv îşi desfăşoară activitatea, respectiv: tarife pentru activităţi sanitar-veterinare şi de laborator, din consultanţă, acţiuni de dezinfecţie, dezinsecţie, deratizare, examene şi lucrări de laborator etc.", precizează comunicatul.

Măsura a fost luată pentru asigurarea controlului sanitar veterinar şi siguranţă alimentară pentru cele 32.161 de unităţi supuse controlului oficial al ANSVSA.

"Controlul oficial vizează verificarea activităţilor de prelucrare, procesare, depozitare, transport, valorificare şi comercializare a produselor şi subproduselor alimentare de origine animală şi nonanimală de pe teritoriul ţării noastre", se mai arată în comunicat.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb