EximBank finanţează extinderea Prolyte Group în România

Adi Iacob
Bănci-Asigurări / 26 iunie 2017

EximBank finanţează extinderea Prolyte Group în România

EximBank şi compania Prolyte Products, parte a Prolyte Group din Olanda, specializat în realizarea de structuri uşoare din aluminiu destinate organizării de evenimente publice, continuă să-şi dezvolte parteneriatul, banca finanţând construirea unei noi unităţi de producţie a societăţii la Piatra-Olt, judeţul Olt, potrivit unui comunicat de presă al băncii.

A doua unitate de producţie, inaugurată săptâmăna trecută, a fost finalizată la un an de la deschiderea primei fabrici de la Piatra Olt, investiţie de peste 18 milioane de lei realizată în cadrul unui proiect co-finanţat din fonduri europene, cu susţinerea EximBank. Pentru noul proiect, care dublează practic capacitatea de producţie a companiei de la Piatra-Olt, EximBank a acordat facilităţi totale în valoare de 15,7 milioane de lei destinate atât derulării investiţiei, cât şi asigurării fondurilor necesare desfăşurării activităţii curente a societăţii.

Traian Halalai, preşedintele executiv al EximBank, a afirmat: "Spuneam anul trecut că parteneriatul pe care îl avem cu Prolyte Group nu este unul foarte lung - colaborăm din 2012, dar este unul solid pe care ne dorim să-l dezvoltăm şi, iată, acum, odată cu inaugurarea noii hale de producţie, reuşim să realizăm acest lucru. Reuşim să oferim soluţiile financiare necesare unei companii ce are potenţialul de a implementa proiecte sustenabile, cu efecte pozitive atât la nivelul activităţii sale, cât şi pe orizontală prin crearea de noi locuri de muncă. Ne dorim ca parteneriatele de succes precum cel cu Prolyte Group să încurajeze şi alte companii să apeleze la EximBank pentru că ne putem poziţiona ca un partener valoros pentru orice tip de afacere, indiferent că este mică, mijlocie sau mare".

Cu noua unitate, Prolyte Group ajunge la trei capacităţi de producţie în România, prima fiind deschisă la Slatina. Fabricile grupului Prolyte din judeţul Olt au livrat, ca exemplu, scene şi decoruri metalice pentru spectacole ca Eurovision, concerte precum cele susţinute de Andre Rieu sau Robbie Williams, iar în Romania, Prolyte a livrat echipamente prin compania Arena Events către festivalul Untold, Liberty Parade, Neversea, etc.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Sa speram ca nu vor avea soarta banilor investiti in Romcab unde Traina Halalai si Paul Ichim au generat pierderi de zeci de milioane de euro statului roman in conditiile in care ei incaseaza zeci de mii de euro lunar ca salarii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb